| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6120  [Dalších 5720 >>]
janova,Kuba a Anička 106349
26.7.2010 7:47:19
MisoOT děkuji~x~:-)
MisaOT 106145
26.7.2010 7:29:35
Janovo, upřímně Ti přeji mnoho štěstí a strašně moc gratuluji :-)
janova,Kuba a Anička 106349
26.7.2010 6:32:25
Ahoj holky, zní to neuvěřitelně, ale vypadá to, že se na nás konečně usmálo štěstí :-). 26,27 DC jsem začala trochu špinit, tak jsem si myslela, že přichází MS. Pak to ale úplně přestalo. Protože já ale vlastně nikdy nemám klasickou MS, ale jen špinění, tak jsem tomu moc šanci nedávala. Nicméně tohle bylo hodně slabé i na mně a naděje umírá poslední, takže jsem zkusila hned 28 DC odpoledne testnout - byl tam hooodně slabý duch. Dnes 30 DC je už druhá čárka naprosto jednoznačná ~z~. Mám obrovskou radost. Vím, že jsem na začátku hodně dlouhé cesty, tak doufám, že dorazím šťastně až do cíle.

Tenhle cyklus jsem brala Clostyl 1-0-1 3 až 7 DC, od 16 DC do 28 DC Utrogestan 1-0-1. Na folikulometrii jsem nechodila, BT neměřila. Mazlili jsme se prostě zhruba ob den.

Hruško držím ti na zítřek všechny palce, které mám ~R^
~R^ ~R^. Těším se, že si tu od tebe přečtu zítra samé dobré zprávy ~;)~;((

Přeju všem tady hodně ~;((, protože tady si ho fakt už zasloužíme :-)
hruska111 (Kubík 08) 79089
24.7.2010 20:28:33
Makku,
ja myslím, že to není o věku. Mně je 30 a můj manžel má 46! Je skvělý táta!
Mája+M(7/11) 98997
24.7.2010 16:16:54
Jsem mladá, ale manžel zase tak mladý není, kvůli němu bych chtěla malé co nejdřív.
23.7.2010 22:26:38
Makku,
asi je zbytečné psát, aby ses netrápila. Jsi mladá, zdravá holka. Určitě to vyjde!
Abych pravdu řekla, tak se trochu divím, že to Ivf tak odkládáte. Je to sice trochu proti přírodě, ale na druhou stranu je přeci úžasné, jak daleko je dnešní medicína!
Chápu, že kvůli váze máš trochu strach jít do Caru. Ale vždyť Car je soukromý ne! Dostávají dost peněz!Tak by snad měli vědět, jak se chovat k pacientkám, ne! Při nějaké narážce či výtce se na ně můžeš přeci ohradit, že se Ti to nelíbí. Je to těžké, ale musíš být asertivní.
Pokud bys měla zájem můžu Ti poslat odkaz na paní, která sestavuje jídelníček přímo šitý a míru daného člověka. Moje kolegyně zhubla 30 kg, a moji mamku to tak motivovalo, že zhubla 18 kg. Něco to sestavení stojí, tuším 500Kč, ale nechci teď kecat. A výsledky jsem viděla, a bez jojo efektu.

Držím pěsti Tobě i všem ostatním. :-)
Haaribo 87262
23.7.2010 22:24:55
A musím říct, že mě chlácholili, že i jedno vajucho může být mimi, ikdyž to byla jen slova, tak to pomůže....
Haaribo 87262
23.7.2010 22:23:28
My jinak ICSI nepotřebovali, ale bylo nám doporučeno - třeba je chyba zrovna tady, nechtějí se spojit, potvory... Dlouho jsme o tom přemýšleli, ještě jednou se nás na to ptali po OPU a nedělá mi to problém, nechci riskovat, že se nebudou spojovat a přijdeme o ně....
Haaribo 87262
23.7.2010 22:20:08
Tak my máme stále všechny výsledky OK, tak není problém...já nemám v tomhle případě žádné podezření, tvůj případ byl teda vrchol drzosti, to by mě asi kleplo...
23.7.2010 22:18:12
Ahoj holky, opět jsem nahlídla, a tak vám chci napsat, jak jsem na tom já. Dnes jsem 10. den po transferu embrya. V úterý jdu na krev, ze které se definitivně dozvím, jak "to" dopadlo!
Při stimulaci mi dr. pozorovala ultrazvukem 4 folikuly. Takže docela zírám, že některá z vás jich měla 25 a víc. To totiž není pravidlo. Při odsátí byly ale odsáty jen 2 vajíčka. Z toho jsem tedy už byla špatná. Obě byly zralé, ale oplodnit se podařilo jen jedno. Lékařka byla v telefonu ale pokaždé nadšená, jak se krásně vyvíjí, že je to přímo učebnicový příklad.
Takže jsem si toho jednoho "bojovníka" nechala zavést. Stejně jsme chtěli zavést jen jedno embryo, protože jednoho uličníka už doma máme.
Zamražení se nekonalo :-( Aspoň jsme za to ušetřili. Jen se hrozím toho, že to třeba nevyšlo a musela bych vše absolvovat znovu. A těch peněz!
Tak mi držte palce! V úterý budu vědět víc!
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 6120  [Dalších 5720 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.