| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 6120  [Dalších 5510 >>]
MisaOT 106145
22.4.2010 12:22:55
Ano pokud vím tak většinou před ovulací teplota klesá a pak musí vyzkočit minimálně o dva stupínky - ale jakmile vyzkočí o dva tak už ovuluješ a odbornící říkají, že je lepší styk provozovat těsně před tím nez začne - takže raději začněte už teď :-)
Mája+M(7/11) 98997
21.4.2010 17:25:02
Ahoj Janovo, tak to je blbé.. ale inseminace je ještě poměrně dobrá zpráva. S tou bazální teplotou - myslela jsem, že po ovulaci by měla teplota zase klesnout, jenom kdybych byla těhotná tak se udrží nahoře.. v tom případě to podle naměřených teplot vypadá, že minulý měsíc jsem brala cca 17. - 25. DC duphaston a někdy 34.DC jsem měla ovu, protože v té době se mi teplota o půl stupně zvedla a vydržela tak vysoko až do MS, kdy klesla a teď je zase nízko. To je ale asi blbost, že? A i kdyby ovu proběhla, tak v té době jsme se s manželem oba léčili s kvasinkami a praktikovali jsme důsledný celibát. Zkusím ještě měřit dál a objednám se k doktorovi, tak za 3 týdny, snad se dozvím víc. Ostatním přeji hodně štěstí a trpělivosti!
janova,Kuba a Anička 106349
20.4.2010 17:39:59
Ahoj holky ~3~
Makkussko teplota by před ovu měla poklesnout a pak vyskočit a pak už se držet nahoře a před MS zase klesnout.
Já mám depku - manžovi spermiogram dopadl tak napůl, prý se s tím otěhotnět dá, ale žádná sláva, spíš by to viděli na tu inseminaci. A u mně je taky problém protože ani teď, když jsem brala Clostil 1-0-1 to na uvu nevypadá ~a~~n~. Ten folikul co se v pátek jevil jako nadějný, tak neprasknul, ale pořád tam roste, takže se nejspíš změní v cystu. No a děložní sliznice je také hodně nízká~a~. Tak mi Dr. řekl, že už by to raději viděl na to CAR, že tam mi spíše pomůžou než on.
Mája+M(7/11) 98997
20.4.2010 10:09:27
Ahoj Míšo,
Sarapis jsem ještě nezkoušela, slyšela jsem o něm hodně, ale je dost drahý. Zkoušela jsem kotvičník, dala jsem za něj skoro tisícovku a vůbec mi nepomohl, tak už jsem k takovým doplňkům stravy skeptická.
Já měřím teplotu, ale vychází mi z toho úplně nesmyslná křivka, nevím, jestli z toho doktor něco vyčte. Nevíte, jestli před ovulací teplota klesne? Dnes jsem 10DC. Jsem hrozně zvědavá na výsledky toho hormonálního profilu, ale musím ještě tak měsíc počkat, doktor chce vidět i ty naměřené teploty a na základě toho všeho dohromady určí další postup. Teď mám zase takové trochu klidnější období - i když o víkendu byly nějaké slzičky
~n~
MisaOT 106145
19.4.2010 14:28:31
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s užíváním SARAPISU a zda se Vám po tom zpravidelnila MS a zda jste otěhotněly? Míša
16.4.2010 18:21:43
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na UTZ - jsem 10 DC a jsou tam prý "připravené" folíky, takže ovu s největší pravděpodobností bude tak v pondělí, nebo úterý, ale zase je prý hodně nízká děložní sliznice~:(, no tak uvidím. V pondělí jdu znova, tak jsem zvědavá, jestli ta sliznice poporoste. A hlásím, že u nás už koooooonečně svítí sluníčko ~g~. Hruško jak jste oslavili Kubíkovo narozeniny
MisaOT 106145
15.4.2010 9:44:18
No mě teda nijak zvlášť dlouhodobě nepůsobil - měla jsem po clostilbegytu dva měsíce pauzu a nedostala jsem to ( když jsem ho užívala tak jsem to měla krásně po 28 dnech)
MisaOT 106145
15.4.2010 9:35:17
No jsem na to zvědavá jak se to bude řešit, já taky nejsem moc nadšená, že se cpu samýma práškama :-)A to zprůchodnění vejcovodů se může udělat kdykoliv, nebo na to musí být nějaký den cyklu?
Mys jsem se z spřetelem rozhodli, že zkusíme jeden pokus IVF a pak že se budeme snažit přirozenou cestou, ale pokud nemám pravidelnou MS ( jednou za tři měsíce) tak přirozené snažení je mi na nic...
14.4.2010 21:21:13
Hruško, to mně mrzí~n~. Nevím jestli to chápu správně, ale tu laparku ti doporučili na základě výsledků krve? U toho clostilu asi hrozí ty cysty, když ho bere člověk delší dobu - kolik cyklů jsi ho brala? Taky z toho mám strach, ale co mi zbývá jiného, než ho brát a doufat, že zabere. Já ho zatím brala jeden cyklus, pak 2 měsíce pauza, no a teď ho zase beru.
A Kubíkovi přeju všechno neeeeeej k narozeninám ~;)
hruska111 (Kubík 08) 79089
13.4.2010 22:08:33
Míšo,
mě doktorka říkala, že Clostil se užívá 3 měsíce a pak je pauza. Ale má prý dlohodobý účinek a působí i po těch 3 měsících.
Já osobně už mám z Clostilu strach. Ještě mi to nikdo nepotvrdil, ale ta moje cysta se tam neudělala určitě náhodou.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 6120  [Dalších 5510 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.