| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 231487  [Dalších 231307 >>]
Ropucha + 2 120300
11.10.2024 22:18:42
"Trpím i u rozhodování, co si dát v restauraci."

To se mi nestává ~t~

Ale rozumím, občas se vyskytnu i v podniku, kde bych si dala všechno a musím si vybrat jen něco :-)
Ropucha + 2 120300
11.10.2024 22:14:24
Ani nevím.
Asi mi život nenabízí tak pestrý výběr, abych měla zásadní dilemata ~:-D
Prostě se nějak rozhodnu.
Myslím, že většinou rozumovou úvahou.

Inka ..|-.|-.-|.- 141843
11.10.2024 22:00:20
Jsem úplně zoufale nerozhodná. Trpím i u rozhodování, co si dát v restauraci. Fakt zoufalec. O dražších věcech škoda mluvit.
Rodinová 140078
11.10.2024 21:57:49
Ja sbiram o moznostech fakta a tridim, a bud se rozhoduju, coz velmi casto, vicemene na prvni dobrou, vypada to intuitivne a bez rozmyslu, ale neni tomu tak.

Nekdy se mi na prvni dobrou nevede, tak proste rozhodnuti necham ulezet, tu a tam si na nej vzpomenu a pak se jednou probudim a je to tam~:-D
byvala radka 154149
11.10.2024 21:56:18
Muj velky problem, jsem vahava Vaha v ascendentu
Ale je dobra teorie, kdyz uz se rozhodnu, proste to akceptovat a podle toho se zaridit
Bohuzel na me furt v myslenkach utoci "co by, kdyby" a na to je pekne porekadlo "kdyby byly v riti ryby"
Pritom je zajimave, ze ve vsech osobnostnich testech mi vychazi bojovnik a ten se vyznacuje tim, ze se umi rychle rozhodnout a pak uz nezpochybnuje...

Čumča. 160024
11.10.2024 21:40:50
u mě je to ve vlnách, mám týdny, kdy pořádně nerozhodnu ani co uvařit a upéct~d~, utopená v nerozhodnosti, a potom jsou dny, ve kterých rozhodnu i sérii velkých věcí - takže já na sebe netlačím, až "to budu prostě vědět"
angrešt 114837
11.10.2024 21:26:17
Zajímavá otázka.
No, když nad tim přemýšlim,tak asi mi nejvíc pomáhá říct si, že nepotřebuju tu úplně nejvíc nejlepčejší možnost; že správná bude každá, která je opravdu hodně dobrá.
A tak nějak o sobě vim, že potom si tu už jednou rozhodnutou možnost "adoptuju" naplno a budu spokojená s tim, jak jsem se rozhodla. Takže mám takovej nějakej vnitřní limit, kdy poté, co zvažováním argumentů vyloučím možnosti špatný (oblečení, který škrtí, cesty, který kolidujou s něčim důležitym,rekonstrukce, který se zásadně nelíběj manželovi..:-).) usoudim,že další čas strávený v paralýze z vaháni by byl tak velka ztráta, ze by vlastně devalvoval i tu případnou "nejlepčejší z nejlepčejších", a z těch fakt hezkých prostě jednu čapnu 🙂
Mi+3 11897
11.10.2024 21:02:38
Poslední dobou je pro mě čím dál horší si vybrat z nabízených možností. Jedná se o vybírání dražších věcí, oblečení nebo i plánování cestování nebo rekonstrukcí. V hlavě přebírám možnosti a většinou se nakonec pro nic nerozhodnu.
A přitom někomu jinému by se radilo mnohem lépe asi protože konečné rozhodnutí už si každý musí udělat sám.
Hmm... 160112
29.9.2024 17:50:04
Dříve jsem byla hrdinka, která musí unést tíhu celého světa. Hlavně abych někoho neobtěžovala - výchova z domova. Dneska kašlu na nějakou ohleduplnost vůči ostatním, kteří tím pádem musí převzít mé role. Jediné co, tak když zůstanu doma s mrňaty, tak je nějak (naprosto nevhodně - u pohádek) hlídám, než dorazí posila. A pak prostě neexistuju. Nebo tedy snažím se - úspěšnost tak 30%, ale s každou nemocí se to "zlepšuje". Třeba až budu v důchodu, budu moct ležet jak se mi zlíbí. ~t~
Anadar 27930
24.9.2024 12:43:50
No,zrovna teď jsem chytla nějakou virózu
Jak ráda bych ulehla do postýlky s teplým čajem.
A mít něco horečnatého,tak to udělám.Jenomže je to zase jen rýma a kašel bez teploty, takže v práci to přežiju(pacienti snad taky) a doma za odměnu se postarám o návštěvu z USA,která přijela odhalovat své české kořeny
Praktikuji víkendové stonání,to mi tentokrát nevyšlo,jelikož jsme odhalovali ty kořeny.
Vzpomínám si,jak jsem před pár lety dostala strašlivý kašel i s teplotou,během víkendu jsem si sumírovala telefonát do práce,že si opravdu vezmu sick days . A najednou jsem dostala SMS od kolegyně,jestli vím,že budu na pracovišti sama,že nejsou lidi(byly jarní prázdniny),takže mi došlo,že mě opravdu nemá kdo zastoupit,protože kdyby někdo takový byl,nejel by jen jeden program. No,teplota mi slezla a nějak jsem to přežila,mám jen krátký úvazek,tři dny, a čaj s medem byl dost nápomocný.
Covid tuhle kulturu přemáhání se dost narušil,ale te´d už každému otrnulo.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 231487  [Dalších 231307 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.