Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| janova,Kuba a Anička | 106349 |
|
|
27.3.2010 6:54:14
Hruško to teda asi nee
. Alespoň, že si můžeme občas pokecat u "virtuálního" kafe tady . Mně to opravdu moc pomáhá, když si tu mohu promluvit s někým, kdo řeší stejný problém a pochopí mě. Ani kamarádky ani rodinu tím nechci zatěžovat.Po předchozích zkušenostech jsem ani nikomu neříkala, že už se snažíme, a dobře jsem udělala. Asi to bude zase na delší dobu a já nechci, aby mě pozorovali a pořád se ptali jestli už. No nic, valím do práce ( daně jsou už ve středu, takže my účetní máme "žně" ). Tak zatím pa, pa a večer nakouknu |
| hruska111 (Kubík 08) | 79089 |
|
|
26.3.2010 21:57:06
Já jsem z Pardubic. Takže to na kafe asi nezajdeme
![]() |
|
|
26.3.2010 21:42:26
Tak já nevim, taky jsem právě někde četla, že je to lepší ten 5-9 den, to je holt pořád něco. No u Kubíka jsem to tuty brala 5-9 den, tak to tak udělám asi i teď. Jinak u nás (jsem z ČB) je zase hrozný vítr. Odkud jsi ty, jestli to není tajné?
|
|
|
26.3.2010 21:18:17
Jani, ja beru Clostil od 5tého dne. Doktor mi říkal, že to je nejlepší , tak nevím... Jinak já mam cyklus 28dní (někdy 27)
U nás právě začíná pořádná bouřka! |
|
|
26.3.2010 21:10:05
Hruško a od kterého dne jsi ten clostil brala? Podle minulého dr. jsem ho brala 5-9 den, no a teď mi nový dr.řekl, že ho mám brát 3-7 den, je teda pravda, že mám kratší cykly - tak 25 dní - no uvidím, co to udělá. Mám se zase obědnat cca 11 DC na UTZ.
A taky už bych tomu raději nechala volný průběh, už mě to "snažení se" na pokyn nebaví. No my nemáme tenhle měsíc naději, takže si alespoň můžeme užívat podle chuti a né podle ovulace . |
|
|
26.3.2010 19:15:09
Jani, tak to je teda smůla! Já myslím, že jsem na tom byla minulý měsíc stejně. Clostil jen 1 denně a pak jsme "pojistili" všechy důležité dny a nic! Máš ale dobrý, že Tě doktor sleduje a chce to dál řešit. Já se na to tento měsíc vykašlu a nezkusím ani ovu testy. Prostě to zkusíme cca v půlce a uvidíme. Přece ty hormony už musí zabrat, ne!
Jinak jsem se dnes dozvěděla, že kolegyně z práce, která se snaží o mimčo stejně dlouho jako já je těhotná! Mně už to tak nebaví!!! |
|
|
26.3.2010 18:35:23
Tak jsem dnes byla opět na folikulometrii - 14 DC a folikul od úterka vůbec nepoporostl a sliznice je také nízká, takže ovu nebude
, jsem z toho otrávená a to jsem si slibovala, že si to nebudu připouštět. Takže Dr. navrhuje další cyklus zvýšit dávku Clostilu na 1-0-1 a pokud to nezabere, prý doporučuje netrápit se dál a zajít rovnou do CAR. Tam prý nejčastěji nejdříve udělají laparku, aby zjistili průchodnost vejcovodů - pokud je dobrá, tak stimulují ovu a pak dělají "inseminaci" (hrozné slovo, brrrr), pokud je problém, jde se na umělé. No doufám, že zabere ta zvýšená dávka Clostilu a uděláme si mimi doma pod peřinou . Ale z doktora jsem fakt nadšená, je prostě skvělej, tak bych si moc přála, aby jsme to mimi "zvládli" spolu. Hruško budeš hlídat ovu testama, nebo tomu necháte volný průběh? A Makkussko jak jsi na tom ty, kolikátý jsi DC ? |
|
|
26.3.2010 15:48:44
Jani, spojení navázáno
![]() Tak manžel byl dnes na spermiogramu. Výsledky budou už dnes, ale budou je posílat obvodnímu doktorovi, který manželovi napsal žádost. Takže výsledky budeme znát v pondělí. Dnes beru poslední dávku Clostilu. Musím ale říct, že se mi s tou zvýšenou dávkou docela motá hlava. |
| MisaOT | 106145 |
|
|
26.3.2010 12:02:00
Co takhle dělají s pacientkama, které trpí anovulací v CARu? Jaké jsou postupy? Četla jsem že metoda IUI je jen pro pacientky, které mají ovulaci v pořádku. Máte někdo zkušenosti? Míša
|
| MisaOT | 106145 |
|
|
26.3.2010 12:00:30
Dokror mi sám říkal, že se nejlépe dělají děti na jaře a v létě, tak doufám, že nám to tady všem snažilkám vyjde. Jdu v pondělí do CAR a jsem zvědavá co se bude dít :-( Míša
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.