Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 17:02:31
Kapradí hotovo
ale neboj, nedělala jsem všechny ![]() U nás je taky přes zábavu táta a já na to ostatní ![]() Bonní už je po vánocích, nechceč změnit ikonku? ![]() ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:56:27
A HLAVNě!!! Můžu chodit na dvacetihodinový pitky
![]() ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:55:39
Matanku, taky to máme rozdělený
.Já teda učení, péče a tak, Gejza to nestíhá, navíc na učení nemá nervy, teda on jo, ale Bára s ním ne , ale Gejza je na zábavu, na hraní, na akce.Ale ukládá je ke spánku, když je doma, čte jim a tak ![]() nebo jdu prostě spát a on je s nima, když je doma. |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:52:58
Kapradí tak tak, tak to je.
Bára teda na matiku taky není žádná bedna ![]() A ta informatika, je hodně takovejch, který jsou fakt dobrý, pro někoho je to zábava ![]() ![]() ![]() ![]() tak si chlastačku užijte ![]() Já si načla lahváče. Teda, načla jsem ho včera, ale protože jsem si ho dala chladit do mrazáku a neodhadla čas, tak ho dojíždím dnes, včera to bylo na mikrovlnku , ledová tříšť.Ale aspoň neruplo, jak se tady stává jinýmu členu domácnosti ![]() ![]() |
| Matanek | 36027 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:50:22
KAPRADÍ,
teď se už nedává jedna známka. Ale, tohle teda není určitě moje vizitka. ![]() To je zásluha především táty, který s ní pořád čte! U mě je to o princeznách, karnevalech, výletech a zábavě. ![]() Musíme jet. ![]() ![]() ![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:45:39
Peti,
neblbni z těma oknama! ![]() ![]() My jdem večer ![]() ![]() s ženami do prostoru MC, tak jdu upéct nějaký slaný štrůdl k tomu vínku. |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:43:34
Boní,
tak na tu informatiku třeba dva kluci vůbec nechodí, že prý se tam nic nového nenaučí je to pro ně ztráta času - jsou holt chytřejší než profesor. Dělali nějaké zkoušky a jsou do konce roku z toho předmětu osvobození ... ale zas jak mají mozek matematickej, tak jim kus chybí na jazyky - takže z češtiny a z nemčiny mají za 3. A jehňátko ať se brzy uzdraví! ![]() Matánku, tak byla taky první jednička u Val? ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:32:36
Matanku, jedeš do casina vyhrát prachy na svatbu?
![]() Do Las Vegas? ![]() ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:31:54
Peti, jojo, stejný
![]() Dnes bylo fakt nádherně ![]() ![]() ![]() I při vaření jsem koukala z okna, zelená tráva, slunce ![]() Ale odpoledne se zatáhlo ![]() |
| Matanek | 36027 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 16:27:10
Zdravím vás v rychlosti.
![]() Jedeme na večeři a na malou oslavu. Musím večer do casina, tak jedeme už teď. Holky, to mě teda mrzí, že si myslíte, že se už nebudu znovu vdávat. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.