Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Palac + 1 | 74013 |
|
|
9.9.2024 9:53:13
je jasný, že jsme jako civilaze skončili tam, kde jsme. v 90. letehc, když odbornící varovali před globálním oteplováním, tak se ještě dalo pochopit, že to dost lidí nebere vážne.
ale dnes? když se tu škvaříme? Evropa vysychá? a zde, na diskusním fóru převážně inteligentníh a vzdělanách jedinců, všechny řešíte jan vaše individuální preference ohledně počasí a nejste schopny dohlídnot za svoje individuální potřeby. nulový přesah k něčemu, čemu se říká příroda... chápete, že pokudbude pořád slunko a tak akorát teplo, že příroda umře? jak můžete hodnotit počasí primárně skrze to, že potřebujete grilovat nebo máte jiné plkány na víkend, kam se vám déšť nehodí? s nadějí jsem si přečetla úvodní příspěvek v diskusi, že snad potkám spřízněnou duší, abych se masou příspěvků, které jen a jen řeší, jak jim (já já já) tohle vyhovuje/nevyhovuje, dočetla, že i pro zakladatelku je teda teď to ochlazení už moc veliké a nevyhovuje jí. napadne vás někdy, ve vašich změkčilých rozmazelných zhýčkaných středosvatvovských hlavách, že třeba příroda potřebuje něco jinýho než vy? pro mě opravdu zajímavá sonda a potvrzení skepse ohledně toho, že změna je možná... není. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.9.2024 9:36:38
Přiznám se, že jsem ještě nevylezla z postele.
Naštěstí mám HO, vzala jsem si noťas do postele a budu mít pyžamový den. Zima je děsná. |
| Stará husa | 154854 |
|
9.9.2024 9:25:41
Pavlo, mám to stejně. Dnes jsem se probudila, venku zataženo, prší, 18° a bude hůř, mám depku. V Era bylo tak nádherně a dneska tohle! Fuj.
|
| Peppa | 133447 |
|
9.9.2024 9:09:47
Pavlo, mám to stejně. Dnes máme tř. schůzky a jsem úplně bezradná, netuším, co si oblíct, tři měsíce jsem na sobě neměla nic dlouhého, ani kalhoty ani šaty nebo svetr.. kdoví, jestli se vejdu do nějakých džínů
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.9.2024 23:39:39
Tak za mě by mohlo být tak, aby stačilo tričko a kraťasy, nebo sukně, případně sem tam třeba večer mikina. Taky nesnáším to navlíkání všeho v zimě. Ale vedro teda nemusím, stačilo by mi tak těch 26 maximálně. A občas nějaký ten deštík. Letos to byl u nás děs, pršelo fakt snad třikrát za celé léto a to ani ne celý den, nebo celou noc... Ale nevadí mi ani chladnější počasí, když svítí sluníčko, miluju ten barevný a občas mlhavý podzim. Sladkosti jím teda dost celý rok, stejně tak celý rok piju teplý čaj a celou zimu doma chodím v tričku s krátkým, lehoučkých kalhotách a v pantoflích bez ponožek. Míváme tu max 22-23 stupňů, zima mi není
![]() |
| Muumi | 41406 |
|
8.9.2024 22:32:03
Stáňo, dost dlouho jsem luštila, co že si to vezmeš na cestu na sebe. Říkám si, pojedou fakt v burkách? No jo, asi v bundách:).
|
| Pavla ... | 6333 |
|
|
8.9.2024 22:23:18
Za mně - miluju teplo, vedro, sluníčko, modrou oblohu. Za mně by takto mohlo být celý rok.
Nemám ráda, když se musím navlíkat jako cibule - mikina, bunda, čepice, šála, zataženo ... fujky. Užívám si stávající počasí ... ale má se už žel ochladit. kraťasy, tričko, mikinu jsem nepotřebovala celý léto. Oooo, miluju to. A deprese mám z podzima, zimy ... brr. Pořád je mi většinou chladno, piju čaj, přecpávám se sladkostma atd atd. |
| Beat | 107867 |
|
|
8.9.2024 13:04:21
Tak i já bych samozřejmě brala hezky podzim. A hezky znamená sem tam déšť, ale jinak slunečno, nebo oblacno a tak mezi 15-24 stupni. Klidně do konce října.. 1/2 listopadu. Pak klidně mesic plískanic, pak do února sníh a -5 a pak jaro.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
8.9.2024 12:14:27
Stáňo, přesně, víkendy teď máme taky plné dlouho dopředu, hlavně ti září je vždycky jedna akce za druhou, příští víkend bychom potřebovali aspoň bez deště, bude Festival parních lokomotiv a tyhle akce se v dešti fakt blbě fotí...no a kdyby sem tam vylezlo sluníčko, tak se zlobit nebudeme, ale hlavně ať neleje...v týdnu je mi to jedno, u nás strašně dlouho nepršelo, všude sucho, takže déšť uvítáme. A doufám, že koncem října bude ještě hezky, máme na podzimní prázdniny naplánované Slovensko, jen já se synem. Doteď nám ty podzimní dovolené vycházely, jasně, bylo chladněji, ale občas svítilo sluníčko a všechno v přírodě bylo krásně barevné...
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
8.9.2024 11:45:55
Tohle počasí mi vyhovuje. Za chvíli jedeme na rodinou oslavu. Asi naposledy obleknu lehoucke letní šaty.
My letíme pristi neděli na Krétu. Odlétám brzy ráno, takže pojedeme asi v buňkách. Taky se na to netesim. Doufám, že bude krásný, dlouhý podzim. I kvůli spoustě akci, které mám naplánované. Prakticky každý víkend neco až do listopadu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.