| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 6120  [Dalších 5790 >>]
MisaOT 106145
22.9.2010 7:04:33
Ahojky Makku, no chovali se ke mě moc dobře, hlavně jsem nevěděla do čeho jdu, tak jsem byla klidná.... probíhalo to tak, že mezi nohy ti napíchnou hadičku + vnitřní UZ a vstřikují do vejcovodů kontrastní látku, kterou kontroluje na UZ a vidí, zda máš průchodné vejcovody nebo ne. Já je průchodné mám.... v okamžiku kdo je nemá průchodné, tak to asi musí bolet dvojnásobně... No už nikdy více :-) Ano chodím do CAR do Gestu v Praze 5. Je to tam pohodové. V příštím cyklu budeme zkoušet IUI už po druhé :-(
Na nadváhu? No pokud jsou profesionálové, tak neřeknou nic a budou tě brát tak jak to je! Vůbec se nestresuj, v CAR máš alespoň větší šanci zjistit co se vlastně dějě. A jaký je u Vás spermiogram?
Mája+M(7/11) 98997
21.9.2010 18:34:49
Míšo, byla jsi v nějakém CAR? Jak to probíhalo, jak se k tobě chovali? Já mám pořád hrůzu z toho, co řeknou na moji nadváhu, přitom jsem si ji "vypěstovala" díky clostilbegytu a dalším hormonálním s..čkám. V pátek jdu na folikulometrii a podle toho se uvidí, buď injekce pregnylu nebo doporučení do CAR.. Měla jsem tento měsíc zvýšené dávky clostilbegytu (1-1-1) i oestrogelu, tak uvidím, jestli to zabralo.
MisaOT 106145
21.9.2010 7:08:25
Ahojky, včera jsem byla na průchodnosti vejcovodů.... mám to naprosto v pořádku...nechápu proč se nám tedy nedaří :-( našla mi tam také cystu, užívala jsem nově Tamoxifen, takže zřejmě na něj špatně reaguju, do příštího cyklu jsme zažádali pojišťovnu o injekce místo clostylbegytu, jmenuje se to PUREGON, budu si to píchat tři cykly u kterých budeme zkoušet IUI a pak asi to IVF, ach jo..... proč když někdo něco chce, tak to nemůže mít?
Andrýsek1 + 2 77198
14.9.2010 1:05:49
A nebo můžu doporučit pořádnej mejdan a láhev myslivce.:-) To mě taky napadlo.....a všem čekatelkám ~6~
Makussko, absolutně Tě chápu, taky jsem těhotné a malá mimina nemohla ani vidět, byla jsem až zlá, ale ono když někdo nezažil, tak nepochopí, já zažila a tedy chápu.
Mája+M(7/11) 98997
10.9.2010 14:46:20
už jsem s tím ani nepočítala, protože přestávám doufat, tak jsem ani nebyla překvapená, že jsem to včera dostala. Manžel mě sice utěšoval, ale už jsem z toho nebyla špatná tak jako dřív, protože když se něco pořád opakuje, tak to ztrácí ty nejostřejší hroty. Čeká mě poslední měsíc clostilbegytu: 1-1-1 od 3. do 9. dne a potom už CAR, přidám si k tomu kontryhel (i když ten je asi jenom na růst sliznice a sliznici mívám dobrou) a kotvičník, ale moc tomu nevěřím. Soustředím se na jiné věci a vyhýbám se těhotným a malým děckám.
Andrýsek1 + 2 77198
9.9.2010 0:43:52
Já se omlouvám, občas vás tady sleduji a vlastně mě napadlo, že my ještě oba brali eregmu max power, nebo tak nějak a macu, přítel cca 4 měsíce a já měsíc před otěhotněním. Taky k tomu ten kotvičník, grepy, kontryhel, clostil, ale trklo mi, že se zadařilo po té eregmě u mě a mace....nikomu to nevnucuji, jen bych ráda pomohla.
MisaOT 106145
8.9.2010 7:28:50
Makku moc držím palce a doufám že v Caru Ti pomůžou. :-)
Ema (+2) 87247
30.8.2010 23:06:23
No, já teda brala před synkem, ale k synkovi dopomohla až pak laparoskopie, teď se snažíme o druhé a C.jsem měla 2 měsíce, těhotná nejsem, cyklus mám rozhozený a jediný vedlejší účinek, co jsem vnímala, byl takový, že bych brala každého chlapa, co se mi jen trochu líbil ~t~~t~~t~ No prostě výkyvy nálad, přecitlivělost... vysadila jsem a je mi fajn.
Mája+M(7/11) 98997
30.8.2010 7:34:56
No já mám trochu jiný názor, přibrala jsem po něm (a po dalších hormonálních lécích) 30 kilo, těhotná pořád nejsem a nijak extra mi nezabírá - podle folikulometrie. Mám podezření, že ovuluji později, tak odkládám braní duphastonu, abych si nezablokovala ovulaci. Uvidím.. Příští měsíc mě čeká poslední dávka clostilbegytu a pak už CAR..
petzz 109834
29.8.2010 11:51:05
Věřím tomu já také ovuluji kolem 16až 20dne po menstruaci a myslím že ovulaci jako že pořádně ani nemám protože mě chybí hormon estrogen tak jsem ted dobrala clostilbegyt tak jsem zvědavá jestli se zadaří před 3lety se díky clost...zadařilo ale bohužel po 28dnech těhot.jsem samovolně potratila ale neztrácím naději snad to ted výjde mám 13letýho syna tak se snad dočká sourozence tenkrát to bylo hned na poprvé..ale roky jsou znát a bohužel stárnem a vše se pomalu ztrácí naděje na otěhotnění je rok od roku slabší a slabší..~;((~;((
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 6120  [Dalších 5790 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.