| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 231487  [Dalších 230777 >>]
77kraska 132593
9.9.2024 11:31:51
ja nemam rada zacatek zari, jak nastava kolotoc kolem skol - a v praci se vsichni vratili a porad se tam neco deje

pak nemam rada listopad, kdyz zacne byt fakt hnusne, na zimni bundy a zimni boty, taky ty dyne a Halloween a Dusicky a jezdeni na hroby

pak je strasny leden, kdyz po vanocnich akcich se najednou nedeje nic, kolem popelnic se valeji vyhozene stromecky a do jara je jeste daleko

no a od pulky unora je ve vzduchu citit jaro a pak uz je to jen cim dal lepsi
TaJ 81121
9.9.2024 11:22:58
Muumi, určitě bude ještě hezky, každý rok bývá začátkem školního roku trochu propad, pamatuju se, že syn vždycky míval rýmu, jak byl ten prudký přechod. A pak byly zase pěkné dny, na konci října na podzimky jezdíme většinou na pár dní pryč a vždycky jsme mívali hezké počasí, kolem všechno barevné, občas vysvitlo sluníčko...letos se chystáme na Slovensko, tak doufám, že místo krásně barevné krajiny, nebude mít syn na pozadí vlaků zasněžené kopce~:-D. Ale tak i to by bylo vlastně pěkné. Oblečení s sebou vždycky máme na všechny situace, takže nezmrzneme:-)
TaJ 81121
9.9.2024 11:06:48
Stará huso, mně se vždycky nejvíc vleče leden. Pak únor a březen už dobrý, v tom období má syn jarní prázdniny a děláme si náš 5 denní výlet někam a na konci října, před zimou, o podzimních prázdninách taky. Loni syn na podzim nikam jet nechtěl a to mi pak ta zima přišla docela dlouhá a těšila jsem se na začátek března, až zase pojedeme někam pryč. Letos jsme začátkem března byli v Adršpachu a bylo tam nádherně. Lehounce mžilo, ale nebylo to ani na kapuci a byli jsme tam téměř sami:-)
TaJ 81121
9.9.2024 11:04:00
Federiko, u nás bylo ještě kolem druhé hodiny ráno 23 stupňů. Ráno už jen 20, teď to kleslo na 15...
Krásně jemně a hustě prší, žádný přívalák, zatím ani téměř nefouká. Zahrada je zelená, když nepočítám nažloutlá místa trávníku, kde nejvíc pralo sluníčko a bylo tam nejvíc sucho. Ještě mi tu kvetou růžově hortenzie, rozchodníky, už poněkolikáté malé karafiátky, dokvétají nějaké žluté vysoké kytky (nemůžu si vzpomenout na jméno), v truhlíku na terase ještě kvetou jiřiny, surfinky teda už budou po dnešním dešti asi tak na kompost... Na záhoně ještě dozrávají poslední rajčata, letos vůbec žádná plíseň, jak bylo strašně sucho...na balkóně červenají papriky, keříková rajčata, jahody... Jako jo, začíná to mít takový ten lehce podzimní nádech, ale pořád je pěkně. A určitě ještě bude, vždyť často je na začátku září takový větší skok a pak jsou ještě pěkné teplé dny. Třicet už asi nebude, ale o to teda ani vůbec nestojím~;)
Stará husa 154854
9.9.2024 11:01:42
Neznámá, taky mám pocit, že do těch Vánoc se to dá vcelku dobře snést, my u nás máme ještě celý podzim oslavy narozenin a svátků a advent je fajn, i když už Vánoce nějak moc neslavím, ale nějaké cukroví upeču, dárky nakoupím a větvičku ozdobím. Pak padne leden, únor a březen a je to depresivní. V dubnu se konečném příroda vzbudí, začne se zelenat a hned je líp. Ale ty první tři měsíce v roce, to je hnus a zmar.
Muumi 41406
9.9.2024 10:56:48
Mně se právě taky hnusně nezdá. Tak se na pár dní ochladilo, podle mě bude ještě hezké září i říjen. A já si léta teda užila vrchovatě, v sobotu jsme ještě jeli Berounku, nádherně jsme se vykoupali, vody je tak akorát, žádné sucho letos nebylo, že by byly nesplavné řeky. Že se počasí mění, to bohužel vidíme asi všichni...
neznámá 91073
9.9.2024 10:56:47
Zeleno není, listí má už mrtvolně našedlou barvu a první žluté už opadává. A vlastně nevidím z okna vlaštovky, asi už budou pryč.
neznámá 91073
9.9.2024 10:54:55
Ano, kdyby to alespoň byla zima, ale je to jen bahno, nevlídno a vlezavo.
Federika 14090
9.9.2024 10:53:53
Ono ale není hnusně. Ochladilo a to o dost, tyhle rázný změny mi vadí, nespala jsem. Ale je příjemně, dá se dejchat. venku zeleno, je hezky:-)
neznámá 91073
9.9.2024 10:53:10
Buřte, na intersuchu teď nefungují mapy, ale mám pocit, až na pár míst sucho letos nehrozilo, spodní voda v normálu.
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 231487  [Dalších 230777 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.