Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| K_at | 121378 |
|
9.9.2024 21:32:23
On je nevychovaný a nechutný, žádné výmluvy. Nepřeji si vaši další návštěvu. Je to tvůj domov, posvátný území tvé rodiny. Ať si škubne ploutví. Hele, fakt je to duchovní? Opravdu?
Možná bych zvažovala i formální stížnost. Tohle je opravdu ostuda. |
| K_at | 121378 |
|
9.9.2024 21:32:23
On je nevychovaný a nechutný, žádné výmluvy. Nepřeji si vaši další návštěvu. Je to tvůj domov, posvátný území tvé rodiny. Ať si škubne ploutví. Hele, fakt je to duchovní? Opravdu?
Možná bych zvažovala i formální stížnost. Tohle je opravdu ostuda. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
9.9.2024 21:27:05
“ ale je to za tebou”
Bojím sa, že nie celkom. Jemu sa totiž u nás náramne páčilo. Bol vraj okúzlený všetkým a všetkými (najviac asi mojou pohostinnosťou 🙄). Čo ak sa budúci rok znovu pozve??? Ako sa vyhovorím??? 🫣 |
| jak | 39257 |
|
|
9.9.2024 21:25:06
Knedli, to nebyl kněz,ale parazit.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
9.9.2024 21:06:38
naše školní budova má skoro 130 let, velká okna na jihovýchod, nedá se tam vydržet, ve třídách 30 stupňů hned ráno, dnes tak 26, chvilku potrvá, než to vyvětrá
už aby zřizovatel pochopil, že bez klimatizace to nejde |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
9.9.2024 20:30:55
Beru to tak, že je jak je.
Vedro mi až tak nevadí, vadí mi když dlouho neprší. Řešíme uchování vody už když přestane mrznout, což je v únoru, kdyby náhodou na jaře nepršelo. 4 roky se snažím osazet zahradu, aby se tam drželo vlhko a pochytala vodu i za prudkých dešťů. Konečně letos 50mm za hodinu a pochytalo se to. Jedině před naší zahradou nebyla louže na cestě. Poprvé. Za cenu , že nás zase budou popotahovat na jaře, kvůli 5-10cm trávě na schůzce. Máme to z kopce a opravdu nepotřebuji, aby co neprší skončilo na cestě. Že sousedů to vadí jen mě. Keře mi v pohodě vezmou už skoro vše co neprší. Nepustí to dál. Pod nimi jsem udělala žlaby v hlíně a udělají se mi tam jezírka, Bohužel město to je katastrofa. Možná se uz zamýšlí a vypsalo anketu na zeleň, kde chybí, tak jsem se tomu 30 minut věnovala a vše jim napsala a označil na mapě. Uvidíme jak se k tomu postaví. Jednu věc už napravili. Celý minulý týden jsem litovala děti ve škole, pokud ty domy nejsou 100let starý tak tam měly určitě šíleně. Naštěstí většinou lidi pracují ve firmách kde se teplo řeší, takže netrpí.Stát to moc nezajímá, takže trpí v těch městem udržovaných domech. Koupání v okolí nic moc. Holt se dojíždí. Zrovna dneska říkali 57 tropických dnů. Jdu se zamyslet znovu nad zahrádkou, tohle stačit nebude. |
| babi_ | 48341 |
|
|
9.9.2024 20:08:04
Je tam více sebevražd, než u nás.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 19:19:29
knedli, to je fakt sprostý, ale je to za tebou
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 19:14:23
co ty krásné 4K záběry z dronu, hudbu lze ztišit nebo vypnout, a hodinu si můžeš připadat jako pták-cestovatel, ty úžasné řeky, lesy, hory - úžasné, doporučuju, a je to na Youtube v podstatě zadarmo, když člověk vydrží reklamu jednou za 20 minut...
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.9.2024 19:11:27
Ropucho, můžu malý vtípek?
Zastříhaly mi uši, když jsem četla tvoje "pomrcasím se" - kouzlo nechtěného, koukla jsem na Copilota a ten k tomu má toto:Slovo "mrcas" je méně běžné a pochází ze staročeského slova "mrdas," což znamená ocas https://www.odpovedi.cz/otazky/jak-vzniklo-slovo-mrcasit-se. V současném jazyce se používá hlavně ve spojení "mrcasit se," což znamená loudat se nebo konat něco pomalu a neefektivněhttps://www.odpovedi.cz/otazky/jak-vzniklo-slovo-mrcasit-se jak ta staročeština byla hanbatá, a jak to zeslušnělo ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.