Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pingui | 49813 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 11:38:28
nic,dala entizol
|
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 11:37:10
nezdá se mi to extra moc, ale spíš by to měla posoudit doktorka. Už tam byli? Co jim řekla?
|
| pingui | 49813 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 11:21:45
úbytek čtvrt kg za 5dní u 5měs kojence je hodně??
|
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 11:09:59
Ahojky
![]() Bonní jehnátko je nádherný ![]() ![]() Jsem ráda, že ovečka ho přijala Mateřská láska je silná i u zvířat ![]() ![]() ![]() Ping chudáku, brzo se uzdrav! Mě taky trochu škrábe v krku a Ada začíná huhňat, takže asi rýma a trochu kašle... |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 11:07:39
kluci neslazený ani ťuk
![]() By radši zdechli žízní. |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 11:06:54
Převlíkla jsem postele, tak "doufám," že kluci přinesou vši a budu to dělat zas
![]() |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 11:06:31
Zorka taky nepije nesladký čaj, a šťávu, ale vypije i vodu, sama si řekne, a je to tak 50:50 bych řekla, ale třeba na gymnastiku a plavání jí schválně dávám šťávu a pěkně sladkou, má to na doplnění energie
|
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 11:06:02
Zdarec
![]() Hlásím, že ovečka je u maminky ![]() ![]() !Ještě to budem hlídat, ale už pije a máma je v pohodě ![]() ![]() ![]() Matanku, to jehně má stejnej hlas jak novorozenec ![]() Jsme se s Gejzou ráno shodli, že jak začalo bečet, tak nám úplně naskočila husina, jak se vrátil ten stres z nespaní s miminama ![]() Kluci ani sejr, ani jogurt, ani priboš, ani mlíko, nic ![]() Celkově jedí hodně málo. obědem se teda většinou nafutrujou, ale kromě oběda skoro nic. Když, tak k večeři zbytky od oběda ![]() Ping ![]() ![]() , ať je brzo líp![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 10:44:19
Dobré ráno!
![]() ![]() ![]() Boní, tak to jste o krok napřed - já si byla dnes vyřídit plnou moc a podání žádosti nechám na firmě, co tomu rozumí. Já se o to pokoušela před koncem roku online a dopadlo to asi blbě - bláhová jsem si myslela, že jsem to zmákla. ![]() A jehňátko je kásný! Jsem si říkala, jak máš ošéfované vyměšování a pamperska se super!![]() Holky poslední dobou krom mlíka a plátkového sýra nic jiného z mléčných výrobků nechtějí. Občas tvarhovou aktivii, jogurt nechcou vůbec, což mě mrzí. Tuhle se nechaly strhnout reklamou na Lipánek mixík a prdlajs - jeden jsme otevřely a musela jsem ho dojíst já! Taky mi to nechutná - je to tučný a umělý, ale já si na to dala bílej jogurt a s tím to sníst šlo. ![]() Jinak holky celkem nijak v jídle neomezuju, sladký jídla moc nejí, sladkosti občas jo, ale sladký pití vyžadují - do čaje dáváme lžičku cukru nebo med. Nesladký ho nevypijou, občas si dají samotnou vodu, ale vyjímečně ... zas jsem si to nedávno vyslechla od mamky, že je to hrozný, že nevypijou neslazenej čaj jako neteř, no nevypijou, no. A váží +- stejně jenže jim jsou 4 a neteři 7. ![]() |
| pingui | 49813 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno30.1.2013 9:16:35
bré ráno,já jsem pekelně nachlazená. Včera mi to propuklo v plné síle
,odpoledne už jsem měla rýmu jak trám a bolení hlavy.Večer už řádnou migrénu .Celou noc jsem frkala smrkala co 10minut,totál ucpaný nos i dutiny,popraskaný koutky a boláky v puse ,kde jsem k tomu přišla netuším![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.