Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Xantipa. | 34439 |
|
|
12.12.2012 15:01:12
Taky mám stejný názor, já chci hry jen v AJ.
|
| M_ | 124075 |
|
12.12.2012 15:00:32
http://www.srovname.cz/sony-psp-buzz-svetovy-kviz-cz/srovnani-cen/k.1379524#details-tab
|
| Ivik a kluci 00,03,06 | 37579 |
|
|
12.12.2012 14:53:41
KoproFko,
proč ti vadí hry v AJ? Děti s ovládáním většinou problém nemají, cizí jazyk je nezarazí a naopak se můžou nějaká slovíčka přiučit. Znám spoustu lidí, co si Aj zlepšili hraním PC her (za našeho mládí ani české verze nebyly) a brala bych to jako přínos. |
| KoproFka | 76193 |
|
|
12.12.2012 14:38:00
Synek si napsal Ježíškovi o PSP a Ježíšek-tatínek ho chce koupit (já tedy moc pro nejsem, no ale stůně po tom už druhý rok - viděl ho u kamarádů a prý ho mají kluci ve třídě - tak budiž)...
Jenže jsem byla pověřena jak výběrem, tak nákupem - jako kdybych tomu rozumněla, že...chjo...- naštěstí tady na rodině se minulý týden objevila diskuse právě o PSP, takže jsem objednala to samé, co tady bylo chváleno, tedy SONY PSP E1004-díky!![]() ![]() ![]() Mám ale kapku problém s hrami na to - protože to, co jsem já objevila je jen v AJ - Existuje vůbec nějaká, která by byla v ČJ??? Ideálně se mi jedná o dětské hry, max. nějaké závodní, ne proboha žádné bojovky! |
| oskarka | 15219 |
|
|
2.12.2012 22:38:05
Ahoj Zerat
, dcera teď dostala k 7.narozeninám PSP 1004 a je to super. Ač jsem byla původně proti (pořídil jí ho tatínek), tak mi to teď přijde dobré . Rovnou k narozeninám dostala i hry (Ratatouille, protože tu pohádku má moc ráda) a něco s Kitty. Paměťovka je dobrá k tomu, že nemusí každou hru hrát pořád od začátku, ale uloží si jí v tom místě, kde hrát přestala. |
| Markéta.. | 32122 |
|
|
2.12.2012 22:13:34
GTA fakt ne. My ho koupili (netušíc o co jde) synovi, který ho hrál u kamaráda na PC a pak jsme nestačili zírat, co je to za mlátičku. Odinstalovali jsme ho a schovali a asi už ho ani nikdy nevydáme, tohle fakt není na hraní pro normální lidi.
|
| Jaana2 | 62013 |
|
|
2.12.2012 22:11:05
Zerat ještě dočítám ... dceři je 9? nekupovala bych, pokud necestujete.
|
| Jaana2 | 62013 |
|
|
2.12.2012 22:09:11
GTA bych malým dětem fakt nedoporučovala, je to hodně o zabíjení lidí - naturalisticky. Ono takové hvězdné války - tam se taky bojuje, ale vypadá to trochu jinak ....
syn má toto : http://www.alza.cz/sony-playstation-portable-psp-e1004-charcoal-black-d269361.htm , kupovala jsem to hlavně do busu a do letadla, hodně cestuje, tak pro zabavení, doma na tom nehraje, to je lepší PC , PSP má malou obrazovku proti PC. Jinak - karta je nutná, aby si tam hry ukládaly mise, bez toho je to skoro na nic, navíc se na tu kartu dá i nahrát např film - zas pro cestování se na to dá koukat. Hry se kupují na takových maličkých CD, která se tam vkládají, stojí kolem 300 ,-, ale dají se lehce koupit použité, jak z toho děti odrůstají nebo je to už obehrané nebaví, to je pak kolem cca 150,-, ale zas -dá se to pak prodat dál. Toto se kupouje a prodává v obchodech, kde se vyloženě na hry specializují. Oblíbené jsou hry z řady Lega ( Batman, Piráti z Karibiku, Hvězdné války ... to jsou fakt hezký hry), hry podle filmů , to už tu někdo psal, syn už tedy hraje už i složitější, je mu 11, zvládá hry v AJ, takže to je plus, v cz jich tolik není. Jinak ještě zvažte, na co přesně to budet potřebovat, protože tahle základní PSP je jne prop jednoho hráče, nedá se přes wi-fi spojit s jiným, takže se nedá hrát ve víc lidech najednou třeba nějaká mise a tak. na to je určeno něco takového : http://www.alza.cz/sony-playstation-vita-3g-black-d245107.htm |
| zerat | 18305 |
|
|
2.12.2012 21:58:29
Sluní, díky moc! Kouknu na to. Možná ale bude lepší tu naši holku nechat ještě chvíli snít a může to dostat třeba k narozeninám... Je to hodně peněz a ona určitě bude ještě čekat nějakou stavebnici, knížku... Asi je nakonec na tohle ještě "malá" , aby dostala jen jeden dárek byť s více komponenty
![]() |
| Sluní* | 30068 |
|
|
2.12.2012 21:54:19
Pořizovali jsme z toho obchodu, co jsem dávala odkaz. Už tenkrát měli psáno, že nemají skladem, ale na prodejně měli a hned posílali. Takže případně zkuste i zavolat. Mají tam i bílou verzi:)
Hry jsem vybírala podle oblíbených pohádek synka - takže Toy story, Ratatouille a Cars. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.