| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 6120  [Dalších 5170 >>]
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
7.12.2009 19:51:51
Já bojuju, ale už ztrácím síly. Podruhé čekat takhle dlouho~a~ Podnikám tady kde co a pak přijdu i o ovulaci.
Doufám, že vážně bude líp a nám a ostatním tady se konečně zadaří.~p~
Velšice 92803
7.12.2009 19:14:22
Ahoj ahoj ahoj. Byla jsem o víkendu na horách a tady tolik příspěvků. Ufff...

Majko, Makkussko, bojujte a nebulte. Bude dobře a jednou si na tohle nebudete ani pamatovat. Ale na tom hormonálním profilu bych tedy trvala, protože takhle nevíte vůbec nic. A tu endokrinologii naprosto doporučuju.

Bublin, zapřítalovala jsem tě, stačí, nebo mám ještě něco dělat?~m~
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
7.12.2009 13:34:31
Ahoj holky. Dneska jsem byla na UTZ v centru a jsem totálně k. o.~Rv~n~
Teď jsem zjistila, že tady na rodince existuje taky takhle diskuse, nevím, jestli za chvíli mezi Vás nebudu patřit.
Mám po dvou letech snažení a jedné nepodařené IUI krásnou zdravou 6ti letou holčinu. Teď už se s manžou zase snažíme skoro 2,5 roku a nic. Tři nepovedené IUI, všechny výsledky, jak hormonální profil, imuno, SPG v normě, teď mě čeká v lednu laparka a dneska mi Dr. zjistil, že bez hormonů už asi neovuluju.~n~Před malou jsem šlapala jak hodinky a teď tohle.~n~ Věřím, že to možná byla jen náhoda a zrovna jsme se utz trefili do anovulačního cyklu, ale je také možná varianta, že fakt bez hormonů mé tělo nepracuje.
Koukala jsem, že tady doporučujete různé přírodní kapky, apod. Začínám být zoufalá, jdu Vás trochu dočíst, abych ještě něco pochytila.~;((
Mája+M(7/11) 98997
7.12.2009 13:25:05
No, řekla jsem mu, že se pokoušíme o potomka a nedaří se nám to, po vysazení HA jsem neměla MS, tak mi ji injekčně vyvolal, napsal duphaston, který od té doby beru, když jsem po 2 měsících neotěhotněla, tak mi napsal clostilbegyt, ale ještě jsem ho nezačala brát, jak jsem psala. Jinak nic.
Bublin 74508
7.12.2009 12:53:15
Makkussko a co se tedy u Dr. dělo, kolikrát jsi u něj byla? Ani preventivní prohlídku? No to je tedy hodně divný..
Bublin 74508
7.12.2009 12:50:51
Makkussko a kde jinde bys o tom měla psát? Na každého občas ta depka padne, tak se neboj tady o tom psát. A pokud by to bylo něco osobnější, od toho bychom měli ten deníček...
Hormonální profil je základ, trvej na tom, nebo opravdu změň doktora, také o tom uvažuju,nějak mu přestávám věřit a vadí mu občas, když se na něco ptám a nechápu to. Jenomže jinak je fajn, jsem na něj zvyklá, je při vyšetření jemný, jsem hodně citlivá...
Bublin 74508
7.12.2009 12:44:53
Anitep, deníček ještě nejede, ale je i pro Vás :-) Vzhledem k tomu, že jsem tak napůl "rozejitá" s přítelem, tak nějak nevím, co bude..
Já tam akorát napsala jeden vzkaz ~j~
Paja + Naty11/08+12tt 80345
7.12.2009 11:47:05
Ahojky, já měla anovulační cykly od záčátku, co jsem začala menstruovat, nejhorší na tom bylo to neustálé špinění! Od špinění mi pomohla až HA, kterou jsem brala několik let a děsila se toho, co bude až ji vysadím. Několikrát jsem ji zkusila vysadit, abych zjistila, jestli už to bude OK, jestli se to třeba samo upravilo, ale bylo to pořád špatné. Na jaře 2007 jsem začala DENNĚ cvičit podle Ludmily Mojžíšové+chodit každý měsíc 2x na mobilizaci pánve a žeber, po půl roce cvičení jsem začala užívat užívat Femigard i Sarapis, v listopadě 2007 jsem dobrala poslední HA a v březnu 2008 jsem otěhotněla ~R^ ... těžko říct, co mi vlastně zabralo. Od porodu se mi cykly zlepšily a anovulační(=špinící) cykly jsem měla za rok jen dva, což beru jako úspěch.
Mája+M(7/11) 98997
7.12.2009 9:29:14
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, protože nemám o čem psát a jsem na tom psychicky čím dál tím hůř, tak nechci šířit depresivní náladu. V mém okolí je čím dál tím víc těhotných ženských a já to nějak špatně nesu, už se mi pomalu ani nedaří předstírat, že mám radost z toho, že se jim to podařilo.. Tento měsíc jsem měla nasadit clostilbegyt, ale nezačala jsem ho brát, protože všechny plodné dny strávím v Praze, tak to nemělo smysl. Začnu s ním až po MS, která by měla přijít koncem tohoto měsíce. Doktor mi doteď neudělal žádný hormonální profil, nevím, jestli bych neměla zajít na endokrinologii nebo jestli mi krevní testy může udělat i praktický doktor? Pokud to s tím clostilbegytem nevyjde (mám ho na 2 měsíce), tak změním gynekologa, protože to už bude rok, co se snažíme a pořád nic... doktor mi od doby, co jsem k němu v srpnu přešla, neudělal ani preventivní prohlídku, natož nějaký hormonální profil, což se mi nelíbí. Možná rovnou zajdeme do CARu.. Mám ale strach, že největší problém bude moje váha - cca 108 kg na 170 cm..
Anitep 100125
7.12.2009 9:18:12
ahoj Bublin a Velšice, chtěla jsem vás jenom pozdravit a napsat, že doufám, že se nezavřete do vašeho deníčku a že se ukážete i tady...
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 6120  [Dalších 5170 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.