| Despi | 158359 |
|
|
18.9.2023 21:46:12
Rose, protože většina lidí to tak chce. Spousta lidí treba nesnese bromhexin, protože je hnusný a hořký- podotýkám dospelí. Pritom to byvalo vzdycky s nejméně aditivy. Nevím jak dnes.
Si vezmi chlapi, jak remcají jenom nad tím nekam jít k dr. A kdyby jim dal ještě neco hnusneho a nedobrého, tak už tam nikdy nejdou.. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
18.9.2023 21:40:42
No protože přece všechno musí být krásné, i kdyby nás to mělo zabít
![]() Takhle obvykle vyvádím nad léky a doplňky stravy kvůli sladidlům - proč má být lék pro dospělého nutně barevný, voňavý a sladký? Kolikrát mi dá fakt práci najít něco bez sladidel... (a to neřeším ta další aditiva) |
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
18.9.2023 21:40:09
jedovaté to je a je to v lécích a doplňcích stravy poměrně často
|
| Žžena | 83005 |
|
18.9.2023 21:34:41
Despi,
jo, je to to samý ![]() |
| Despi | 158359 |
|
|
18.9.2023 21:32:56
Myslim že podobná slozka je v primalexu.
![]() Tak doufám že to není jedovaté když to mame vsude. |
| Žžena | 83005 |
|
18.9.2023 21:29:40
Je to bílé barvivo..Tak hádám, aby dané potraviny měly sexy vzhled.
|
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
18.9.2023 21:06:16
Volně navazuju na diskusi o pozitivech přechodu. Jsem v kritické fázi menstruace podle plotu, ve stylu tři měsíce nic a pak dvakrát v rychlém sledu za sebou. Návaly horka, úzksti, nespavost ......v diskusi jsem narazila na zmínku o přípravku Fytofem - už už jsem ho chtěla objednat a vyzkoušet, ale před časem jsem se rozhodla, že přípravky s oxidem titaničitým jen tam ze sportu jíst nebudu. Proč se to všude cpe? Do potravin, do léků, do doplňků stravy?
|
| Okolík | 129526 |
|
|
24.6.2023 22:28:19
Agatha, ono hodně záleží na tom o jakou nemoc jde. Pokud neexistuje žádná prevence je to jiné, než když jako třeba u leidenské mutace nebo brca genů může prevence hodně pomoct.
![]() |
| Despi | 158359 |
|
|
24.6.2023 22:06:36
Aghato, vzhledem k tomu, že děti už máš to je bezpředmětné.
Já bych to řešila před otehotnením třeba. Nevím jestli se dá na toto testovat vajíčko, ale sebe bych třeba otestovala a pak následně třeba řešila s dr co s tim. Teď už je to asi "jedno" když s tím nic dělat stejně nejde. Takže já bych taky nešla. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
24.6.2023 18:11:44
Já vůbec neříkám, že je to nějaká "tlačenka". Můj tatínek se dostal do dispenzáře k výbornému onkologovi v podstatě náhodou a díky tomu mu byla včas zachycena dvě závažná onemocnění. Strejda žil dlouhé roky "navíc" díky tomu, že bydlel v obvodu ostravské fakultní nemocnice. Ale plno lidí se k takové péči prostě nedostane. Nechci ani naznačovat, jak moc vázne onkologická péče i prevence v některých regionech. Jsou to propastné rozdíly. Nebo stačí mít mizerného praktika, gynekologa, gastroenterologa - a jsi v prdeli...
Rozhodně je ale pravda, že na tak bohatě dimenzovanou prevenci jako celek nemáme. Kdyby ji měl čerpat každý, systém se zhroutí. V režimu, že se tam dostane ten, kdo má prostě štěstí (náhoda, bydliště) nebo je dostatečně průbojný (či má známosti), to aspoň jakž-takž funguje. A část lidí se samozřejmě prevenci z různých důvodů vyhýbá cíleně. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.