Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| hruska111 (Kubík 08) | 79089 |
|
|
9.4.2010 22:06:50
Ahoj holky,
delší dobu jsem tady nebyla. Nemám poslední dobou na nic sílu a je mi z toho všeho ho smutno. Jsem ráda, že vás tady mám ![]() U mně je pár novinek, ikdyž ta hlavní - těhotenství-to bohužel není. Jsem 23DC. Poslední ovulaci jsem nijak nekontrolovala a s manželem jsme to zkusili jen 14DC. Potom jak mu dopadl spermiogram jsme stejně asi meměli šanci. Ani příznaky těhotenství žádné nemám. Takže ty novinky : 1. Byla jsem u nové gynekoložky. Byla fajn, příjemná, vyslechla mě a vše vysvětlila. Byla překvapená, že mi předchozí doktor dal Clostil a po dvou měsících zvětsil dávku aniž by mě celou dobu jakkoliv sledoval. Při prohlídce mi zjstila kvasinky a taky docela velkou cystu na levém vaječníku. Nijak to nekometovala, ale já myslím, že to mám po tom Clostilu. Sestra mi vzala krev a v úterý si mám volat na výsledek. Ty cysta prý po menstruaci často zmizí. Pokud ale ne a výsledek bude pozitivní čeká mě nejspíš laparoskopie. No, uvidíme... Doktorka mi taky vysvětlila, co nás v Sanusu čeká. Nejedná se o klasické umělé oplodnění, ale o inseminaci. Žena dostává nějaké hormony. Jakmile má ovárium 19mm velké, píchne se jí injekce, po které do 36hod proběhne ovulace. Odeberou se i manželovy spermie, které se nějak "upravují" a poté vpraví do ženy. Cena je cca 500Kč. Tak asponˇ takhle mi to bylo vysvětleno. Nejsme z té inseminace nijak nadšeni, ale příznívá je cena i to, že snad nehrozí vícečetné těhotenství jako u umělého oplodnění. 2. Na 6.5. jsme objednáni na konzultaci na které se rozhodne co s námi dál. Předpokládám, že inseminace. Doufám, že už se to konečně pohne a po té konzultaci se za,mříme hned na následující ovulaci. 3. Psychicky jsem na tom pšatně. Navíc v dubnu mi končí mateřská a ředitelka mě vezme až od září. ![]() Dívám se, že jsem se nějak rozepsala ![]() Tak dobrou noc. Všem nám držím palce ![]() |
| Mia32 | 7814 |
|
9.4.2010 19:48:54
Ahoj všechny snažilky, už jsem tu dlouho nebyla, ale u nás žádná změna. Beru Clostil už třetí měsíc a opět nic. Vždycky jsem strašně zklamaná. Nevíte jak dlouho to má cenu brát? Můj doktor mi dává jen 1-0-0 od 3. do 7. dne a tvrdí,že víc nemá cenu,že by se začaly dělat cysty.Ach jo. Dneska je mi vážně mizerně. Ještě že jsou diskuze, alespoň tady můžu napsat jak mi je.
|
| janova,Kuba a Anička | 106349 |
|
|
9.4.2010 19:07:03
Makkussko
vydrž, musíš být silná . A co na to doktor? Dal ti tu "vyvolávyací" injekci? Nebo jak dlouho máš čekat? |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
9.4.2010 17:15:21
Janovo, já jsem nešťastná
jsem asi 40DC, už to ani nepočítám, MS nikde, teploty nízké, nechápu, co to má znamenat, těhotná nejsem, že by mi nezabíral už ani ten duphaston, nevím.. kvasinky jsou vyléčené, to je v pohodě. Jsem z toho poslední dobou dost špatná. |
| Vrtule | 106690 |
|
|
9.4.2010 9:32:38
Ahoj holky,
moc se omlouvám, že vám sem tam „vpadám do diskuze“... Pár měsíců jsem si sem chodila pro povzbuzení, že nejsem "na to sama"...moc jsem chtěla mimi, ale přítel se tvářil, že "buď vyjde nebo ne...však je to jedno"....nakoupila jsem spoustu ovulačních testů, těhotenských testů, chodila po vyšetřeních...a zadařilo se! Sice až tak, že mám dvojčata .. ![]() Ale proč píšu....zbyly mi doma 3 ovulační testy LH 28 (expirace 03/2011) a 3 těhotenské testy (GS Mamatest a Best 2) (expirace 08/2010 a 11/2010) a já myslím, že je velká škoda je nevyužít a ráda bych vám je nabídla...mně moc pomohly a třeba se vám budou hodit....PC byla cca 250 Kč a já je ráda přenechám za 100 Kč (+poštovné cca 50 Kč). Když budete mít zájem, napište, ano? Díky moc a držím palečky, ať vám vše vyjde podle představ...třeba i 2x jako mně.. )) |
|
|
9.4.2010 8:11:48
Ahoj,
kde jste všechny? Nenechávejte mě tady samotnou . Co je u vás nového. Hruško neměla bys už pomalu testovat ![]() . A co ty Makkussko, jak se to vyvíjí u tebe? Už ti daly ty kvasinky pokoj? Já jsem dnes 3 DC, takže od 5 začínám Clostyl 1-0-1, tak uvidím, jak na to budu reagovat. Tak pa,pa a moooooc mě potěší, když se některá stavíte![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
4.4.2010 18:28:04
Velrybo, děkuji za podporu, já vím, že s duphastonem můžu otěhotnět, ale ne zrovna v ty dny, kdy ho beru, protože údajně blokuje ovulaci. No a protože se mi teplota zvedla až dávno potom (až po vynechání MS), tak silně pochybuju, že jsem těhotná. Test jsem si dělala asi 34DC (a normální cyklus upravený duphastonem mám 29DC), tak tomu nerozumím...
|
|
|
4.4.2010 17:23:20
Ahoj Makkussko, posílám pohlazení po dušičce
. Vím, že se ti to teď zdá nemožné, ale věř, že se miminka určitě dočkáš a budeš skvělá máma . Nechceš si v úterý zajít k dr - dá ti injekci - buď po ní přijde MS, nebo pomůže miminku se zavrtat . Hlavně budeš konečně vědět, na čem jsi. My byli včera na večeři s kamarády - ona je těhotná - mám je moc ráda, ale upřímně mi to tedy nedělalo vůbec dobře, přeju jim to, ale i hrozně závidím ![]() |
| Velryba 1976 | 5578 |
|
|
4.4.2010 17:01:54
Makkussko, před časem jsem sem chodila (vše je jinak, tak už chodit nemůžu): já myslím,že při braní Duphastonu otěhotnět můžeš, to nebrání, kamarádka při něm-na úpravu-cyklus, otěhotněla...
![]() Ten test bych si udělala.. Když se stejně trápíš a brečíš, tak se možná uklidníš, ať už bude výsledek jakýkoliv.. |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
4.4.2010 13:00:04
Holky u mě pořád nic nového, posledních pár dní měřím teplotu okolo 36,9 a jinak žádná změna, jsem asi 38DC, těhotenský test nemám, tak se zbytečně nestresuju, stejně jsem v době braní duphastonu otěhotnět nemohla, takže nemůžu být těhotná, poslední dobou jsem na tom ale dost blbě psychicky, každý den brečím (i přes den, nejen večer jak předtím) a už se nemůžu ani podívat na všecky ty malé děcka v našem příbuzenstvu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.