Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peppa | 133447 |
|
9.9.2024 12:14:20
"my ani venku nemíváme žádná světýlka, vždyť na to zvenku nikdo ani nekoukáme"
No však, to není pro tebe, to je pro sousedy ![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.9.2024 12:13:26
se nehádám
![]() tady je 16,5 a neprší, ale něžně mrholí... nebe je spíš bílé než šedivé, krásně to tu voní vlhkou trávou ![]() |
| neznámá | 91073 |
|
9.9.2024 12:09:54
I ty se chceš hádat? Je hnusně a tečka.
![]() Od rána prší a je 13,5 stupně, je hnusně. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.9.2024 12:07:17
dneska rozhodně není hnusně... ráno jsem si hezky postála chvilku v tom osvěžujícím deštíčku, nechala si lehce zmáčet obličej a bylo mi po dlouhé době krásně... hnusně bylo včera, kdy se nedalo nadechnout a slunce žhnulo a i ten sporadický větřík byl horký... a hnusně má být po zbytek tohoto týdne, kdy teploty mají klesat pod 15 a k tomu setrvalý déšť, kdy sluníčko zřejmě neuvidíme vůbec...
takže rozmazleně požaduji a přeji si, aby byly nadále teploty kolem 20-25 stupňů, přes den slunečno s mírným vánkem a od soumraku do úsvitu deštivo s teplotami 10-15 stupňů ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
9.9.2024 12:06:02
TaJ, my jsme jezdívali s dětmi na jarní prázdniny na běžky, pokud nebyly nemocné, což byly dost často. Ale moje děti mají jaksi 37 a 39 let, takže je to pasé už hodně dlouho.
|
| neznámá | 91073 |
|
9.9.2024 12:04:41
To bych se i hádala. JE HNUSNĚ!
![]() A bude hůř. ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
9.9.2024 12:01:08
Federiko, začátek září je vždycky takový hukot, že než si to všechno sedne, tak jsou ty podzimní prázdniny
. U nás je to ještě znásobené tím, že začátek školního roku znamená v mojí práci masakr, i když letos kupodivu to celkem jde, lidí je hodně, ale jsou takoví celkem umírnění a slušní, oproti jiným rokům. No a u syna ve škole, to je pořád něco nového, jemu z toho jde hlava kolem, nám taky, ale zvládáme, ještě tenhle týden bude takový hektičtější a příští týden už najíždějí na pravidelné rozvrhy, pomůcky jsou všechny doma (včera s manželem nechali skoro 3 tisíce v OBI za nářadí ze seznamu na odborný výcvik ). Učebnic mají minimum, sešity jsme měli nějaké doma...na adapťák nejeli, ale měli takové adaptační odpoledne ve škole...takže postupně si to všechno sedá. Z učitelů je zatím nadšený, že jsou všichni fajn, tak snad mu to vydrží . Hlavně mají skvělou třídní a výchovného poradce. Spolužáci taky prý dobrý... |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
9.9.2024 11:59:12
"Ono ale není hnusně."
Přesně tak. Mám to štěstí, že nepotřebuji permanentní jásavé slunečné počasí, naopak, mám ráda změny, mám ráda koloběh ročních období. "Hnusně" vlastně nevím, co je, každé počasí má něco do sebe. Svěží vzduch po dešti je skvělý. Nejhnusnější pro mě je asi extrémní vedro, kdy se nedá vůbec nic dělat, jen zdechle ležet, pokud člověk nemůže být u vody. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
9.9.2024 11:56:43
A to, že mám nějaký plán na víkend, ovlivní počasí?
Neovlivní ho ani to, jestli mám ráda teplo, ani to, že se těším na déšť. Další ukázka toho, že si někteří lidi myslí, že diskuse je Rodině nebo pod článkem něco ovlivní. Že si tím necháte kazit den. |
| TaJ | 81121 |
|
|
9.9.2024 11:54:13
Stará huso, my u nás nikdo nelyžujeme a přesto jezdíme v únoru, nebo v březnu na prázdniny skoro na týden pryč. Se synem je to hodně o těch vlacích, ale vždycky do toho zakomponujeme i nějaký jiný výlet. Na konci října, protože je tam ten svátek a podzimní prázdniny, tak bývají otevřené i některé památky a místa, která by jinak už byla po sezóně zavřená...a i v tom únoru/březnu se dají podniknout pěkné výlety a většinou nikde nebývá moc lidí.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.