Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sluní* | 30068 |
|
|
2.12.2012 21:52:30
Pohybovali jsme se ve stejných cenových relacích, takže jsme pořídili viz níže odkazy. Navíc syn nepotřebuje žádné připojení na wifi atd, takže vyloženě na hraní ideál.
http://www.herni-svet.cz/psp-e1004-charcoal-black-psp A k tomu rovnou i na těchto stránkách hry. Vyšlo to levněji než balíček konzole+2 hry a ještě jsme si je mohli vybrat. Ty paměťové karty jsou asi dobré mít, protože se ukládají výsledky a nemusí se vždy začínat od začátku. Ale jejich originál jsou hodně drahé, lze to vyřešit koupí redukce a do toho malé karty, které jsou o dost levnější. Redukci jsem koupila za 69,- na aukru. Jmenuje se to: Redukce karet MicroSD na Memory Stick Pro Duo |
| zerat | 18305 |
|
|
2.12.2012 21:47:11
Luci díky! A jak tam tu hru dostanu? Tam se dá vložit nějaké to CD? Díky
![]() |
| Luci2 | 95967 |
|
|
2.12.2012 21:39:31
Máme zkušenost, letos kupovaný - paměťová karta není nutná, ale pokud bude hrát např. fotbal jako můj syn, tak je potřeba, aby se tam ukládali rozehrané turnaje atd., jinak bude hrát pořád od začátku. A pořizovali jsme přesně kolem 2500 + paměťová + hra Fifa (fotbal), cca vše za 3200,- Kč. A snad vím, že jsou dva nebo tři druhy PSP, dva ty kolem 2500 Kč + ta Vita kolem 6 tis.
|
| zerat | 18305 |
|
|
2.12.2012 21:33:47
A prosím Tě ta karta tam být musí? Pojištění nechci - je na prd! Měla jsem ho od této firmy na netbook a koukala jsem pak po netu - bylo dost info o tom, jak se cukají cokoliv proplatit a hlavně je tam spousta věcí na které se to nevztahuje... Každopádně moc díky za informace!
|
| Ivka3 | 115865 |
|
2.12.2012 21:28:27
My ho koupili teď k Vánocům synovi 11let, takže moc neporadím, je zabalený...Možná by uvítal PSP Vita, ale to už je na nás moc(máme moc dětí). Za nižší cenu, než máš v odkazu ho seženeš těžko, my ho koupili v Electroworldu za 2,5tis, koupila jsem k tomu paměťovou kartu na ukládání her(500Kč) a 2( po 250kč)hry, obal (300kč) a hlavně pojištění proti rozbití, proto v El, protože mu vše padá z rukou atd.. Prodávají i s hrami, ale to je samozřejmě dražší. Myslím, že teď už různé druhy PSP nejsou, buď tu co máš v odkazu nebo PSP Vita za cca 6tis.
|
| Dita+4 | 18741 |
|
|
2.12.2012 21:14:06
Jéé, já bych se přifařila s dotazem
, taky se moc nevyznám, konzoli už mám, ale nemám vhodnou hru pro 10 letého kluka, on vykládal cosi o střílečkách, zabíjení atd, viděl u spolužáka (GTA wait city nebo tak něco), ale to se mně moc nezdá ..., tak kdyby někdo poradil...byla bych vděčná . |
| zerat | 18305 |
|
|
2.12.2012 21:01:46
Jen ještě dodám, že ta cena může být pod 3 tisíce... Zatím nekupujeme, jen se informuji - je to dost peněz
![]() |
| zerat | 18305 |
|
|
2.12.2012 21:00:45
Prosím, můžete mi někdo poradit, podle čeho se máme orientovat při případném výběru? Příp, napsat, co za typ máte doma a v čem je dobrý? Cenově máme představu do max. 2500 Kč ideálně už včetně hry nebo her- starší dcerka by si přála nějakou herní konzoli a my bychom rádi pro ni něco trvanlivého. Mladší dcerka (skoro 5 let) po ní taky pokukuje... tak bychom neradi případně koupili 2x blbě
Koukala jsem třeba na tuhle: http://www.ramm.cz/822%7C.d.426655.sony-psp-base-pack--black.str1.html Chápu to dobře, že v tomto zařízení není pro začátek žádná hra? Jak tam příp. tu hru do toho dostnu? Nějakým CD? Omlouvám se za příp. hloupé otázky - těmto věcem fakt nerozumím ![]() A jestli příp. můžu poprosit o radu, jaká hra se vám osvědčila pro pětileté dítě a devítileté - obě jsou holky, ale starší má ráda spíš klučičí hry Moc díky!![]() |
| Libii | 55216 |
|
|
28.11.2012 19:54:15
Loni jsem holkám kupovala Genius Heeha 300 a tetris tam je, je to ale holčičí verze, určitě ale i v jiných bude, přece jen je to klasika
sama si to občas ráda zahraju když tak se zeptej prodejce. Ještě jedna maličkost, kup k tomu dobíjecí baterie |
| Petra |
| • |
28.11.2012 18:03:42
Mně dneska dorazily dvě herní konzole Gogen, objednávala jsem je teda na netu a jedna stála 699 Kč. Je tam 120 her, ale mají i o stovku levnější, tam je ale míň her. Nedávno je měl v letáku i Euronics a dneska jsem je viděla v letáku Protonu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.