Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| hruska111 (Kubík 08) | 79089 |
|
|
18.3.2010 6:36:09
Holky, právě jsem to dostala...
|
| Jana |
| • |
17.3.2010 22:23:38
Makkussko s tím měřením to znám, taky jsem měřila a "pípala"
. K té BT - měla by před ovulací výrazně klesnout, pak vystoupit (většino nad 37) a pak už se drží "nahoře". Těsně před MS opět poklesne, pokud jsi těhule, drží se stále nahoře. Já si jí u Kubíka (můj syn) měřila poctivě, teď teda neměřím - dr. to ani nechce (jen mu do MS kalendáře zapisuju MS) a ovu jsem hlídala ovu testy, no a teď konečně na UTZ . Míšo tobě bych také poradila raději změnit doktora, podle mně je u tebe na CAR zbytečně brzo, jen bys asi potřebovala "aktivnější a akčnější" péči, ale samo nevím, jaký máš problém. Já jsem s tou změnou dr. také dlouho váhala (můj původní nedělal sice nic špatně, ale nic moc nechtěl řešit) no a teď jsem fakt nadšená. No a hruško, tobě se to blíííííížíííííííí ![]() ![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
17.3.2010 15:27:17
Anitep, doktor mi řekl, že měření BT není povinné, ale že by byl rád, kdybych to aspoň zkusila, tak to zkouším
![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
17.3.2010 15:26:14
Míšo, když se podíváš na moje starší příspěvky, psala jsem totéž - taky clostilbegyt (+ duphaston) bez jakýchkoliv vyšetření. Jedinou volbou je změna gynekologa, to jsem udělala a jsem spokojená, konečně se něco začalo hýbat, můj nový gynekolog nemůže pochopit, proč mi ten minulý nedělal ultrazvuk u clostilbegytu, takto se vůbec neví, jestli to k něčemu bylo a zbytečně jsem do sebe ládovala takový sajrajt..
|
| hruska111 (Kubík 08) | 79089 |
|
|
17.3.2010 13:18:25
Taky jsem koukala !?!
![]() |
| Anitep | 100125 |
|
|
17.3.2010 10:13:00
Ahoj Makkusko, gratuluju k novému lékaři! To je bezva zpráva. Jo - s tou bazální teplotou - v CAR mi řekli, že při braní hormonů je měření bazální teploty zkreslené a nespolehlivé. Tak nevím. Uvidíš:) Přeju úspěch!
|
| Míša |
| • |
17.3.2010 9:07:20
Ahojky, jsem po vysezaení HA zhruba rok a půl a za ten rok a půl jsem měla menstruaci zhruba 4x takže oje doagnóza zní enovulace. Devět měsíců se s partnerem snažíme otěhotnět i přes to, že beru Clostylbegyt, ale doktor mi neudělal jediny krevní test ani ultrazvuk a tvrdí, že nasazení dalšího clostylbegytu určitě zabere, že to můžu brát až rok. Vzhledem k tomu, že mě všichni zrazují, ještě jsem doktora nezměnila. Včera jsem se ze zoufalosti objednala do centra asistované reprodukce a ted můžu jen čekat co mi tam řeknou. Už bych chtěla miminko a udělám proto úplně všechno.
Míša |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
17.3.2010 7:29:09
IQ test? To je nějaký hloupý vtip?
![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
17.3.2010 7:27:31
Jani, já nemám mírnou nadváhu, ale celkem velkou nadváhu (108 kg na 170 cm), hodně jsem přibrala od té doby, co jsem vysadila HA a začala brát duphaston, předtím jsem měla 90kg, možná i míň. Doktor se na váhu ale vůbec neptal.. taky znám hodně holek, které mají podobnou váhu jako já a otěhotněly, kdy chtěly, a i těhotenství mají v pohodě a nepřibírají.
Já teď beru duphaston a měřím každé ráno bazální teplotu, je to pěkný opruz, protože brzy ráno vždycky chodím na WC, takže předtím musím změřit teplotu, snažím se neprobudit manžela, což jde dost těžko, když mám digitální (=pípající) teploměr Včera jsem naměřila 36,0 a dnes 36,5, což se mi zdá divné - tak velký rozdíl. Měřím v pochvě. Myslela jsem, že o půl stupně vyskočí teplota právě při ovulaci, ale tu určitě teď nemám, protože beru duphaston a navíc už jsem 20DC nevíte některá, jak bych si to mohla vysvětlit? Každopádně jsem teď mnohem klidnější, protože se konečně začalo něco dělat pro to, aby se zjistilo, kde je problém - myslím, že ty dva měsíce budu celkem v pohodě, už ani tolik nemyslím na otěhotnění a nevadí mi tolik pohled na malé děti. |
| Jana |
| • |
16.3.2010 18:47:24
Makkussko já si osobně myslím, že mírná nadváha otěhotnění nebrání, já mám teda minimálně 2 kamarádky, které jsou silnější a otěhotnely ani nemrkly, no a já jsem spíš štíhlejší (ale rozhodně né nijak extrémně hubená), no a to je možná prý můj problém, proč nemám sama od sebe menses (jen s tím Utrošem). No a ani s ním to teda není žádná sláva, spíše takové silnější špinění, no ale snad to bude na mimi stačit (měla jsem to tak i při prvním). Jo a jak jsem začala v neděli špinit, tak jsem volala včera k DR. a mám to prý už počítat jako 1 DC, takže na příští úterý jsem objednaná na UTZ , to budu 10 DC
. Jo a hruško, tobě vyloženě závidím (teda v dobrém), že máš testování už takhle blízko, moooc ti přeju at tam jsou // ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.