Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anitep | 100125 |
|
|
11.12.2009 8:47:14
Mluví, neboj
Na čárku je ještě brzo, vydrž![]() U mě nic novýho, včera jsem začla další kolo duphastonu a pak budu čekat na MS... (vlastně ji nechci, jasně že si přeju //, ale snažím se na to nemyslet a zabavit se jinak ) |
| Velšice | 92803 |
|
|
10.12.2009 21:36:40
Bůůů, tady se mnou nikdo nemluví
![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
10.12.2009 18:02:09
Holky, tak nevím. Rudá mrcha stále nikde, ale na testu jen jedna čárka a prsa od včerejška tak o číslo větší
![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
10.12.2009 15:01:29
mno, já tenkrát zažádala o adopci, vše už bylo vyřízený a už jsme jen čekali na telefon s miminkem. K doktorovi jsem nechtěla, muž mě ale k němu uvrtal a já přislíbila jeden pokus..no a máme dvojčata. Teď zase strašně nechci srpňátko, tak si říkám, že by to díky tomu mohlo vyjít
![]() |
| Mia32 | 7814 |
|
10.12.2009 12:59:09
Ahoj holky, Velšice, držím palce, Leno, mně kdysi pomohlo soustředit se na něco jiného - měla jsem objednané štěně, které jsem už musela nechat někomu jinému,protože byla dvojčata. Taky jsem začala studovat postgraduál, který jsem pak už dokončovala s dětmi.(Od té doby jsem "kariérně" naprosto ustrnula
) Já vím, že se mi to radí, ale teď jsem v podobné situaci.Nemáte někdo podobně chytrou radu? ![]() |
| Lenka |
| • |
9.12.2009 21:33:48
No, nedal. Prý tak za půl roku, pokud to do té doby nevyjde. A jestli by jen Clostilbegyt zabral, nevím. Neměla jsem šanci to zkusit, takže nevím. Zkoušela jsem všemožné přírodní cesty + doplňky jako Gynex, Sarapis aj. Nic. Tak prot už bych i riskla Clostilbegyt be doktorky. A že to není asi úplně košer, to vím.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
9.12.2009 21:07:15
A myslíš že čistej clostík bez ničeho zabere a že ty nervy za to stojí? Myslíš že by si tvá drahá polovička nedala říct?
|
| Lenka |
| • |
9.12.2009 20:57:24
Do centra asist. reprodukce zatím nejdu, protože manžel hodlá ještě čekat. Jak už jsem psala, on dítě sice chce, ale jeho chtění a moje chtění, to je hoodne velký rozdíl. A gynekoložku změnit bych mohla, kdyby některé dobré gynekoložky přibíraly. K další špatné už nechci a bohužel, k muži - gynekologovi se opravdu nepřekonám.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
9.12.2009 18:06:29
Leno, když ale tak moc chceš a jsi ochotná i brát léky bez receptu a doporučení, tak proč nejdeš někam do Centra asistované reprodukce, nebo jiné lékařce(lékaři)?
|
| Velšice | 92803 |
|
|
9.12.2009 18:04:45
Bublin, krom bolavých a větších prsou se cítím úplně netěhotně a nedávám si moc naději
Dokonce jsem si už dělala i test, i když je na něj podle mě ještě brzy. Testovat bych měla v pondělí. A ta prsa..můžou bolet i jen z těch hormonů, tak nevím... Ale jméno už vymýšlím, jsem prdlá ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.