| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 6120  [Dalších 5130 >>]
Mia32 7814
3.12.2009 12:45:59
díky za přivítání, chodím na rodinu docela často,tak zkusím nezmizet:-).Dvojčatům je už devět a jsou moje zlatíčka. Ohledně toho dalšího, ráda bych ,ale nevím.Příští týden budu mít hotový hormonální profil a uvidíme co dál.
Velšice 92803
3.12.2009 10:37:01
Tak to budeš Bublin moc hodná!!
Velšice 92803
3.12.2009 10:36:01
Fakt? Já ho i založila a nevím co s tím dál a to jsem už jeden před šesti lety jeden dělala a přišlo mi to jednoduchý...nechápu, že by moje mozkový buňky odumíraly?? ~n~~l~
Bublin 74508
3.12.2009 0:21:14
Já bych to zkusila, ten deníček..jenže u mě asi konečná..jak už tu padlo, někdy se to musí rozetnout...neměli jsme ani hádku,spíše diskuzi a asi skončíme.
Velšice 92803
2.12.2009 22:04:13
Tak jsem tady chtěla udělat deníček, že bychom měli soukromí, ale je to nějak nad moje síly. Budu nad tím ale šrotovat dál.
Velšice 92803
2.12.2009 21:11:51
Bůůů, kdybys věděla jak tě chápu. Ale nějak bych ti chtěla pomoct a probrat tě k životu, ale nevím jak ~n~ A máš pravdu, že tady to asi není úplně vhod, probírat rodinný vztahy, když to může číst kdokoliv. I když to podle mě souvisí i s tou anovulací.
Bublin 74508
2.12.2009 21:03:53
Velšice, ono to tak právě je ve většině případů-při nefungujícím vztahu si prostě dříve nebo později jeden najde někoho jiného, jenže my jsme oba takový bábovky, že se jen tak snadno neseznamujeme :-) Je mi blbý to tady rozebírat, v diskuzi o Anovulaci... ~f~
Bublin 74508
2.12.2009 21:01:04
Mio, moc tě tu vítám, snad zas brzo nezmizíš..tímto děkuji Velšici, která to tu drží naživu i když tu je ticho ~z~
Víš,ono je to jinak, psala jsem o sobě hodně ve starých příspěvcích,ten "chlad" je z mé strany...dlouhodobě jsem nechtěla sex (složité popisovat tu důvody), on už teď ztratil zájem taky.
S tím seběvědomím máš pravdu,nicméně já potřebuji zhubnout 30 kg hlavně ze zdravotních důvodů,už jsem na hranici těžké obezity, což nesvědčí ani mě ani mimi...

A kolik je dvojčatům? ~x~
Velšice 92803
2.12.2009 20:47:13
Ahoj Bublin, tak zatím se cítím naprosto netěhotně a dávám si malé, jestli vůbec nějaké naděje.Ale nějak nesmutním a dokonce na to ani moc nemyslím, což je u mě divný. A budu tedy testovat nějak koncem příštího týdne.

Mio, napsalas to moc hezky a máš pravdu a ví to určitě i Bublin. Jen najít tu odvahu do toho říznout a změnit tím úplně všechno...Někdy pomůže až nový partner jednoho z páru. No uvidíme,ale já ti Bublin rozhodně přeju tu sílu najít, zdravě se naštvat a řešit!!
Mia32 7814
2.12.2009 15:58:05
Ahoj holky, můžu se přidat? Bublin, muži jsou prostě jiní, velmi pohodlní a "kamarádský" vztah jim výborně vyhovuje. Sama jsem zažila něco podobného s manželem.Měl a dodnes má pocit,že život je v podstatě večírek. Dlouho jsem o rozchodu uvažovala , bylo to o to složitější že jsme měli malá dvojčata. Dneska nelituji a dokonce se hlásím do Vašeho klubu. Chtěla bych se s přítelem pokusit ještě o miminko,ale zatím se nedaří.Tím nechci říct,že tohle je to jediné správné řešení, pro každý vztah platí něco jiného. Myslím,že to není ve vzhledu ani váze, spíš v našem sebevědomí. A to moje bylo hodně nízko. Všem držím palce, ať se brzy scházíme na úplně jiné diskuzi.:-)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 6120  [Dalších 5130 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.