| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Těhulky a maminky po IUI, IVF

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 226873  [Dalších 226563 >>]
daba+holčička 55689

Re: Středa

6.2.2013 20:07:20
Veru, dělíci jsou peklo, dělaj všechno tak jako vždycky a serou na plány a co jim kdo řekne. Já chtěla vývod od ventilace na hajzlíku do boku, na dveře jsem nalepila plánek a řekla to nejmíň 2 lidem, no a jak jí udělali?
Čekanka + 2 11345

6.2.2013 19:58:37
No a teď si vemte, že si myslíte, že jsou děti zdravé a třeba je naočkujete~7~...

U nás další reklamace na bytě, namontovali světla a v kuchyni mi ta zářivka, co má svítit na pracovní plochu, svítí přímo do očí. A to jsem mu zdůrazňovala, že jsem malá, ať se toto nestane! A i ty horní police jsou mnohem výš než mám doma, tak asi dosáhnu jen na tu první. Tak já nevím, na co ten chlap myslí~o~... plus x dalších blbostí, s takovou se snad nikdy nenastěhujem~n~, už mě to nebaví!!!

Yanull & 2 15067

6.2.2013 19:38:26
to patrilo inde ~;)
Yanull & 2 15067

6.2.2013 19:37:48
Jano, ten dyňový sirup odporučil lekár?
Yanull & 2 15067

6.2.2013 18:06:39
Dočítala som sa, že v dospelom veku má za sebou infekciu Epsteinovým-Barrovým vírusom (mononukleóza) takmer každý dospelý človek.

V rozvojových krajinách resp. v skupinách obyvateľstva s nízkou sociálno-ekonomickou situáciou (“chudobní ľudia”) sa vírusom EBV väčšinou nepozorovane infikuje prevažná väčšina detí už v prvých rokoch života.
V rozvinutých priemyselných krajinách je len ca. polovica všetkých detí infikovaná vírusom EBV už v predškolskom veku. Tým stúpa prevdepodobnosť, že ako mladiství alebo mladí dospelí ochorejú po prvom kontakte vírusom EBV na mononukleózu. Medzi dospelými je približne 100 %, totiž 98 %, proti vírusu imúnnych ako prejav skôr uskutočnenej infekcie.

Liečia sa len symptómy (napr. horúčka), ale tie u malých deti väčšinou ani nebývajú, takže nič.
Čo sa človek nedozvie... Spomínam si, že môj frajer dávno-pradávno s tým ležal v nemocnici, ale on aj zožltol (játra), tak asi preto.
Jutta+L08/08+K04/10 59122

6.2.2013 17:48:03
Manžel měl dnes neplánovaně volno, tak jsme akčně odhlásili Lu ze školky, Káju šupli babičce a vyrazili do Olešnice na lyže. Dopoledne tam byly školy, tak docela narváno (ale nebylo to žádné drama), po dvanácté skončili a já už si užívala téměř prázdného svahu. Lu jsme opět zaplatili trenéra (380 Kč/50 minut ~8~), ale nijak s ní nepohnul, ten minulý byl šikovnější. Tak jsme s ní pak ještě lyžovali na střídačku my dva, ale je to kopýtko ~d~ Nesoustředí se, kouká, co se kde šustne a nesoustředí se na to, co má. Taky je dost bojácná ... no snad to překonáme. Chtěla jsem s ní jet ještě v pátek, ale sestra naplánovala návštěvu u jedné tety, tak asi pojedu v neděli dopoledne, musíme se do toho obout ~l~

Kde jste všichni? ~a~~2~

6.2.2013 17:43:21
Peti, jsi pečlivá maminka ~R^ Manžel prodělal mononukleozu asi před roky a měl při ní horečky, jinak nic. Čekal přísnou dietu, ale dle posledních výzkumů už to není potřeba, jen tělo příliš nezatěžovat. Na podporu jaterní činnosti ale nějaké věci doporučovali, manžel si tehdy pořídil ostropestřec mariánský a dodnes si občas kupuje nápoj z aloe vera. Tak ať jste brzy o.k. a vám ostatním se to vyhne ~R^

6.2.2013 17:40:18
Ahoj :-)

Veru, gratulace Honzíčkovi ~x~~s~~;(( Ať roste dál do krásy, moudrosti a chrabrosti ~R^

Miminečko krásné, tak jsem si ho ňuchňala na Kocourkovi, už má rok ~8~ To je síla, jak to všechno letí ~;)
Veroničák 27433

6.2.2013 13:43:23
Vyrážíme na procházku ~3~ Jsem dneska nějak dojatá, i když před rokem touhle dobou to ještě vůbec nevypadalo, že by nás mělo být o jednoho víc... Už mám doma velkýho kluka ~;)
**Petra** 54770

6.2.2013 11:57:09
A holky dík ~s~
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 226873  [Dalších 226563 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.