| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 6120  [Dalších 5480 >>]
Mája+M(7/11) 98997
2.4.2010 15:08:42
Hruško, tak to mě mrzí, ale když se to dá léčit, tak aspoň víte, jakou cestou se vydat a máte nějakou naději.. My s manželem pořád ještě nevíme, kde je problém..
Mája+M(7/11) 98997
2.4.2010 15:07:39
Holky, já léčím kvasinky, ještě to není ono, ale už se to dá vydržet. Včera jsem naměřila 36,5 a dnes 36,9. Těhotenský test si nedělám - zbytečný stres, ještě počkám.
janova,Kuba a Anička 106349
1.4.2010 18:22:04
Ahoj ~3~,
Hruško ten spermio mě mrzí. A jak se to řeší - dají se brát nějaké léky na zlepšení? No já jsem teda zvědavá jak to dopadne u nás.

A děkuju za typ na to vajíčko - určitě to zkusíme, líbí se mi ten nápad, že to potom můžu zapíchnout do květináče. Jinak už jsem doma také "spáchala" Velikonoční výzdobu, takže z ní mám radost. A včera jsem od šéfíčka dostala v práci nádhernou jarní kytici z červených tulipánů a nějakých modrých kytek, tak to mám doma krásně "vyjarněné"~b~.
hruska111 (Kubík 08) 79089
1.4.2010 13:57:07
Jani, včera jsem byla s Kubíkem na velikonoční dílny. Myslela jsem, že se jen mrkneme a zase půjdeme, že je ještě malý (teď v dubnu mu budou 2 roky)
Nakonec si ale i Kubík vajíčko namaloval.
Na špejli se napíchne vyfouknuté vajíčko. Aby nespadlo, dá se shora a zespoda vajíčka kousek plastelíny. No a pak už jen barvičky (myslí,že to byly temperové) a štětcem se natírá. Chtěla jsem,aby se snažil o puntíky, ale nakonec z toho byla patlanice barev, ale krásná! To by zvládnul Tvůj Kubík taky hravě! A doma máme v květináči krásný, originální zápich ~:-D
hruska111 (Kubík 08) 79089
1.4.2010 13:52:13
Ahoj holky,
spermiogram nám bohužel dopadnul špatně. ~n~
U spermií se hodnotí 3 kritéria - množství, rychlost, a kvalita (z hlediska morfologie,takže tvar). Manžel má všechy 3 výsledky podprůměrné ~a~
Né, že by byl neplodný, ale šance z jeho stray je malá. Řekli mu, že by to chtělo ale ještě jeden kontrolní odběr, a ten se dělá za měsíc po tom prvním. Zároveň nám nabídli rovnou léčbu. Dostal vizitku na lékaře a máme se objednat.
Já si myslela, že je problém ve mně. Ikdyž možná byl taky. No, hlavně že víme, na čem jsme a někdo nám chce pomoci. Jsem hlavně ráda, že jsme nečekali, než se rozhoupe náš gynekolog.
Jinak jsem tento měsíc vlastně brala 1-0-1 Clostil, takže u mně snad ovulace proběhla. Nijak jsem to ale netestovala. Včera jsem byla 14DC, tak jsme to z maželem zkusili! No a uvidíme.
Dnes jsem se konečně objednala u nové gynekoložky a jdu k ní hned příští týden.
~3~
1.4.2010 9:23:08
Ahoj Makkussko, vím, že jsem někde četla, že Duphaston (nebo Utroš) pokud se začnou brát před ovulací, tak ji "zablokují", ale jiní doktoři zas říkají, že to nevadí a ovu proběhne i tak ~d~, tak je asi i možné, že by jsi otěhotněla později. A k té BT - pokud ji máš normálně hodně nízkou, tak myslím, že v těhu nemusí být nutně nad 37 stupňů, ale musí se držet výrazně výš, než obvykle, no uvidíš, ono to nějak dopadne ~;)~;((, hlavně, že ti přeléčí ty kvasinky. Manža jde na spermio až po Velikonocích (mají tam teď dovolenou), Hruško a jak vám dopadl spermiogram?
Mája+M(7/11) 98997
31.3.2010 12:15:11
Tak už jsem zpátky od doktora, nebyl tam sice ten můj, ale zástup, sestra mi do telefonu říkala, že jestli mám potíže, tak můžu přijít kdykoliv. Jsou to kvasinky, dostala jsem vaginální tablety, ale už teď mě to moc nesvědí, tak snad to bude dobré. Jinak doktor nechápal, jaktože jsem nedostala MS, když beru duphaston, říkal, že mám počkat ještě 2 týdny a potom každopádně přijít - buď 3DC na krev nebo když by nepřišla, tak taky. Říkal, že když mi teplota stoupne nad 37, tak je možné, že jsem těhotná, ale mě se to zdá jako blbost, před dvěma týdny jsem začala brát duphaston, tak bych musela otěhotnět už předtím, tak proč mi teplota stoupla až teď? No uvidím..
Mája+M(7/11) 98997
31.3.2010 7:13:10
Janovo,
dnes jsem si udělala další těhotenský test a zase je negativní, svědění mám pořád, Jenamazol nepomáhá, tak se chystám k doktorovi, ale pochybuju, že mě vezme jako akutní případ - kvasinky a opožděná MS asi není důvod.. Jinak dnes jsem naměřila teplotu 36,7 což je výrazně vyšší než obvykle a nevím, co to má znamenat, ale spojuju si to s těma kvasinkama.
Držím palce, ať spermiogram dopadne dobře ~g~
30.3.2010 21:48:54
Ahoj holky,
makkusko já myslím, že by snad kvasinky neměly případné těhotenství nějak výrazně ohrozit. V pozdějších měsících může prý infekce dráždit dělohu, proto se to v těhotenství vždy "přeléčuje", ale je to asi hodně časté. Já na to vůbec netrpím, ale když jsem byla těhu, tak jsem to měla skoro pořád. A jsem "napnutá" jestli z toho tvého meškání MS nakonec skutečně nebude těhu - moc bych ti to přála. Jinak manžel jde na spermio rovnou do CAR - doktor říkal, že je to tak lepší, protože pokud by byl problém, tak by to řešili rovnou tam. Já jsem ale pořád optimista a věřím, že to s tím Clostilem vyjde. A co vůbec v nové práci, jak jsi spokojená ? Já zítra už konečně odevzdávám daň.přiznání a beru si od čtvrtka volno~z~, už se mooooc těším.
Hruško a co malý (Kubík ? - pamatuju si to správně?), budete malovat vajíčka - nemáš nějaký typ jak zdobit vajička s malým dítětem - pokud ano, tak sem s ním ~;).
Je mi líto, že se sem dostanu vždy až večer, když už tu žádná nejste, ale teď už snad budu mít v práci volněji, takže s s váma třeba někdy i "potkám" ~:-D
Mája+M(7/11) 98997
30.3.2010 10:11:06
Tak to bude asi ono, CAR = centrum asistované reprodukce.. tak nám asi nezbyde nic jiného než absolvovat tu cestu.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 6120  [Dalších 5480 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.