| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Třináctá komnata

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 483  [Dalších 43 >>]
Larka(Robin 01/98 Adéla 09/02) 36406
15.3.2006 14:35:48
Myslím, že málokdo u toho nebrečel. Mě dostalo, jak říkala, že si neumí představit, dostat ráno jen telegram.Vracení té nemoci muselo být staršný, naděje , že se z toho malá dostala a pak ...
Kubíček je krásný a hodně se Klárce podobá. Doufám, že už mají smůlu vybranou do konce života.
Kamila
  • 
15.3.2006 13:47:33
Včera jsem většinu pořadu probrečela. Hodně se poslední dobou o ní mluvilo, v časopisech jsem o tom taky četla a vždycky se mi chtělo brečet.

Jak říkala, že nejhorší je, když člověk stojí nad hrobem svého dítěte. Brr, leze mi z toho mráz po zádech.

A ještě říkala, že si v nemocnici říkala, že by od Klárky převzala nemoc a léčení chemoterapií, že ona by to zvládla raději místo ní....

Moc jí obdivuji a vždycky si říkám a přeji, že nic na světě není tak důležité, jako zdraví rodiny.
Kopretinka
  • 
14.3.2006 22:38:32
Smutny co?To jsem koukala jak o vsem otevrene mluvila.vlastne ani moc nevim,jestli takova leukemie je nemoc co muze dostat kdokoli a kdykoli nebo jestli na to ma neco vliv- nejaka jina nemoc,oslabeni organismu nebo geny atd. Jsem rada,ze ted uz vypada stastne po tom vsem,co si prozila a prcek je roztomilej.
Radka
  • 
21.2.2006 23:27:52
Dobrý večer.
Dnešní díl s Pilarovou mě nijak nezaujal.
Co se týče Mirky Čejkové,myslím,že je to chudák ženská.Z toho co o sobě a svém dětství řekla mi vychází jediné.Nikdy nebyla dost dobrá pro svou vlastní matku.Jestli jí to opravdu celý život dávala najevo,tak je to na léčení v Bohnicích.Musela mít sebevědomí na bodu mrazu.Proto možná i ty neskutečné extrémy ve vztazích.Nejdřív milionář a úspěšný muž a pak podvodník a kriminálník.Vyjímkou je narození dcery,ale co si na ožralé doktorce vezmete.Nehledě na to,že tenkrát byli doktoři nedotknutelní.
Kdyby nebyla VIP,řeší si to někde v koutku.
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 10683
17.2.2006 20:38:21
Protože mi tento díl v TV "utekl", pustila jsem si ho na netu... a po dokončení mi napadlo několik myšlenek:
Kdo jsi bez viny, hoď kamenem. (či tak nějak to v Bibli stojí)
Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. (jak říkávali naše babičky)

Víte, lidi, které vídáme na obrazovce, tzv. VIP, se snaží mít své soukromí. Jsou to taky "jen lidi" a mají svá trápení, bolesti a své radosti. A často, to co na obrazovce vidět je, je hodně daleko od reality.

Jinak, pořad 13.komnata se mi líbí. Mám z něj dojem, že se autoři snaží o dokument a nejen o výpoveď toho dotyčného zpovídaného, ale i ostatních zainteresovaných. A připadá mi, že to, jak je pořad vedený, hodně pomáhá i k vypořádání s kostlivci ze skříně právě těm zpovídaným. Silně si pamatuji díl s R.Müllerem a E.Holubovou...
Majda
  • 
17.2.2006 18:15:16
To nikoho příběh Mirky Čejkové nezaujal ?? Nebo už k tomu nemáte co říct??
Martina
  • 
8.2.2006 18:45:55
má toho taky dost za sebou myslím-postiženou dceru,děti vychovává sama,vdala se ve vězení za odsouzeného člověka a třeba ještě něco nevíme...
...! 10047
4.2.2006 16:47:31
Nebude to o té její holčině? kdysi psala, že jí poškodili snad při porodu lékaři, je nějak handicapovaná a Mirka se tím netajila, tak možná to..
Gabra
  • 
2.2.2006 18:40:43
A co má nebo měla Mirka Čejková-Vítová za problémy???Jako špatně vybraný partner ???
irlev 29736
2.2.2006 17:12:20
13. komnata - všechny dosud vysílané díly jsou zde
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/porad1186000189.html

Manželské etudy jsem taky nenašla, jen články o nich. Škoda, snad to tam ještě dají.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 483  [Dalších 43 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.