Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 20:37:19
Kapradí zeptám se a dám vědět.
A povedlo se. ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 20:33:40
Už běhá, bečí a myslí si, že jsem jeho máma
![]() Pořád do mě strká čumákem, oňufává mě a vrtí ocáskem ![]() ![]() ![]() Dostalo plínu , zas všechno v obejváku mít nemusím![]() Já bych vám sem fotku dala, ale mám jen blbou z mobilu(nemám baterky do foťáku), ale hlavně nevím, jak se po změně rodiny dostat do alba ![]() |
| Čekanka + 2 | 11345 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 19:29:30
Boníku, jooo, hoď fotku. Děti musí být asi nadšené, co?
|
| Čekanka + 2 | 11345 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 19:29:03
Dani už měla 2,5 roku. Díky za rady, s mojí dr. se zatím dalo domluvit docela dobře. A stacionář, kam bych chtěla Dani asi vozit, než by mohla do normální školky, očkování prý nevyžaduje. Tam jsou na to zvyklí, že tyto děti očkované nejsou. Takže do 4 let času dost.
Právě, že na její diagnozu se váže spousta dalších postižení a u zhruba 1/3 lidí se objevuje i autismus:-( |
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 19:15:01
ahoj
já jsem na hromadě, horečka, krk, unava..ale do práce musím:-( cpu do sebe grepofit, cucám mateřídoušku, mám zábal na krku, stříkám tantum verde.. bonní, dej sem fotečku ![]() |
| Bystrouška + liščátko 9/11 | 48534 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 18:48:18
Oski už spí.
Spal mi dnes od deseti do jedenácti (vstával brzo) a potom začal být na spaní ve čtyři, tak jsem to zkusila. Hodinu jsme dováděli v posteli a pak vypadal, že by to dal, ale já to považovala za sebevražedné. Tak jsem ho vytáhla a ještě se vybičovala si s ním hrát a teď usnul za 10 minut. Jsem dnes sama doma, takže představa, že usne v pět a bude tu řádit potom do jedenácti , mi dělala zle, Navíc dnes už toho mám po krk, pršelo, ani jsme nevytáhli paty, ani ta kámoška na kafe není doma ![]() ![]() ![]() |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 18:46:24
ale možná bych zkusila koupit tučnej tvaroh ve vaničce, osladit a zjemnit zakysankou nebo jogurtem
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 18:44:39
Bystro, já dávám tvaroháček, nevím jak s Ečkama, ale je levnější a míň mastnej a hutnej
|
| Bystrouška + liščátko 9/11 | 48534 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 18:40:43
Peti, taky jsem zapomněla komentovat bouličku. To je dobře, že výsledky jsou dobré. Aspoň se tím nemusíš trápit.
Bonní, tak máš příležitost spotřebovat zbytky jídla po klukách ![]() ![]() ![]() A musí to být roztomilý, ale bála bych se, že ... ![]() ![]() Mně umřelo morče, bylo mi pětadvacet a od té doby nechci doma zvíře. Nemohla jsem to vydýchat a pořád ještě se cítím provinile, jestli jsem nemohla udělat víc. ![]() Historka o pohřbu morčete v -20°C, v noci, s exmanželem, kterého jsem zavolala jako hrobníka, je myslím dost známá ![]() ![]() ![]() ![]() Veru odlož to ještě, já jsem rozhodnutá mu to dát až ve dvou letech a to O. je zdravý. Ani jedna z těch nemocí není život ohrožující a navíc... kde by k tomu přišla, když jsou skoro všichni naočkovaní. Klidně parazituj na ostatních. To je ta kolektivní imunita. ![]() ![]() ![]() Holky kdo zkoumal složení Pribináku, Lipánku atd. Co je nejlepší dávat? Já to nejím a když jsem po letech ochutnala pribiňáček, tak se mi zvedl žaludek hnusem. Mastná umělá hmota. Dřív to byl přece takový napěněný tvaroh ![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 18:36:38
Boní,
![]() ![]() ![]() tak to zvládněte! Taky si nedovedu představit nechat ty ubožátka venku napospas zimě. To ta zvířena nemůže počkat s rozmnožováním do jara? ![]() A prosimtě teď z jiného soudku - má už Gejza ošéfovanou registraci u OTE? Nevím, jak do toho - konce, roku jsem se snažila tam zaregistrovat a prej to je špatně, takže to teď honím na poslední chvíli - tedy přenechám to jiné firmě, co se o FVE stará, aby mi to připravili a hlídali všechny zákony a tak. Ani ještě nemám elektronickej podpis, ach jo. ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.