| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 6120  [Dalších 5400 >>]
hruska111 (Kubík 08) 79089
16.3.2010 13:05:43
Ahoj holky,
to je fajn, ze jste našly dobré doktory! To je určitě dobrý start! Člověk se hned cítí líp, když o něj má někdo zájem a chce pomoci.
Já jsem o změně doktora zatím neuvažovala, ten můj je dobrý a je o něj zájem. Pokud to teď ale nevyšlo budu rozhodně chtít ultrazvuk. Nebo to už možná vzdám... Myslím, že pokud bychom se měli s manželem tak vynuceně snažit jako při posledním ovulaci, tak bych byla jen otrávená a znechutilo by se nám i milování...
Jinak jsem stále ve stádiu čekání... Příznaky žádné...
Mějte se ~;)
Mája+M(7/11) 98997
15.3.2010 14:55:43
Jani, já jsem se taky před chvílí vrátila od nového gynekologa a taky jsem spokojená. Nemohl pochopit, proč mě ten minulý při clostilbegytu nesledoval ultrazvukem, takto ani nevíme, jestli to k něčemu bylo nebo ne. Udělal mi preventivní prohlídku, žádný problém nenašel, všechno v pořádku, ještě teda samozřejmě musím počkat na výsledky. Až budu 3DC, tak mám přijít na krev - hormonální profil. Ptal se, jestli jsem opravdu nikdy nebyla těhotná (třeba jestli jsem nebyla na potratu atd.), protože neviděl žádný důvod, proč bych nemohla otěhotnět. Překvapilo mě, že vůbec nezmiňoval moji nadváhu (ani se neptal, kolik vážím), takže to asi taky nevidí jako problém, což jsem teda ráda, protože mě se opravdu přes veškerou snahu nedaří zhubnout.. jinak budeme pokračovat s duphastonem, tím prý nemůžeme nic zkazit, a když nevím, jestli by bez něj MS přišla, tak se nebudeme zdržovat takovým experimentováním a necháme duphaston, po kterém mi MS chodí pravidelně. A mám si měřit bazální teplotu - dostala jsem menstruační kalendář k zaznamenávání teploty, doporučil mi měřit teplotu v pochvě, tak jsem si zrovna koupila nový teploměr a budu ho používat jenom k tomuto účelu. Od zítřka teda začnu s tím duphastonem a jsem taky ve stádiu čekání. Jestli byla ovulace, nevím, ale každopádně jsem ráda za toho doktora - konečně se to snad začne trošku hýbat a aspoň zjistíme, jestli je nějaký problém nebo ne a kdyžtak co s tím dělat..
Držím nám všem palce, aby se nám to povedlo co nejdříve - mimochodem taky už máme vybraná jména - 5 jmen ~t~
Jana
  • 
14.3.2010 19:55:35
Do pátku to vydržíš ~z~. A jak se cítíš, máš nějaké "příznaky" - asi je na to ještě moc brzo, co ? Tak dej pak určo vědět. Já si na testování minimálně ještě měsíc počkám :-(
14.3.2010 14:28:29
Ahoj Jani,
menstruaci bych měla dostat v pátek! Tak jsem zvědavá! Ještě celý týden čekat! Nějak se mi nechce věřit, že to vyšlo. A to už jsem si vybrala jména ~:-D Pokud to ale nevyšlo, tak budu rozhodně chtít chodit na ultrazvuk a nebudu se spoléhat jen na ovul. testy. Zdá se mi, že s ultravukem je to nejjistější. Tak hezkou neděli :-) (ikdyž u nás je tedy škaredě)
Jana
  • 
14.3.2010 8:50:52
Ahoj holky, Makkusko držím palce ve "vyrábění" ~t~, no a tobě Hruško přeju už jen hoooodně trpělivosti ~;) , kdy budeš zkoušet testovat? Já jsem teď byla v pátek u nového dr a jsem doslova nadšená, konečně jsem si připadala jako "zákazník" a né jako "otravný pacoš", jestli víte jak to myslím. A řekl mi, že si tu ovu pohlídáme na UTZ, takže si mám zavolat až to dostanu a od 10 DC budu chodit k němu každý den na folikulometrii, abychom věděli, že OVU bude~z~, tak jsem ráda. Ale dnes jsem 22 DC a opět jsem začala slabě špinit ~a~ a to beru ten Utroš, tak tam musím v pondělí zavolat, co se vlastně u mně považuje za 1 DC, protože minule jsem to měla také tak, od 21 DC špinění a to pak už přešlo rovnou v MS. Jinak já toho mám teď v práci nad hlavu - jsem účetní - takže na to naštěstí nemám ani čas moc myslet.
13.3.2010 23:13:15
Ahoj Makkussko, vítej zpátky :-)
Já na sobě ovulaci taky nepoznám. Takže mi nezbývá, než věřit ovul. testům. Já jsem zatím ve stádiu čekání... ~d~
Mája+M(7/11) 98997
13.3.2010 18:59:18
Ahoj holky, podle vědeckých výpočtů bych dnes měla mít ovulaci, jestli probíhá nevím, nic na sobě nepozoruju, radši jsme si to pojistili tulením, ale moc tomu nevěřím. V pondělí jdu k tomu novému gynekologovi, doufám, že to k něčemu bude.
8.3.2010 12:53:45
Ahoj holky, tak jsem tady zase! Po usilovném snažení, mi teď nezbývá než čekat, co příjde! A hlavně se snad dozvím, jestli u mě Clostil zabírá a ovulace nebyla falešná. Světlou testovací čárku jsem měla 13. a 16.DC, tmavší byla 14. a 15.DC, takže jsme to s manželem pojistili všechny 4 dny! Myslím, že si teď dáme s manželem chvilku pauzu ~:-D
Jana
  • 
6.3.2010 18:31:31
Jasně hruško, že to vyjde, uvidíš ~b~.
Jo a já mám Ppetko bohužel také zkušenost s potratem, ale naštěstí to bylo v 11 tt - zamlklé těhu, takže žádné bolesti, žádné komlikace, "jen" obrovské zklamání ~a~ (po roce snažení konečně těhu a pak najednou konec), ale bylo to dobré alespoň v tom, že teď už jsem připravena i na tuto variantu - tenkrát jsem to vůbec nečekala a byla to teda fakt rána.
5.3.2010 21:08:58
Mně taky nezbývá nic jiného, než Clostylu věřit. Navíc můj gynekolog se tvářil, že je to úspěšné. Dnes 2 // téměř stejné barvy. Pojistila jsem to tedy s manželem i dnes! Tak už to přeci musí vyjít, ne!!!
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 6120  [Dalších 5400 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.