Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mia32 | 7814 |
|
19.12.2009 22:50:50
Velšice, nevěš hlavu. Já vím, nejhorší na tom je, když se člověk natěší a ono nic. To se mi stalo tentokrát. Před tím, když jsem děti neměla, tak jsem nevěděla o co přicházím, ale teď je to o hodně bolestnější. Taky myslím,že žádné mimi nebude. Jestli chceš víc pokecat o dvojčatech tak napiš na mail.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
19.12.2009 15:13:22
Já u nás Mio taky ne. Dva pokusy jsou v ... Další zkusím až na jaře.A nevím, zda to nebude poslední snaha. Uvidím. Ale už jsem si na myšlenku miminka tak zvykla
![]() Co se týče té školy. Dvě psycholožky mi řekly, že bych je měla nechat pospolu v jedné třídě. Ale u nás je paradoxně dominantnější ten, kvůli kterému je odklad a který je co se týče pozornosti a soustředěnosti pozadu a ten submisivnější je zase na školu zralý už teď a tak nějak ho "vědění" víc baví. Takže představa, že by to šlo tomu jednomu líp, tak náš dominátorek by to těžko zkousával a bojím se, že by ho to demotivovalo. Takže se taky přikláním k tomu je rozdělit. Moc děkuji za tvou zkušenost. Mám zas nad čím přemýšlet. A jak to dvojčata nesla ze začátku? |
| Mia32 | 7814 |
|
19.12.2009 13:14:47
Velšice, přes Vaši čtvrť jezdím občas do práce. Jestli se přestěhujeme tak to bude cca 5 km.
Ještě ta mimi a můžeme vyrazit s kočárkem. Jen to u nás nevidím tak optimisticky |
| Mia32 | 7814 |
|
19.12.2009 13:08:12
Moji chodí každé do jiné třídy a neměnila bych. Dcera má ve třídě dvojčata holky, které nechtěla maminka rozdělit. Takže opravdu individuální. Rozdělení je výhoda pro slabší dvojče, musí se postarat samo o sebe i pro to dominantní - nemusí se o něj starat. Každý má svoji paní učitelku a kamarády.
![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
19.12.2009 12:16:49
Okraj. Napíšu do deníčků. Hele a máš oba ve stejné třídě? Nějak stále nevím. Dostanou letos odklad, ale příští rok jdou a stále to řeším. Ale ono je to asi individuální, viď?
|
| Mia32 | 7814 |
|
19.12.2009 12:06:41
Nejsem, jen mám větší děti. Pětiletí jsou ještě mrňouskové
Počkej až půjdou do školy, moji jsou třeťáci a zatím jsou zlatíčka. Rádi pomáhají To je super,že jsi z Prahy, můžeme si vyměňovat zkušenosti. Která část? My jsme v centru,ale asi se budeme stěhovat na okraj. |
| Velšice | 92803 |
|
|
18.12.2009 20:47:31
Mio já a myslím že i Bublin. A jsi pilná. Mně stačí s raubíři dělat vykrajovaný linecký a rohlíčky!
Bublin, kdepak tě máme? Neděje se u tebe něco? |
| Mia32 | 7814 |
|
18.12.2009 20:19:02
Napečeno už mám, zítra budeme péct perníkovou chaloupku, dvojčata se moc těší. Večer jdeme na lední revue, Disney, je to kýč,ale byli jsme už loni a dětem se moc líbilo. Holky, jste někdo z Prahy?
|
| Anitep | 100125 |
|
|
18.12.2009 18:10:21
S ujídáním a kilama je to fakt hnus, radši na to nemyslet, chi chi. Ale poslední dobou mám pocit že žeru Vánoce neVánoce... Budu to muset vysportovat
![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
18.12.2009 12:44:18
Já udělala hlavně horu rohlíčků, ale mám je na digestoři a když jdu okolo...mno.... Mám ale tři kila nahoře za minulý měsíc a ty mě tedy štvou pekelně
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.