| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 6120  [Dalších 5530 >>]
MisaOT 106145
28.4.2010 10:26:21
Makkusko - no jo to je život....ale my tu přírodu přelstíme a určitě brzy všechny otěhotníme :-)
MisaOT 106145
28.4.2010 10:25:25
Ahojky no mě je 25, takže mám čas to ještě pár let zkoušet :-)
A já mám zase trauma z toho, že se mi nechce platit šílené peníze za to IVF. Máme také hypotéku a pořád zařizujeme barák a všechny peníze vrážíme do něj a nechce se mi dávat takové sumy, když vím, že je šance malá.
No nevím, příští týden se konečně dozvím, co semnou je a zda můžu mít vůbec děti a pak se asi rozhodneme co dál :-)
ssostra 104054
28.4.2010 9:05:47
Jeste k toceni hlavy,to jsem nemela.
ssostra 104054
28.4.2010 9:04:34
Ahojky,omlouvam se ze tak vpadam do vasi diskuze,ale chci te potesit,mela jsem stejny problem,bez ovulace,jsem po LPS,hysteroskopii,profuku vejcovodu atd,pritel taky po vystreni,opakovanem,prvni vysledky nebyly O.K.,je ze zdravotnich duvodu na kortikoidech.Po operaci mi bylo receno,ze vyzkousime na 3 mesice closti a uvidime s kontrolou UZ,kdyz to nevyjde,tak IVF.Pri prvnim naznaku ovulace jsem dostala Pregnyl a uz to bylo.Pregnyl je vlastne umele vytvoreno HCG.Ja dekuji kombinaci closti a Pregnyl.Takze bud jen rada.Kdyby sis ted delala tehu test,tak ho mas pozitivni,ale nemuzes to ted brat az tak po tydnu a vic.
hruska111 (Kubík 08) 79089
27.4.2010 22:50:38
Holky, mám 2 dotazy.
Nemáte někdo zkušenost s Pregnylem? Mám pocit, že se mi dnes točí hlava. Byla jsem večer na aerobicu a musela jsem na chvíli přestat cvičit jak se mi zamotala hlava.
Čtu tady, že čekáte na hormonální profil. O tom moje doktorka vůbec nemluvila. K čemu je dobrý?
27.4.2010 22:44:29
Ahoj holky, ten duben je nějaký smutný, že! Usmívám se na své těhotné sousedky a doma je mi z toho smutno...
Musím říct, že mi pomohla změna gynekoložky. Minulý týden jsem byla na kontrole a doktorka mi sledovala i folikuly a řekla mi, abych přišla na ultrazvuk znovu v úterý, tedy dnes (jsem 14DC). Už jen to, že mi po 3/4 roce někdo nabídnul sám kontrolu ultrazvukem mě potěšilo. Vždyť já jsem vlastně celou tu dobu nevěděla, jestli vajíčko opravdu dozrálo a putovalo...
Dnes jsem měla folikul 22mm (nevím, jestli to moc nebo akorát) Doktorka mi ráno nechala píchnout Pregnyl, po kterém by měla nastat ovulace a pohlavní styk by měl být za 36hod. Manželovi sice spermiogram nedopadul nijak zázračně (ale neplodný není!), a tak to zkusíme. Jinak potom ta inseminace...
27.4.2010 22:34:07
Makkusko- nesmutni ~6~! Určitě Ti to vyjde a budeš skvělá máma. Vždyť vás teprve čeká spermiogram, případně IUI nebo IVF. Ta naděje je ještě veliká.
Mít děťátko je ten nejkrásnější pocit na světě a Ty ho taky a žiješ neboj!!! Uvidíš, že budeš zaplňovat úplně jinou diskusi fotkama miminka. To že uvažuješ i o adopci je hezké, ale vydrž! :-)

Morrigna 50389
27.4.2010 20:09:10
Makkussko: náhodou jsem nahlédla. Spermiogram můžeš nechat manželovi udělat například v nestátním zdravotnickém zařícení Gona (v Praze na Národní). Zavolá tam, objedná se (cca za 2-3 týdny) a bez řečí mu ho udělají. Pokud je u VZP (možná i dalších pojišťoven), platí jen 30,- a výsledky jsou okamžitě. Žádanka od gynekologa není potřeba.
Co se týče teplot, jsem "zelenáč" a poradit nedokážu, snad jen, aby ses zkusila zaregistrovat na www.fertilityfriend.com, tak ti to bude samo ovulaci vypočte. Vyplnit to můžeš i zpětně, ale určitě je dobré si zaznamenávat i hlen, v případě nejasností to může být rozhodující faktor. Pokud umíš anglicky, vše je tam hezky vysvětleno.
Mája+M(7/11) 98997
27.4.2010 18:58:41
Nechápu to..
janova,Kuba a Anička 106349
27.4.2010 18:35:02
Citím to úplně stejne Makkussko. Fakt jsem se snažila myslet pozitivně, ale už mi prostě dochází síla~n~. Nechápu, jakto, že někdo má děti jak na běžícím pásu a někdo se může snažit a nic~a~. A to dneska zase našli nějaké "odložené" miminko - chápete to ~o~
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 6120  [Dalších 5530 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.