Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Peppa | 133447 |
|
8.9.2024 10:07:40
Mickey, tu folii si natáhl na okno v pracovně manžel, nadšená jsem nebyla, vypadalo to děsně
![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
8.9.2024 9:03:03
Jo, ale ten otocenej biorytmus je v tomhle fak vyhra. Dokud je ve dne pod 30, jeste relativne dobre funguju s tim, ze tak ve 4 se da behat, kolem 8 jeste jit nakoupit (ovsem uz namazanej kremem s nekvyssim ochranym faktorem, i kdz jdu 200 m do kauflandu
). Doma je OK pokud neotvirame okna/dvere, bydlime ve stoletym baraku. Pokud je pres 30 ve dne, ven se za svetla dostanu tak na chvili brzo rano a i kdyz celou noc vetram, furt je na chcipnuti. Tri mesice mam zevnitr pres okna (a stazenou bilou polotranspatentnk roletu, takze neni videt) zachranarskou deku tou zlatou stranou dovnitr takze trochu sero, ale zato chladek. Takze od zitrka budu mot zas v pokoji deni svetlo![]() |
| apo-lena | 159305 |
|
8.9.2024 8:50:16
Nevím, kde bydlí Neznámá, ale u nás prší tak akorát, aby mi nedošla voda v nádržích. Mám dvě na 1000 litrů.
Naši bydlí půl hodiny cesty od nás a neprší jim skoro nikdy. Jsou ve srážkovém stínu. Ve vedlejší obci už normálně prší. |
| Beat | 107867 |
|
|
8.9.2024 8:27:16
Petluse ano, zvlastni jazyk i zpusob vyprávění. Ale to ty asi znáš, já od nej četla jen tohle.. Kouknu se na další.
|
| Beat | 107867 |
|
|
8.9.2024 8:25:39
Mickey, to je extrém.. mas to náročný!
![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
8.9.2024 7:59:37
Ja s tebou soucitim, podobny pocasi nedavam, to nejhorsi vicemene zaspim, ovsem ven muzu tak do 10 odpoledne a pak po 21 hodine (z teplot kolem 30 stupnu dostanu celkem rychle migrenu, kterou jinak vubec nemivam, muj rekord byl loni, kdy jsem v 5 odpoledne pri 33 stupnich akorat vynesl kos - cca 20 metru- a sel rovnou blejt). Prezivam diky obracenymu biorytmu, diky kterymu v noci normalne funguju, spim ve dne tak od 12 do 8 vecer. Zaplat panbuh za tech par chladnych tydnu, kdy furt lilo... u nas ma byt od zitrka chladno, tak uz jen vydrzet do pulnoci a zas je trictvrte roku klid
to me uklidnuje. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
7.9.2024 10:08:26
Beat, bude to extrém, děti mi obě nejspíš přijdou v pátek/v sobotu s rýmou, Sinupret a zázvor budu mít nachystaný. Teploty víc než o 20° dolů plus setkávání ve velkých kolektivech na začátku školy, obvyklá kombinace.
Já se ale těším, jak bude příroda spokojená, opršená a tak... Kočky se nebudou válet jako v posledním tažení a budou si zase hrát |
| petluše | 39676 |
|
|
7.9.2024 8:10:16
Paví hody jsem ještě nečetla, ale jinak mám od autora načtené asi vše. Líbilo se ti to?
|
| Beat | 107867 |
|
|
7.9.2024 7:34:19
Čumco, už dobry, nejsem uvařena, jsem na horách a je tu krasne.
Teploty by za mě nemusely padat tak, jak je v plánu. Tady ma byt za týden 11 a to je zas málo. Mám rada babí leto. Obecně proste miluju svěží vzduch.. takže kdyby bylo kolem 20-25 tak paráda. Nemusím 35..Ale zas to bude extrém. No jo no. Rodinova, Paví hody jsem musela začít číst jinak. Pomalu a nějak hodně vědomě. A pak se to povedlo a líbily se mi. Jsou specificky |
| Peppa | 133447 |
|
6.9.2024 22:08:10
Aha, já jsem si dělala srandu a ona trefa
U nás prší fakt málo, a i když koukám na předpověď počasí, tak ten déšť a bouřky zejména dost často přichází od JZ, takže se to všechno vyprší a vybouří kdesi na Šumavě a v jižních Čechách a k nám už pak nemá co dorazit ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.