Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 20:01:20
jinak nám jde plavání zatím nahradit, ovšem kdy vyberu dvanáct náhrad fakt netuším
... Myslela jsem si že když budu mít na jeden zaplacený kurz tři děti, tak se to vychodí![]() |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 19:59:38
a naše děti taky už příští rok nebudou marodit
![]() Za tři roky už měly všechny nemoci ![]() Petruška se sama po plavání dokáže dokonale vysušit, sama si vyfénuje vlasy a v zrcadle kontroluje jestli nemá některé ještě mokré ![]() Na dovolené jsme s ní chodili do bazénu poslední tři dny a vůbec jsem mimo pištění o ní nevěděla . Plave sama, obslouží se sama, akorát jediné co neumí nasadit si brýle, to jsme museli pomoct .Daník nic, stoupne si a čeká .. nenazuje si ani crocsy![]() |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 19:32:54
Zorka nepromeškala ani jednu hodinu
, loni a předloni by to byly vyhozený prachy |
| Pepe 32 | 24538 |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 19:21:15
Ahoj všem,
kluci taky letos chodí plavat, už jako předškoláci a vyplatilo se mi počkat. Kdybych je dala o rok dřív, tak si myslím, že by to promarodili. A hlavně mě nebaví furt řešit, jestli jsou dost zdraví na to, aby šli nebo ne. |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 18:18:25
Kapradí, oni jezdí plavat autobusem, takže to neni zas tak stěžejní, ten krátký přesun venkem zvládnou, mají čepice a vlasy jim po plavání učitelka fénuje. Spíš bych podotkla, že na plavání se často berou jen předškoláci, Zorkat má teda letos vyjímku, ale ona je takový půlpředškolák a taky že školkové plavání se nenahrazuje, kdo marodí, má smůlu.
|
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 18:15:04
Dobrý podvečer!
![]() ![]() ![]() Daníku, máme na elektiku všechno - sporák, trouba, myčka, mikrovlnka, žehlička, rychlovarná konvice, lednička s mrazákem, pračka, elektrické rohože pod dlažbou v kuchyni a chodbě. V garáži druhej mrazák a plno Gejzovo spotřebičů. Peru každej den min. 1x - ale je fakt, že něco ušetříme, když jedeme "zadarmo" ze sluníček na střeše. ![]() A ještě k plavání ve školce - umí se děti samy pořádně obléct a vyšušit? Mně stačí, jak se "vymódí" děti v tomhle počasí ven, učitelky je sice oblečou, ale už nedohlédnou, aby byly kalhoty pořádně přetáhnuté přes boty, zaplá bunda ke krku a tak ... já bych na plavání nijak tedy ve školce netrvala ... to budou děti nemocný furt. Už takhle toho máte nadprůměr. ![]() |
| pingui | 49813 |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 18:00:38
no já beru ten rybí tuk a vit.D,zatím mi to zabírá i Matesovi. Teď jsem přidala ještě vit.C
|
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 17:55:43
Pin
, Na mě funguje Betaglukan, ten forte...Po x letech utrpení kdy jsem všechno chytala od dětí a nemohla se pořádně vyležet je to pro mě zázrak . Většinou to od nich nechytnu a když mě to skolí, tak má choroba mírný průběh a nevypadnu z pracovního tempa![]() Uf, jsem právě dostudovala školky a vybrala pět školek které ve čt s Háňou oběhnu abych vyzvedla přihlášky a příští týden se mají přihlášky odevzdat, takže bude dalšího zabitého půl dne . Doufám že děti nelehnout a budu je moct dát školky, s Haňou na kočárku jsem rychlejší a budu to mít dřív z krku![]() Vybrala jsem školky kde se i plave abych s děcánkama nemusela chodit po školce . Ráda bych jim od příštího roku zrušila už drahý kurz . |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 17:15:24
Dani nepoužívám ho...
|
| pingui | 49813 |
|
|
Re: Dobré ranko3.2.2013 17:11:49
byla jsem v lékárně,a chtěla něco na chřipku a prý jsou během víkendu totál vyprodaný
,měli to ještě v bedně ve skladu nevybalený zrovna jim to dojelo. Musela jsem čekat než to naskladní![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.