| Epepe | 89236 |
|
|
4.7.2013 13:07:17
adelaide, mladší je rok a kousek.
Další důvod proč váhám je vyčerpávající těhotenství, porod a kojení, z toho se musím vzpamatovat. Navíc bych do třetice chtěla zkusit hladce porodit, když to dvakrát nevyšlo, tak musím být fit. ![]() |
| gatti, 06/05,06/07,01/14 | 25071 |
|
|
4.7.2013 13:06:40
Hele Adelaide, napsali jsme si kdysi dávno, když jsme čekali první deti?
|
| remus | 99695 |
|
|
4.7.2013 13:04:25
Přesně tak, takovou pohodu, jakou měla nejstarší a prostřední, kdy se jelo na miminčí režim ta nejmladší nezažila, jen o prázdninách, jinak prostě musela spát, jíst a hrát si podle nejstarší, ale byla zlatá a pohodová, každopádně nejvíc si jí prostě užívají ty straší děti
, ono jen vaření a praní pro mega žrouty mi zabere celkem dost času , ráno jsem je vzala na hodinku ke švagrové a mám pocit, že si pak musela jít lehnout ![]() |
| Suza007 | 91095 |
|
|
4.7.2013 13:01:50
Jarmilko,
takhle si to taky představuju - zatím mám splněny první dva body (rozuměj děti) a teď váhám, jestli budu mít odvahu jít za rok, za dva do třetího. Manžel se v tomto ohledu jeví zatím jako ten méně odvážný ![]() |
| adelaide k. | 20327 |
|
|
4.7.2013 12:59:27
JArmilko, ono to má svoje, takhle budete běhat ráno do školy, v poledne zpět a pak kroužky... nejvíc si mimina užiješ v autě nebu v kočárku cestou někam :-D
Z tohohle pohledu zlatý časy kdy se narodil prostřední. Pohoda doma, nikam jsme nespěchali... |
| babiki | 4116 |
|
|
4.7.2013 12:56:15
Mezi prvnim a druhym rozdil 6 let, mezi druhym a tretim 3 roky - planovane, ovsem stejne je to nakonec fuk protoze nejmladsi je postizeny, takze je vsechno uplne jinak.
|
| Jarmilka. | 136465 |
|
|
4.7.2013 12:55:48
Tak já mám první dvě děti od sebe 2 roky přesně a tak trochu závidím kamarádkám, co mají děti s velkým rozestupem, že si je užijí, ale zase je super, že první a druhý bude mít parťáka. A tak trochu sním, že třetí bych si pořídila, ale opravdu s rozestupem aspoň 5 let. Mě přijde super mít starší děti ve škole a miminko, trochu se děsím přebíhání mezi školami a prací, radši jsem pánem svého časového rozvrhu. A mazánka bych si užila v poklidném zralém věku, kdy síly fyzické nahradí moudrost ....
![]() ![]() |
| adelaide k. | 20327 |
|
|
4.7.2013 12:52:27
Gatti, přesně to nás letos čeká taky. Navíc s bonusem dvouleťáka
Ale snad přežijem. |
| adelaide k. | 20327 |
|
|
4.7.2013 12:51:01
Jejdo máme aktuálně 8, 6 a 2roky a celkem na pohodu, třetí mělo být dřív, ale nakoec to takhle není zlý, ti větší už jsou přece jenom samostatní. Nicméně prostřední je prostě vždycky prostřední a má to těžký, to vidím.
Konstelace se nám brzo změní a tohle vnímám jako jedno z velkých plus. Navíc budou příhodně starší dva po dvou letech a mladší dva po dvou letech, což by mohlo být celkem vavážené.Kolik má mladší teď? Pokud je citlivka tak bych nechala rozestup kolem těch 4 let, ale víc ne, aby si aspoň trochu vyhráli a malej nebyl věčně benjamínek (odstrkovaný i rozmazlovaný). Prostě aby byli smečka, tam to má ten prostřední IMHO lepší. |
| remus | 99695 |
|
|
4.7.2013 12:50:19
Máme mezi dětmi věkový rozdíl přesně 4 roky, povedlo se nám to skoro na měsíce
. Rozumí si opravdu dobře, ve 4 letech už to nebyli malí závisláci a na sourozence se těšili, o nejstarší dceři ani nemluvě, té bylo přesně 8, když se narodila nejmladší a byla a je z ní nadšená, nechápu, jak rodiče můžou rozmazlit "benjamínka", u nás musíme neustále krotit a napomínat obě dvě starší děti, ať jsou na malou přísnější. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.