Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| hruska111 (Kubík 08) | 79089 |
|
|
13.4.2010 22:05:17
Tak já jsem už úplně zoufalá
Dnes jsem volala na výsledky z krve, které mi brali kvůli té cystě. Jsou špatné a budu muset na laparoskopii. Mám ještě počkat jak to bude vypadat po menstruaci (kterou mám dostat zítra), a pak se bude jednat dál. Navíc mám zjištěnou endometriózu, která mj. souvisí s ženskou neplodností (částečnou). Takže se nejprve budu řešit já a potom ta inseminace. Jsem ale ráda, že jsem změnila doktorku. K předchozímu gynekologovi bych se už bála jít a vůbec by mně nenapadlo, že to pobolívání břicha s tím vším souvisí! Můj sen o druhém miminku se pomalu rozplývá... A ještě jedna událost. Náš Kubík má zítra 2 roky ![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
13.4.2010 20:38:31
Míšo, clostil se určitě neužívá celý rok, udělal by cysty a kromě toho i v letáčku je napsané, že víc než tři měsíce to nemá smysl, pokud nezabere, nemá se v tom pokračovat. Nicméně by mě taky zajímalo, jak jinak se to řeší, protože mám silné podezření, že taky ovu vůbec nemám. Ještě mě napadlo, jestli to zvýšení teploty na konci cyklu (po 5denním braní duphastonu) nemohlo znamenat ovulaci, protože teplota stoupla a pak zase klesla, ale to je asi blbost. Nicméně jsme kvůli těm kvasinkám stejně měli pauzu, takže i kdyby, tak stejně nic..
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
13.4.2010 20:38:31
Míšo, clostil se určitě neužívá celý rok, udělal by cysty a kromě toho i v letáčku je napsané, že víc než tři měsíce to nemá smysl, pokud nezabere, nemá se v tom pokračovat. Nicméně by mě taky zajímalo, jak jinak se to řeší, protože mám silné podezření, že taky ovu vůbec nemám. Ještě mě napadlo, jestli to zvýšení teploty na konci cyklu (po 5denním braní duphastonu) nemohlo znamenat ovulaci, protože teplota stoupla a pak zase klesla, ale to je asi blbost. Nicméně jsme kvůli těm kvasinkám stejně měli pauzu, takže i kdyby, tak stejně nic..
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
13.4.2010 20:36:07
Hruško, asi mám MS, od neděle do dneška jsem měla špinění a slabé krvácení, byl to spíš krvavý hlen než čistá krev, byly tam kousky děložní sliznice, nevím, asi to byla MS, tak jsem dnes byla na odběru krve 3DC kvůli hormonálnímu profilu a jsem zvědavá na výsledky. Jinak teď mám emočně takové klidnější období, je mi celkem jedno, kolik má kdo dětí a neřeším to, že já je zatím nemůžu mít.
|
| janova,Kuba a Anička | 106349 |
|
|
13.4.2010 18:41:33
Ahoj Hruško, já už raději na internetu žádné další informace nehledám, nechci se nechat "negativně ovlivnit"
. Musíš tomu věřit a ono to pak vyjde, uvidíš a už máte nějaký konkrétní termín? Já jsem v pátek 10 DC, tak jdu na UTZ - jsem zvědavá, jestli tentokrát už konečně bude OVU. |
| MisaOT | 106145 |
|
|
13.4.2010 14:11:53
Tak jsme zjistili ze spermia, že má přítel problém s pohyblivostí spermií, rovnou nám navrhují IVF. Partner je z toho špatný, celou dobu jsem si myslela, že je jen problém ve mě.
Chtěla jsem se zaptat: V případě, že neovuluji, jak se to řeší třeba po tom roce užívání clostibegytu? Co po tom? Doktor mi řekl, že to můžu max. rok. Jaký je následující postup? Jak mě můžou vyvolat ovu, když to přirozeně nemám? |
|
|
11.4.2010 22:14:29
Ahoj holky,
tak tedˇ večer ještě brouzdám po internetu a hledám nějaké informace o inseminaci. Jsem ale zklamaná. Úspěšnost po inseminaci je docela malá 10-15% . To jsem tedy nečekala . Takže už ztrácím naději... |
|
|
11.4.2010 17:25:18
Makkusssko, a doktor Ti nebral krev na zjištění těhotenství?
Já mám dostat mensturaci ve středu a myslím, že už mám ty moje předmenstruační příznaky. ![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
11.4.2010 13:53:54
Janovo, mám počkat ještě jeden týden, dnes špiním, už bych to i označila za začátek krvácení, ale jestli to přestane, tak zase nebudu vědět, co to bylo...
|
| janova,Kuba a Anička | 106349 |
|
|
10.4.2010 11:48:26
Ráda vás tu všechny zase vidím
, i když bych nám všem moc přála, aby jsme se potkávaly raději na nějaké "těhotenské" diskusi .Mia32 můj dr. mi řekl, že s Clostilem to mohu zkoušet až rok - za předpokladu, že mě sleduje pokaždé UTZ a ví, že na clostil reaguju - jen vždy po 2-3 cyklech braní dáme 1-2 měsíce pauzu. Záleží prý na mně, jestli to budu chtít zkoušet rok takhle alespoň částečně "přirozeně", nebo se po třech měsících rozhodnu pro CAR. Vzhledem k tomu, že je mi 31, tak asi počkám ještě ty tři měsíce a pak bychom asi zašli do toho CAR. A první "možnost"řešení, které nám prý pak v CAR doporučuje, je také IUI - takže podobně jako u vás Hruško. Manža jde na spermio teď v úterý, tak uvidíme. Jde rovnou do toho CAR, kde by se to pak případně řešilo. A jedna "novinka" od nás, Kubík celou noc problinkal , vzhledem k tomu, že od něj všechno vždycky hned chytím, tak to čekám také každou chvílí - a to mám zítra začít brát clostil, takže pokud začnu , tak bude další cyklus v pytli ![]() . Takže u mně je teď nálada také na bodu mrazu![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.