Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stáňa * | 7932 |
|
|
5.9.2024 15:01:09
Upřímnou soustrast
![]() Kousek od nás je dnes Olympiáda pro starší a pokročilé. Je tam i moje tchýně, které bude v listopadu 90, a podobně staří lidé. Doufám, že to dají a nikdo jim tam nezkolabuje. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
5.9.2024 15:00:55
knedli, ano, počítat "dary" je dobrá strategie, děláš to dobře
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
5.9.2024 14:59:32
Beat, když se mě před instalací podlahovky navázané na tepelné čerpadlo ptali, jestli to chci i s chlazením, řekla jsem, že není potřeba. Je to asi 6 let. No, dneska bych asi odpovídala jinak. Můj dům dlouho horku odolává (zastíním, větrám na stinnou stranu, vyrobím průvan...), ale teď po týdnech veder již je prohřátý, a nepomáhá nic - dvacetistupňová noc s tím moc nepohne
![]() Babské hicy se mi s počasím nijak nepropojují - ve vedru je to chvíli ještě horší a s pocením, ale dlouhodobě mi to situaci neovlivní, v zimě se aspoň na chvíli ohřeju, ale dlouhodobě k ničemu ![]() |
| K_at | 121378 |
|
5.9.2024 14:59:29
luthienko, to je mi nesmírně líto. Měly jste těch posledních X let náročných. ❤️ Hodně sil zítra.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
5.9.2024 14:57:54
Beat, potom je tu největší kalibr - seriál Teorie velkého třesku. Málokdy se stane, že mě nerozesměje, někdy i proti mé vůli, když si to stále pouští manžel s dcerou, a mě už to nebaví, doporučuju hlavně díly s Leonardovou matkou
![]() |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
5.9.2024 14:57:03
...ocúny a listopadky mi už kvetou, taky je vnímám jako předzvěst zimy :(
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
5.9.2024 14:54:27
Mně tohle počasí docela vyhovuje. Za pár týdnů je tu zima.
Odcházím z domu v šest a vracím se v pět. Ráno i navečer je už docela přijatelně. Den trávím v kanceláři, kde v průběhu dne buď otevíráme okna nebo zapínáme klimu. Doma udělám průvan napříč barákem. Souhlasím s tím, že zahrada je Sahara, zalévám každý den, těším se na déšť, že nebudu muset večer popadnout konve a pustím se do výsadby jahod. Ale to, co se zalévá, roste jak blázen - saláty, fazolky, květák, cukety. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
5.9.2024 14:53:43
Mestskému betonu som vystavena len cestou z práce, to hupsnem tam kde vidím tieň. Peklu som vystavená cca 5-6 minut, to sa dá vydržať.
Toto počasie má - oproti zime - pre mňa viac výhod než nevýhod: - moje i školkové deti sú rýchlo oblečené, takže menej nervov - vybehnem von v tom, čo mám na sebe, len skočím do šlapiek - vonku to nešmýka, nemrzne a môžem behať v rôznych terénoch i obuvi - máme lepšie manželstvo, lebo sa nehádáme kvôli teplote v miestnosti Predovšetkým som ale životu (Bohu) nesmierne vďačná za dary: že bývam v RD, že máme bazén, že mám prácu kde som vystavená normálnym teplotám, že mám ok pracovnú dobu. A že mám tendenciu vidieť veci z lepšej strany (nie furt ale ☝). |
| neznámá | 91073 |
|
5.9.2024 14:52:29
Fotky ocúnů už frčí v zahradnických diskuzí.
![]() Já je nemám, nemám je ráda, stejně jako listopadky, jsou moc podzimní. |
| luthienka | 77117 |
|
|
5.9.2024 14:51:31
Dík holky, to už je holt život. Ale to vedro bylo blby - bylo me těch starenek líto: v plenkách, odkryté, zpocene….
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.