| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 6120  [Dalších 5150 >>]
gusti 67451
6.12.2009 11:54:39
Andrýsku,teda to je hustý.~t~ Co bychom pro dítka neduělaly,co.~t~ Já bych spíš potřebovala pár kileček nabrat,a nevím jak.~a~
A na bylinky já všeobecně věřím.Femigard jsem taky brala dlouho,cítila jsem se po něm psychicky možná líp,ale jinak na mě nebyl znát.A právě taky bych ráda to druhý dítko tak nějak víc přírodně a víc neplánovaně,prostě spíš překvápko.A hlavně bych se chtěla cítit jako zdravá pldoná ženská a ne jak v přechodu.Jinak teda Clostilbegyt je můj malý zázrak,ale fakt bych chtěla fungovat i mimo dobu,kdy to dělám jen pro to,abych otěhotněla...
Ještě jsem zkoušela Gynex,ten je teda fakt dobrej,aspoň jsem nešpinila celý měsíc.Ale ovu stejně nikde.A vím,že po těch kapkách Podhorné jsem jí tehdy měla a hned otěhotněla,že mě to nenapadlo dřív.~e~
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
6.12.2009 11:35:20
Ahojky,tak já měla/mám anovul.cyklus od začátku,kolem 20 jsem brala pár let anktikonc.,pak léta ic a úplnou náhodou po pěti letech nechráněného styku jsem otěhotněla,po 7letech pak mám po IVF dvojčata...co jsem ale chtěla říct,u mě přírodní léčba nezabrala...léčitel,bylinky,kapky,homeopatika,čínská medicína...vydržela jsem to jednou jeden rok se takto léčit a celý rok jsem byla bez menses...~d~
changaj 94276
6.12.2009 11:25:58
Gusti, určitě bych Ti doporučila konstituční homeopatickou léčbu. Na léčbu neplodnosti se zvlášť zaměřuje Homeopatická fakulta s klinikou v Brně.
Andrýsek1 + 2 77198
6.12.2009 11:23:00
...a ještě jsem k tomu všemu brala tabletku macy denně, prostě šílená kombinace všeho, to nepočítám první půlku cyklu, že jsem pila kontryhel na sliznici a jedla grepy, také na sliznici, ale zadařilo se...ufff ~;) doufám, že až budeme chtít podruhé, tak se snad také zadaří a pokud by to bylo bez clostilu, byla bych taky ráda.
Andrýsek1 + 2 77198
6.12.2009 11:18:06
Taky jsem brala kapičky kotvičník pozemní od Mgr. Podhorné, ještě k tomu babyplan a eregmu max power + clostilbegyt a zadařilo se. Ale jen po clostilu první měsíce ne, až když jsem nasadila ten kotvičník a taky pohyb na rotopedu a shodila pár kileček. Já na ty kapičky od Mgr. Podhorné také dost věřím.

Femigard jsm brala dlouho a nepomohl vůbec ~a~
gusti 67451
6.12.2009 11:08:23
Lucie,dík,je fakt,že na paní Podhornou jsem si nevzpomněla.A to jsem ty kapky už jednou užívala a ovulaci měla,i jsem otěhotněla,ale nedopadlo to... Takže jsem jí už napsala a doufám,že odepíše brzy.~;)
gusti 67451
6.12.2009 11:07:10
Zuzko,a ten sarapis jsi brala ten obyčejný nebo "sarapis soja"?MOžná bych to zkusila,píšou o něm hezky,mám totiž problémy i se zvlhčením a absolutně nemám chuť k sexu.A to dřív nebývalo,když jsem brala HA a měla hormony v normě...
Lucie
  • 
6.12.2009 10:45:37
ja jsem se pred tehotenstvim lecila kapky od pani Mgr. Jarmila Podhorná , zacala jsem ovulovat a diky tomu i otehotnela

takze za pokus to stoji,napsala jsem ji presne,co me trapi,jak jsem se lecila a ona me sestavila kapky "na telo" a pak uz jsem jen pravidelne kapala
gusti 67451
6.12.2009 10:44:45
Dandy,jojo,doktorem,taky neustálým špiněním během cyklu,utz,měřením teploty,hlenem,prostě vším,co to potvrdit jde.
Já vím,že jiné by i za ten clostil byly šťastné,to si nestěžuju,jen už bych po tolika letech chtěla fungovat i normálně bez hormonů.~d~ Ale jinak na clostil nedám dopustit.~s~
Držím ti palce,ať ET vyjde!!!Byl by to báječnej vánoční dárek,co... Držím palce!
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764
6.12.2009 10:37:34
Gusti, a to že máš anovulační testy máš potvrzené doktorem? Protože na domácí testy bych tak nevsázela. Jedinou jistotou jsou opakované UTZ během cyklu.
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 6120  [Dalších 5150 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.