| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Těhulky a maminky po IUI, IVF

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 34615  [Dalších 34405 >>]
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
7.11.2018 21:45:21
od Kocourka u nás frčí petšopáci. X let jsem jim je v hračkářství nabízela a ony si vzpomenou v sedmi a devíti letech~8~
Hani kouká na videa od Ludmilky na youtube. Maluje kulisy, natáčí si je atak.
Konečně si s něčím hrají!
Takže hračky mám vyřešeno. Mají napsáno hodně doplňků, takže kromě lega se budou po bytě válet další blbosti~6~

Peťce připravují zuby na fixní rovnátka, tak bych jí mohla dát pod stromeček poukaz~k~
Zítra budu platit nové na noc~n~
Daník je zatím adept, na ortodoncii chodí jednou za tři měsíce, tak budu doufat...Stačí že bude mít nejspíš brýle~e~
7.11.2018 21:37:04
Jo a hra Krycí jména, taky docela dobrý.

7.11.2018 21:33:24
Dabi, přesně...
Několikrát denně děkuji prozřetelnosti, že bydlím v centru a všude dojdu já i děti pěšky. Blízko máme i doktory.
Teď naštěstí běhám už jenom kolem kroužků Hani,malá hujerka si toho nabrala privela.
Daník s Peťkou jsou už většinově samoobslužní. A ještě jeden den v týdnu mají službu - Peťka vozí dvě zastávky busem Hani do nauky. A Daník jeden den v týdnu vodí Hani ze školy.
I tak zvládám pracovat jenom na 6hodin, s vyplazeným jazykem a stále hodně práce doháním po nocích~6~. Daníkovi i Peťce škola obecně moc nejde a fakt hodně se musíme učit~n~

Nemocnost je výrazně lepší. Petra konečně přestala jíst ATB po injekčním penicilinu přímo na míru. Máme ROK!!!!! výročí od posledních ATB.
Zato Hani si zvyká na nový kolektiv, má nyní po třítydenní absenci ve škole. Naštěstí si veškerou školu dožene úplně sama, já ji jenom vytisknu ze stránek od učitelky seznam úkolů.

U nás se společenské hry ustálily na vrhcábech, scrabble - ten hrajeme málo, Hani ještě nedává, skládají nějaký ten Mindok.
Všichni rádi hrají Ubongo a Osadníky z Catanu - ty bereme na hory, k moři a tak.
Daník Bang a Carcassone. Nejradši má hlavolamy, nevím od koho dostal na Kocourovi v Dalešicích, od té doby si je kupuje z kapesného. On hraje velmi rád, má víc času než ségry které tu každý večer týrají hudební nástroje. Petra přišla s tím, že na konzervatoři určitě nebude matematika a čeština a pořád cvičí~5~~6~

daba+holčička 55689
7.11.2018 21:04:14
jj, zlatej byt na sídláku, Zorka dojede všude sama, já jen vyzvedávám když je tma. Dojede už i na kroužky mimo sídliště - s kámoškama.
pingui 49813
7.11.2018 19:51:08
Kapradí ještě že mám přihlašovací údaje uložené v PC taky bych nevěděla.~:-D
S taxikařením to mám stejné navím jsem v práci za volantem celý den a musím říct,že už mě to zmáhá....začínám uvažovat o práci v kanclu....~n~
Většinou od úterý večer se modlím ať už je pátek~o~ jelikož padám únavou do komatu~a~ už mě vyšetřovali na kde co...jestli mi něco není....ale nikdo nic nenašel. Ale jsem táááák unavenáááá~7~
marhau 83337
7.11.2018 18:35:45
Jj je. Celou zimu rýma,kašel ~o~ v létě je to lepší. My teď koupili jak byla v Albertu za body a už mě to nebaví ~t~
Stárnoucí 94831
7.11.2018 16:58:40
Zejtra má přijet GLS mezi 8-17 hod~8~
Stárnoucí 94831
7.11.2018 16:41:09
Společenský hry jsou mor~o~.
Radši to vůbec nekupuju. Přesně jak píšeš Dabo, hlavně ty dlouhý, dostihy a tak, peklo~t~

Marhau, to je Matýsek tak často nemocnej?~:(
marhau 83337
7.11.2018 10:54:02
Teď mi říká Nikola,jak je ve skupině dubnatek 2017,že tam baby nutí děti,aby napsali Ježíškovi ~t~ no konec jako ~:-D
marhau 83337
7.11.2018 10:47:03
Boniku taky jdu dnes na ten film,těším se,prý to stojí za to. Holky já už mám dárky,ale teda pro Matese to byl oříšek,má jen zájem o hudbu a motorky. Jo a vlastně Nickyho,ale to už má vše možný ~t~~t~ Jak píšete o čase,tak já ho mám,do práce bych ani nemohla,Mates je tam tak týden z měsíce. Tak jsem pečující osoba. Njn. Já jsem teda ráda,mě to doma baví.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 34615  [Dalších 34405 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.