Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
6.12.2009 10:36:29
Gusti, budˇráda, že se vůbec po Clostíku zadařilo .. já jsem dnes 2.den po 5.ET (embryotransfer umělého oplodnění) ... co bych dala za to, kdyby mi stačil ten Clostík. Mám už sice syna ze 3.pokusu umělka, ale taky bych pro něj ráda sourozence.
Můžeš zkusit ten Sarapis - o něm jsem už hodně slyšela ... nicméně pokud to zas nějakou dobu nepůjde - buď šťastná za Clost .. a snad ti to vyjde zase tak dobře jako poprvé ![]() |
| zuzkahrn | 90395 |
|
6.12.2009 10:30:37
Měla jsem zastavenou plodnost po HA po . dítku, nezabral ani Clostibegyt, nechala jsem tomu volný průběh a brala jsem Sarapis, pak se zadařilo. Nevím, jestli díky přípravku nebo jen tak-trvalo to roky, ale každopádně po Sarapisu se zadařilo hned.
|
| gusti | 67451 |
|
|
6.12.2009 10:26:04
Ahoj,mám dotaz ohledně anovulačních cyklů... Mám roční dítě,které mám díky Clostilbegytu... Po porodu jsem antikoncepci odmítla,chtěli bychom do jeho tří let další dítko,tak jsem chtěla "vyzkoušet",zda se mi tělo konečně po porodu srovná,jak každý básní,že po porodu jeho problémy zmizely.Jenže já mám anovulační cykly prostě pořád.Ráda bych fungovala normálně,bez hormonů,bez antikoncepce,chtěla bych mít normální cykly... Máte někdo zkušenost s vyléčením anovulace přírodně,pomocí bylin,nebo to lze fakt jen hormonama?Femigard jsem už zkoušela,ten není pro mě.
Předem díky.![]() |
| Bublin | 74508 |
|
|
4.12.2009 21:04:20
super, díky, ale musí to být bez toho www:
http://rodina.cz/anovulace ovšem takhle to stačí, pak už můžeme přidávat deníčky... ale budeš nás muset schválit jako přítele ![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
4.12.2009 20:10:31
www.rodina.cz/anovulace
Zkus to nějak.Kdyby to chtělo heslo tak ti ho sem napíšu a ty ho změníš, viď?. |
| Bublin | 74508 |
|
|
4.12.2009 19:49:40
Velšice, no nevím, jak budu přispívat
a co, já níže psala, že se asi rozejdeme,nicméně ten deníček bych zkusila, ale ty říkáš, že už jsi ho založila? Nepoužijem tedy ten? Máš jeho adresu? |
| Mia32 | 7814 |
|
3.12.2009 19:00:27
Jsem na tom podobně. Možná bych už další nechtěla (měla jsem hodně špatné těhotenství a komplikovaný porod, málem jsem přišla o dceru), jenže člověk míní a život mění. Mám nového partnera,který je bezdětný a moc by si svoje mimi přál. Kromě toho se už taky moc těším! Takže nezbývá než se do toho opět pustit. Je to divný pocit, u dvojčat jsem nevěděla do čeho jdu a měla jsem o hodně míň starostí. Další problém je,že už jsem docela stará. (36)
|
| Velšice | 92803 |
|
|
3.12.2009 18:50:30
Pět a půl roku a jestli se něčeho bojím, tak druhých dvojčat. Minule jsem u dr konstatovala, že nevím jestli by pro mě byla horší zpráva, kdyby to nevyšlo, nebo kdybych čekala dvojky.Můj muž už je starší a na tohle mimčo jsem ho dost přemlouvala a jak se minule na dvojčata těšil, nyní by mě asi vystěhoval
![]() |
| Mia32 | 7814 |
|
3.12.2009 18:37:24
Jen mne napadlo, co když to další mimi budou opět dvojčata. Tím,že dosavadní pokusy o přirozené početí nikam nevedou, docela se toho bojím.
Přítel to zatím bere s humorem, tvrdí,že alespoň ta větší budou hlídat ta menší, ale já moc klidná nejsem. Nějak si to neumím představit celé znovu. Velšice, jak máš stará dvojčata? |
| Velšice | 92803 |
|
|
3.12.2009 13:32:59
Mio, mám taky dvojčata. Bude prima, když se tu budeš ukazovat a bude to tu trošku žít
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.