Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 14:12:35
Peti díky
![]() A čas je, přijímačky jsou 22. a 23. dubna. V březnu maj přijímačky nanečisto. Dabo, u nás je výhoda, že gympl je ve stejným areálu jak základka. A učitelka právě říkala opak, že ty co zůstanou na základce a jsou povahově v pohodě často čuchnou k průserům, protože tam zůstanou průseráři. |
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 14:11:51
je to zas nezvyk tolik lidí doma, co?
![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 14:09:35
Kapradí, však to je nádhera
![]() ![]() ![]() Gratulace ![]() ![]() ![]() Kdyby se Bára probojovala gymplem s trojkama, tak budu maximálně spokojená. ![]() Kámošky dcera je taky na víceletým a taky kámoška říkala, že fakt neleží v učení. Píšu jak tatar, všichni tu na mě žvaněj ![]() ![]() |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 14:09:35
Co mě maličko odrazuje od víceletýho je dojíždění a to, že jsou tam už s dospělejma lidma - naši primáni byly děsně zvlčilý, cíga, chlast, drogy a rokenrol, ale je fakt, že už to teď funguje dýl a učitelé si už nejspíš taky zvykli, že to nejsou dospělí
|
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 14:07:08
Bonní Bára je šikovná holka
a taky se přikláním k testům, alespon bude vědět, jak to chodí a určitě si z toho něco zapamatuje ![]() Kdy budou příjmačky? Máte ještě čas na procvičování? |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 14:03:41
Boní,
přesně - ty děti se totiž naučí učit se podstatný věci a i styl výkuky je jinej a jdou pak do kvinty úplně jinak připravený, než děti ze základky do prváku na gympl. Vůbec nemám pocit, že by se Pavlínka nějak dřela, nebo snad přišla o dětství - učí se tak nějak normálně, na můj vkus i míň, než bych si představovala, ale výsledky jsou dobrý, tak to nijak nehrotim. Uvidíme s čím dneska přijde! Hlásila trojku z matiky a fyziky, zbytek by měl být lepší ... na to, že tam má tak čtvrtina dětí dost čtyřek jsem spokojená! ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 13:59:51
Pepe, taky díky za zkušenost
![]() Mně právě přišlo divný, že jak to zkoušeli ve škole poprvé, tak mělo hodně děcek fakt hodně bodů a nenapadlo mě to, co psala Veru myslím, že ty děcka to trénujou doma ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 13:54:55
Dabo, taky jsem si říkala, jestli to tak nějak není.
Bráchové byli na klasika 4 letým a říkaj, že by na víceletej děcko nedali(nechytali se u frániny ), ale já si právě říkám, že to bude jednodušší takhle, než pak z 9. třídy a pak na plný kule. |
| Pepe 32 | 24538 |
|
|
Re: Dobré ranko31.1.2013 13:53:08
Bonní,
přidám se k holkám, určitě ty testy zkoušet, je to spíš o tom naučit se ten styl. Neteř se taky takhle průběžně připravovala na přijímačky a pak je v pohodě udělala. Kdyby ty testy viděla až tam, tak neměla šanci. Myslím, že by byla škoda to vypustit. |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Dobré ranko31.1.2013 13:52:10
Oni maj přípravku 1x tejdně přímo na škole, ale asi to nestačí. Navíc to je spíš doučovák, chodí od září a testy dělali 2x.
veru, přesně jak píšeš, ten styl otázek je docela nářez, sama kolikrát zmatkuju. Tak holky přesvědčily jste mě , obě jste dítě připravovaly a obě děti si vedou skvěle, tak na to najedem![]() Díky ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.