| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Těhulky a maminky po IUI, IVF

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 226873  [Dalších 226423 >>]
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018

Re: Dobré ranko

3.2.2013 20:01:20
jinak nám jde plavání zatím nahradit, ovšem kdy vyberu dvanáct náhrad fakt netuším~e~... Myslela jsem si že když budu mít na jeden zaplacený kurz tři děti, tak se to vychodí~d~

3.2.2013 19:59:38
a naše děti taky už příští rok nebudou marodit~;)
Za tři roky už měly všechny nemoci~l~

Petruška se sama po plavání dokáže dokonale vysušit, sama si vyfénuje vlasy a v zrcadle kontroluje jestli nemá některé ještě mokré:-)
Na dovolené jsme s ní chodili do bazénu poslední tři dny a vůbec jsem mimo pištění o ní nevěděla~k~. Plave sama, obslouží se sama, akorát jediné co neumí nasadit si brýle, to jsme museli pomoct~6~.
Daník nic, stoupne si a čeká~o~.. nenazuje si ani crocsy~2~
daba+holčička 55689

3.2.2013 19:32:54
Zorka nepromeškala ani jednu hodinu ~R^, loni a předloni by to byly vyhozený prachy
Pepe 32 24538

3.2.2013 19:21:15
Ahoj všem,
kluci taky letos chodí plavat, už jako předškoláci a vyplatilo se mi počkat. Kdybych je dala o rok dřív, tak si myslím, že by to promarodili. A hlavně mě nebaví furt řešit, jestli jsou dost zdraví na to, aby šli nebo ne.
daba+holčička 55689

3.2.2013 18:18:25
Kapradí, oni jezdí plavat autobusem, takže to neni zas tak stěžejní, ten krátký přesun venkem zvládnou, mají čepice a vlasy jim po plavání učitelka fénuje. Spíš bych podotkla, že na plavání se často berou jen předškoláci, Zorkat má teda letos vyjímku, ale ona je takový půlpředškolák a taky že školkové plavání se nenahrazuje, kdo marodí, má smůlu.
Kapradina 34186

3.2.2013 18:15:04
Dobrý podvečer! ~x~~x~~x~

Daníku,
máme na elektiku všechno - sporák, trouba, myčka, mikrovlnka, žehlička, rychlovarná konvice, lednička s mrazákem, pračka, elektrické rohože pod dlažbou v kuchyni a chodbě. V garáži druhej mrazák a plno Gejzovo spotřebičů. Peru každej den min. 1x - ale je fakt, že něco ušetříme, když jedeme "zadarmo" ze sluníček na střeše. ~;)
A ještě k plavání ve školce - umí se děti samy pořádně obléct a vyšušit? Mně stačí, jak se "vymódí" děti v tomhle počasí ven, učitelky je sice oblečou, ale už nedohlédnou, aby byly kalhoty pořádně přetáhnuté přes boty, zaplá bunda ke krku a tak ... já bych na plavání nijak tedy ve školce netrvala ... ~;) to budou děti nemocný furt. Už takhle toho máte nadprůměr. ~;)
pingui 49813

3.2.2013 18:00:38
no já beru ten rybí tuk a vit.D,zatím mi to zabírá i Matesovi. Teď jsem přidala ještě vit.C

3.2.2013 17:55:43
Pin~6~, Na mě funguje Betaglukan, ten forte...
Po x letech utrpení kdy jsem všechno chytala od dětí a nemohla se pořádně vyležet je to pro mě zázrak~s~. Většinou to od nich nechytnu a když mě to skolí, tak má choroba mírný průběh a nevypadnu z pracovního tempa~k~

Uf, jsem právě dostudovala školky a vybrala pět školek které ve čt s Háňou oběhnu abych vyzvedla přihlášky a příští týden se mají přihlášky odevzdat, takže bude dalšího zabitého půl dne~l~. Doufám že děti nelehnout a budu je moct dát školky, s Haňou na kočárku jsem rychlejší a budu to mít dřív z krku~6~
Vybrala jsem školky kde se i plave abych s děcánkama nemusela chodit po školce~l~. Ráda bych jim od příštího roku zrušila už drahý kurz~l~.
bbberusak + barusak 03/10 98047

3.2.2013 17:15:24
Dani nepoužívám ho...
pingui 49813

3.2.2013 17:11:49
byla jsem v lékárně,a chtěla něco na chřipku a prý jsou během víkendu totál vyprodaný~a~,měli to ještě v bedně ve skladu nevybalený zrovna jim to dojelo. Musela jsem čekat než to naskladní~:(
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 226873  [Dalších 226423 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.