| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 231487  [Dalších 231427 >>]
Buřt 147593
7.11.2024 9:34:04
Já to taky mívám, považuju to za nějakou hru hormonů.
Vtěšinou to odezní hodně rychle, užiju si ten pocit a je to pryč.
Je to prostě volání přírody~;).
čajka 142112
7.11.2024 7:24:18
Zrovna poslouchám starší rozhovor Lucie Výborné s Františkem Koukolíkem, který říká, že zamilovanost je jedna z nejsilnějších emocí a špatně se kontroluje, protože nám příroda říká, ať se rozmnožujeme a všechno ostatní je jí jedno ~t~
Saamajna 115449
6.11.2024 23:59:33
Cumco,
"To mi řekni, jak to, že se zatrombí pravá od prstů až po tříslo, naprosto neprůchodně bez ohledu na ředění, a levá ne - co to mám"

jak to mam sakra vedet? ~t~

Ja bych to u sebe same taky zkoumala, co, proc a jak.
Co je krev, co dela, co symbolizuje, co noha, na co je, proc ji moje telo nechce zivit, k cemu by mi to bylo, co otec (prava pulka tela...), moje racionalno...
Na to si nejlip odpovis sama, kdyz budes opravdu chtit vedet.
:-)
Dari79 114243
6.11.2024 22:00:16
Mě se to celkem stávalo, obdobně jako ty jsem to vždy brala tak, jako že je to přirozená součást mé emocionality, u mě tedy hodně ovlivněné ovulací ~t~

Když se mi nějaký chlap hodně líbil, mrkla jsem do kalendáře a bylo jasné.

Rozhodně jsem to nikam neposunovala, nic jsem z toho nevyvozovala.

V době od seznámení s mým mužem po asi 5 let po porodu naopak vůbec. To byly hormony asi nastavené jinak.

Hodně mě pak překvapilo, když se to pak vrátilo. Vydrželo to pár let.

Teď už se mi to zase nestává. Vlastně ani nevím, kdy naposledy. Ale nechybí mi to.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
6.11.2024 21:01:53
Girili, to asi ne, ale možná bych pak jezdila schválně oklikama ~t~
Pole levandulové 23006
6.11.2024 20:40:33
Čumčo všimla, vážně miluju, když si někdo cizí myslí, že mě zná líp než se znám sama a je úplně fuk, jakýma smajlíkama to ověnčí.
Girili 117849
6.11.2024 20:23:02
Rose, abys pak s tou navigací nebourala. ~t~
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
6.11.2024 20:20:25
"tyhle "stodoly" potom právě hoří nejjasnějšími plameny~;)"

Jo, to říká můj muž taky... Prý až to pak jednou přijde udělám uragán a spálím všechno a vrhnu se za hlasem srdce ~t~
Čekal to po první mateřské, pak po druhé a kupodivu i po třetí... A nic ~d~ ~t~
A taky čekal, že na md začnu pít... Nebo na druhé nebo na třetí... No a taky nic ~d~ ~t~
Tak mu vždycky říkám, ať už přestane číst ty ženský časopisy jako Moje psychologie a podobně ~t~

Girili 117849
6.11.2024 20:18:58
Co jsem s manželem, tak se mi to stalo jen jednou, myslím před dvěma lety, hrozně mě to překvapilo, nikdy jsem se rychle nezamilovávala. Bylo to na jedné letní víkendové akci s manželovými známými, chlap věkově přiměřeně ke mně, mně blízké zájmy a moc pěkně mluvil o své manželce. ~t~ Naštěstí jsem to udržela na uzdě, nikdo si snad ničeho nevšiml, kontakt na sebe nemáme, nevím, kde je mu konec. Nemohla jsem pak chvíli s manželem spát, resp. jen jako ve filmu Piano spala hlavní hrdinka z povinnosti se svým nemilovaným manželem. Využila jsem manžela pouze odosobněně jako pasivní tělo, vadilo mi, když byl aktivní. Manžel takové "znásilňování" naštěstí považoval za zvláštní zpestření našeho erotického života. ~f~
Martina, 2 kluci 15942
6.11.2024 20:07:32
Pro mě objev roku, že je nás víc :-)
Nikdy jsem to nikomu nevyprávěla, považovala to za osobní úchylku, do svého stabilního vztahu netahala, platoniče neobtěžovala, jen si ve své fantazii ujížděla. S věkem to fakt postupně mizí.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 231487  [Dalších 231427 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.