| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 6120  [Dalších 5460 >>]
Mája+M(7/11) 98997
29.3.2010 13:40:26
Tak jsem to nevydržela a test je negativní ~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~
Mája+M(7/11) 98997
29.3.2010 12:42:42
~;(( určitě to bude dobré, třeba se tak jistí - představ si, že by volal třeba soused a oni mu to řekli ~o~ Je lepší, že takové věci po telefonu nesdělují.
hruska111 (Kubík 08) 79089
29.3.2010 12:40:51
Já už bych to s tím testem nevydržela! :-)

Manžel dnes volal z práce na výsledky spermiogramu, ale přes telefon je nechtěli sdělit, takže tam pojede až zítra. Mám z toho takový blbý pocit! Kdyby bylo všechno ok, tak by mu to do telefonu určitě řekli...
Mája+M(7/11) 98997
29.3.2010 10:26:31
Hruško, ale mám ten těhotenský test tady před sebou, ale nikomu to neříkej ~b~
Mája+M(7/11) 98997
29.3.2010 10:25:02
Hruško, nedělala, nechci být zklamaná. Zatím jenom sleduju, jestli se přece jenom neobjeví stopy krve a víckrát denně se sprchuju za použití lactacydu (nebo jak se to píše), abych omezila to svědění (není to teda nějaká hrůza, ale znám i příjemnější věci). Těhotenský test si udělám ve čtvrtek (když do té doby MS nepřijde) a když by byl pozitivní, tak bych asi zašla na krevní testy - měla jsem jít, až budu 3DC a měla jsem to spočítané na dnešek, ale nějak k tomu nedošlo. Příští týden v úterý nastupuju do nového zaměstnání, tak by se mi nehodilo chodit po doktorech (zvlášť když bych nebyla těhotná). Ale jak říkám - moc tomu nevěřím, žádné příznaky ani nic divného nepociťuju, ani náznaky ničeho, takže ještě počkám. Jen jsem se chtěla zeptat - je to běžné, aby se při užívání duphastonu MS opozdila o 3 dny oproti dlouhodobému průměru? Jinak BT měřím první měsíc a stále mám teploty průměrně okolo 36,3 a při těhotenství (jak jsem byla poučena) by měly být vyšší, takže i proto tomu nedávám moc nadějí.
29.3.2010 10:19:53
Ahoj Makkussko, a dělala sis těhotenský test?
Mája+M(7/11) 98997
29.3.2010 7:25:56
Já jsem clostil brala 3.-7. den a to mám spíš delší cykly (tak 29 dní) a k ničemu to teda nebylo..
Mája+M(7/11) 98997
29.3.2010 7:24:38
Janovo ahoj, já jsem 32DC. Jsem z toho trochu zmatená, protože s duphastonem mám cyklus jako hodinky (29 dní) nebo jsem teda aspoň doteď měla, v sobotu (nejpozději v neděli) jsem měla dostat MS, ale nepřišla, místo toho se mi zdá, že mám jakýsi zánět (svědění). Nevěřím tomu, že bych byla těhotná, spíš si myslím, že mi přestal zabírat duphaston nebo je to tím zánětem. Taky se mi včera zdálo, že jsem měla víc hlenu - jako před MS, ale beze stop krve (vždycky hledám mikroskopické stopy krve, ale nejsou tam) a trošičku takové tvarohovité kousky, což nevím, co znamená. Ještě počkám pár dní, co to udělá.
28.3.2010 23:15:20
Ahoj Jani,
já jsem taky ráda, že to vše můžu napsat tady. Nechci, aby moc lidí vědělo, že se snažíme. Chci se vyhnout otázkám typu " Tak co? Už?" a podobně. O tom, že si s váma píšu ví jen manžel, který se mi občas diví. Mně to ale pomáhá.
Dnes jsem ještě četla na netu pár článku o zralosti spermií. Prý není vhodné sexovat každý den, spermie pak nemusí být zralé k oplodnění. Lepší je údajně aspoň každý druhý den. No a my jsem to minulý měsíc pojistili hned 4 dny za sebou.
Tento měsíc na to kašlu. Nedělám ovu testy a zkusíme to 13. a 15. den
Kačka 106374
27.3.2010 10:21:04
Ahoj všem, chtěla bych se zaptat. Již přes půl roku se pokoušíme s přítelem o mimi, ale stále nic. Beru kyselinu listovou a měřím si bazální teplotu. Minulé cykly jsem měla vždy po ovulaci teploty okolo 37°C, ale teď mám 19. den cyklu a teploty mám stále kolem 36,5 až 36,7 °C. Chtěla bych se zeptat zda by se mohlo jednat o anovulaci. Také mě bolí v podbříšku jako MS nebo jako při ovulaci a mám čirý hlen. Já si myslím, že ovulace proběhla, ale těmi teplotami si nejsem jistá. A těhotenství by to asi nemohlo být?:-) Můžete mi prosím poradit nebo napsat vaše zkušenosti, moc vám děkuji. Katka
[<<Předchozích 650] Názory 651660 z 6120  [Dalších 5460 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.