Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
20.12.2009 22:25:30
Ahoj Mio, druhá dvojčata, to je pro mne tedy naprosto nepředstavitelná představa. Já se na tom IVF docela děsím právě těch dvojčata. Myslím tedy po zdravotní stránce v těhotenství. A taky si nedokážu předsavit, jak je mám dvě doma jako miminka. Já když si vzpomenu, jak jsem 24 hodin skákala kolem malý a to byla extra hodné mimi. Ale teď by si už asi hezky vyhrály, kdyby byly dvě. No každopídně to máte taky na prd. A už si taky četla o femigardu? Prý zlepšuje i spermiogram. Já fakt nejsem distibutor, dokonce jsem ho ještě ani neobjednala, jen jsem dostala informaci, studovala co na to píšou uživatelky a zdá se mi to přesně jak Velšici, když nepomůže, tak určitě neublíží.
|
| Mia32 | 7814 |
|
20.12.2009 21:59:39
Ahoj holky, to jsem ráda,že se diskuse rozjela. U nás to dopadlo následovně - jsem úplně v pořádku, včetně ovulace, jenže je problém u partnera a můj pan doktor mně také říkal,že jedině IVF. Ach jo, proč nemůže být jednou něco v pohodě. Kdo mi budete pomáhat s dvojčaty, když budu mít druhá?
Mimopražské bydliště neomlouvá. ![]() |
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
20.12.2009 21:49:37
Ach jo, máme to potíže co? Alespoň, že už máme doma ty zázraky co? Já mám taky jednu je jí skoro tři a půl. Já na clostík taky zatím nic, ale ještě můžeme zvyšovat dávky. Chodím do caru ve Varech a můj doktor říkal po tom utz, ať se pomalounku asi připravuji na ivf. Ale ty částky co to stojí, mám jen informace z netu, ale je to síla. Alespoň, že si tu můžeme pokecat, to je fajn, doma to se mnou pořád dokola nechtějí řešit a já mám potřebu o tom alespoň mluvit. A taky každý úspěch spolutrpitelek mi tak zvedá náladu a dodává optimismus.Moc se zatím neorientuji v tom IUI a ET- embrio transfer, už se zlepšuju
))))Ty už jsi byla na nějakém IVF kompletně? |
| Velšice | 92803 |
|
|
20.12.2009 21:08:58
Teri, já chodím do Caru na IUI, jinak bych žádnou ovulaci neměla. Na clostík vůbec nereaguju. Před dětmi se povedlo na první pokus, nyní mám za sebou dva a nic. Teď si dám dva měsíce oddech a v březnu to zkusíme znovu. Jen už to bude třetí kolo a budu si už muset připlácet.
|
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
20.12.2009 20:14:19
Fostimon máš místo clostíku? Já jsem ho konečně dostala, ten clostík, začala jsem brát jednu tabletku, byla jsem úplně přesvědčená, že teď s clostíkem už to vyjde, bude konečně ovulka a tulení a musí to vyjít, já vím, úplně blbá naivní představa, ale byla jsem taková šťastná, vnitřně spokojená a 12.den ultrazvuk ukázal, že nezabaraĺ, měla jsem 12 folikulů a největší jen 8mm. Tak mě to úplně rozhodilo. Já vím, že je to nesmysl, ale prostě mě to sebralo. A četla jsem tebe, tak jsem držela pěsti, třeba nám to vyjde v lednu. Hlavně, že jsi měla alespoň tu ovulaci.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
20.12.2009 18:54:42
Teri, tak jsem to objednala, ouvidíme.Přečetla jsem si k tomu několik článků a maximálně to nezabere, ale neublíží. Já teď po fostimonu měla taky krásnou ovulaci a bylo mi to k čemu
![]() |
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
20.12.2009 15:21:34
Jo u nás taky mrzne, z obýváku to vypadalo na idylku a ještě svítí sluníčko, nádherna, tak jsme vyrazili ven a teď jsme se vrátili a mám snad omrzliny nebo co.
K tomu femigardu, jsem teď jak chodící encyklopedie, vše nastudováno ( jo, znáte tenhle, ten je dobrej: Inzerát: Prodám encyklopedii, všech 12 dílů, už ji nepotřebuji, vdala jsem se a moje tchýně ví absolutně všechno). Mrkni na http://www.hemann.cz/cz/31/o-spolecnosti.html. Mají se brát 3 lžičky denně, při váze 70kg a víc 4 lžičky. Stojí to asi 350,- na měsíc, což už se mi zdá při všem tom doplácení docela v pohodě. A kamarádka to teď brala dva měsíce, nejdřív byla na clostíku a ten nezabral ani po trojité dávce, tak si dala pauzu, dva měsíce jen femigard, teď zase nasadili clostík a ejhle, krásná ovulace. |
| Velšice | 92803 |
|
|
20.12.2009 12:54:13
Terrinko děkuji za doporučení, juknu na informace.
Tak jsem se s teplotama tady spletla. Je mínus 14°C fuj fuj. Ale z okna od kamen to vypadá hezky ![]() |
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
20.12.2009 12:25:30
Ach jo, je mi to s Bublin líto, mít ještě ke všem těm starostem starosti s chlapem, to je šílená kombinace. Naštěstí můj manžel pilně spolupracuje, tedy jako co se tulení týče
))) to je nadšen. Velšice a zkoušela jsi femigard? Holky co jsme v diskuzi na jiném servru ho hodně chválí a dvě už jsou díky němu teď čerstvé těhule. Měl by se brát bez všech těch hormonů alespoň tři měsíce a prý to úžasně nastartuje ten náš cyklus. Tak když teď nechceš nic brát až do března, tak bys to mohla vyzkoušet, jsou to jen bylinky v kapkách. |
| Velšice | 92803 |
|
|
20.12.2009 11:38:03
Ahoj Terinko, tady je -9°C a svítí sluníčko. Jen jsem s jedním synkem marod, tak je to na prd.Jinak Bublin by hlavně potřebovala vyměnit chlapa(promiň Bublin, že mluvím za tebe). Naštěstí je ještě plno času to vyřešit, jít k doktorům a být máma
![]() Anitep, na Tebe tedy holka budu myslet a držet všechny palce co mám ![]() Se mno tenhle měsíc nedělají nic. Vlastně jsem ani nikam nezavolala, že to nevyšlo. Objednám se asi až na březen. Jen nevím, jestli mezitím nemám dojít alespoň na injekci Agolutinu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.