| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 6120  [Dalších 5110 >>]
Bublin 74508
25.11.2009 21:09:33
Anitep, jsi moc statečná že jsi šla na večírek těhulí:-) Já se snažím být milá, za poslední dva roky jsem měla v práci dvě těhotné kolegyně a chválila jsem, vyptávala se, obdivovala bříška...myslela jsem to upřímně, jen uvnitř mi to bylo trochu líto. Ani jedna neměla problém otěhotnět,takže neví, jaké to je a říkala jsem si, že když budu málo aktivní, ještě řeknou, jak jsem zlá (ale obě byly naštěstí typy, co nebyly na takový to vřeštění a přeslazený žvatlání o dětech apod ~t~
Bublin 74508
25.11.2009 21:04:33
Velšice ráda tě vidím (a Vás holky taky) - jsem ráda, že jsi ten vtípek s abstinencí vzala s humorem :-)

Pište víc .. :-)
Co Makkusska?

Mrkněte do tématu v Těh.testech-ptám se tam, jestli se taky někomu zdá že má pozitivní test.
Dnes to bylo strašný (myslím po probuzení..), na testu se objevilo mnoho čárek,já koukala hlavně aby byla čárka u "testovací" a "kontrolní" části a čárky byly tlustý a já si říkala, to musím říct na Rodině, tomu říkají "dálnice", tak to má být..~t~
No třeba můj sen přinese štěstí některé z Vás ~x~
Velšice 92803
25.11.2009 20:33:22
Anitep, tak jak jsi dopadla?
Velšice 92803
24.11.2009 19:19:40
Jo a zajímavý. Po prvních injekcích dvě kila nahoře, pak měsíc odpočinku a zhubla jsem je,nyní zase píchám a opět dvě kila nahoře a já je nechcíííí ~o~

Anitep, zítra musíš vyprávět. A žádný smutnění. Holky, já to prožívala před šesti lety, pak jsem až nenáviděla všechny, kdo ty děti měl. Ale teď, nebýt vás, ani si na to nevzpomenu. Jen tedy je to znát v tom, že jak byli kluci vymodlení, jsem dost úzkostlivá. Nikdy jsem je nikomu "nepůjčila". Byli maximálně s mojí mamkou na dvě hodinky a to až tak od tří let. A to moje mamka s náma žije! Nyní mám hlídání dvakrát týdně po hodině od babičky(ta co s náma bydlí) když jdu do jazykovky a jinak ani fň. Dopolko školka a ač jsou předškoláci, nespí, neb se stýská jim i mně! děsný. Vychovala jsem z nich bábovky ~f~
Velšice 92803
24.11.2009 19:11:51
Holky víte co pomáhá? Vidět nějakýho nesnesitelnýho fracka, nemoct ho bacit a říkat si "nééééé, to nikdýýýý" "radši nic než totóóó..."

Mně někdy stačí vidět, nebo slyšet ty moje ~t~
Jinak mě móóc bolí břicho a v zádech. Dneska ještě jedno pigáro a zítra už ten Pregnyl, au au~n~
Anitep 100125
24.11.2009 13:44:39
Bezva, že už se smějete:):):)
Já zatím moc ne a dneska jdu ještě ke všemu na večírek - jak by řekly holky ze Sexu ve městě - jdu na Těhotenský večírek pořádaný těhotnou kamarádkou. Tak mi držte pěsti, ať se z těch těhulí nerozbrečím. Asi to zacplácnu nějakým tím drinkem, že? Zatím ahoooooj~b~
Velšice 92803
23.11.2009 23:33:05
~t~ no té abstinence se bojím víc než porodu ~v~ Ale co by člověk nevydržel, viďte? ~z~
Bublin 74508
23.11.2009 21:02:55
Velšice, tak to je dobrá zpráva :-) a když to nevyjde teď, tak to vyjde zkraje roku a aspoň nebudeš muset na Silvestra abstinovat :-)
martous 58827
23.11.2009 18:03:38
kéž by to už někomu vyšlo, ach jo
Velšice 92803
23.11.2009 15:28:12
Tak holky, UZ mám za sebou. Mám jeden(málo, ale pro mě lepší) folikul 15mm, takže mám ještě dva dny tu dvojnásobnou dávku Fostimonu, ve středu Pregnyl a v pátek akce IUI. Když se nezadaří, dám si dva tři měsíce oddych. Holky, vyjde nám to, jednou rozhodně:-)
[<<Předchozích 1000] Názory 10011010 z 6120  [Dalších 5110 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.