| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 6120  [Dalších 5470 >>]
hruska111 (Kubík 08) 79089
30.3.2010 9:56:37
Já ani nevím, co je CAR. U nás to dělá soukromá klinika SANUS, a máme ji v HK i Pardubicích (což je pro nás cca 7km). A při doporučení je vyšetření zdarma.
Mája+M(7/11) 98997
30.3.2010 9:53:10
Já jsem myslela jako jestli se to dělá třeba v CARu nebo na nějaké takové klinice, museli bychom kvůli tomu jet asi do Brna nebo do Zlína, což je obojí hodně daleko..
30.3.2010 9:48:21
Jaký vliv mají kavsinky na těhotenství nevím. Jednou jsem je měla jako těhotná a jen vím, že jsem musela mít jinou mastičku, vhodnou pro těhotné.
Ano, na spermiogram posílá gynekolog nebo obvodní doktor. Záleží odkud jsi. Nedělá se to všude.
Mája+M(7/11) 98997
30.3.2010 9:42:40
Hruško, tak já zkusím jenom vodu a Jenamazol. Teď se mi zase zdá, že je to trochu lepší - osprchovala jsem se a namazala. Uvidím.. Nevíš náhodou, jestli kvasinky, mykózy a podobné potvory, případně masti na ně můžou ohrozit případné těhotenství? ~e~ Držím palce, aby spermiogram dopadl dobře! ~g~ A zrovna se teda zeptám, kam se na něj chodí. Vím, že doporučení musí napsat buď gynekolog nebo i obvodní doktor třeba, ale kde se ten spermiogram provádí, u jakého doktora?
30.3.2010 9:38:37
Makkussko,
já na to svědění taky občas trpím, a bývají to kvasinky. Co se týče toho mytí, tak mě doktor právě tvrdil, žádné kosmetické přípravky a už vůbec né ty speciální na intimní hygienu. Stačí prý je voda. No, nevím...
Manžel jel právě pro výsledky spermiogramu...
Mája+M(7/11) 98997
30.3.2010 9:10:44
Ahoj Janovo,
začala jsem na to svědění používat Jenamazol, v těhotenství to má aplikovat jenom lékař, ale já nejspíš těhotná stejně nejsem a lékař by mě objednal až tak za měsíc a to je mi k ničemu, zatím se to ale nelepší. Byla jsem poučena, že jsou to nejspíš kvasinky. Už jsem jednou takové svědění měla a Jenamazol mi pomohl. Dnes cítím ještě takový trošku tlak nebo pobolívání v podbřišku, ale nejsem schopná identifikovat, jestli je to stejné jako když se blíží MS nebo jiné, spíš se mi to zdá jiné, ale zkusím ten test znovu až zítra ráno, když jsem ho včera měla negativní, tak už mě to zas tolik neláká, vidět znovu jednu čárku..
janova,Kuba a Anička 106349
29.3.2010 22:26:12
No, jak to po sobě čtu, tak je na odchod do postele opravdu nejvyšší čas ~t~
29.3.2010 22:25:02
Je tady pusto a prázdno, tak jsu raději spát~h~. Tak dobrou noc a hwzké sny~3~
29.3.2010 22:03:36
Ahoj holky,
Makkussko negativní test ještě nemusí nic znamenat, dokud nedostaneš MS, tak je šance, zkusila bych tak za 2 dny testnout znovu, třeba ..., ale chápu, že se bojíš zklamání, pokud bude i pak test negativní, vyrazila bych k Dr. na inijekci. Jinak k tomu svědění - před pár lety se mi stalo, že jsem měla pocit, že mi začíná zánět a tak jsem se pořád myla a myla (několikrát denně) intim sprchovým gelem(už si nepamatuju značku) no a ono to bylo horší a horší, až jsem musela jít k Dr. no a ta mi řekla, že jsem si tou "přehnanou hygienou" úplně vyhubila přirozenou mikroflóru a jen si to zhoršila. Já si myslela, jak dělám dobře, no a ono to bylo naopak. Takže teď se myju jen vodou a sprchový gel používám fakt jen když se spotím - když jdu z posilovny, po lyžování atd. Takže bacha na to, všeho moc škodí. Jo a gratuluju k nové práci, mimochodem prý se těhotní nejlépe když se to moc nehodí a četla jsem hodně příběhů, kdy holky otěhotněly právě po nástupu do nové práce ~t~.
Hruško také si myslím, že je úplně normální, že manželovi výsledky neřeknou po telefonu, takže bych v tom nehledala nic podezřelého ~R^. Jinak můj dr. říkal, že předpokládá, že když jsme s manžou počali už jedno dítě přirozeně, takže spermio bude OK, no uvidíme.
29.3.2010 21:26:32
Tak to mě mrzí. ~6~~6~~6~
Já doufám, že už se všechy brzy sejdeme na jiné diskusi! ~p~
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 6120  [Dalších 5470 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.