Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 17:57:09
Holky máme doma jehňátko
![]() Vůbec se nemohlo pohnout, promrzlý, nepilo od mámy .Tak se tu hřeje u krbu, nejdřív jsme ho krmili stříkačou, a teď vypilo decku z aventky .Je nádherný, jak čertík, celý černý jen na čele bílej flíček ![]() maličký jak malá kočka. Leží na plíně, pije z flašky, no miminko ![]() Už i zvedlo hlavu. Ještě se neraduju, ale vypadá líp, než když ho přivezli. Chovatelé ovcí jehňata nepiplaj, ale my si neumíme představit nechat ho tam zmrznout ![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 16:24:34
Veru,
kolik je Daničce? Nějak se v těch dětech tady ztrácím ... A doktorce bych řekla to, co tu psala Daba - máš obavy a očkovat necháš, až bude její vývoj řeči lepší, aby se nezbrzila. A hotovo. Ad školka - u nás to k přihlášce važadovali - prostě to mají v podmínkách, tak to respektuji - já od nich chci služby, tak musím přistoupit na jejich podmínky a chápu je. ![]() |
| Pepe 32 | 24538 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 15:53:12
Veru, podle mě záleží na tvojí dr, jak ti to napíše do přihlášky. Něco ve smyslu očkována dle indiv. očkovacího plánu. Jako myslím, že právě pro tyhle děti by to tak mělo být. Drtivá většina je naočkovaná a pak je pár dětí, který by to mohlo nějak ohrozit.
Já bych zkusila oslovit ještě třeba nějakýho neurologa, zkus zagůglovat. |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 15:50:06
A řekla bych, že Daniku určitě nepůjde do školky dřív jak ve 4 letech, to už nebude očkování takový riziko
|
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 15:49:24
na to se dr. zeptej, podle mě stačí napsat do papírů do školky a do bezinfekčnosti - očkování dle očkovacího plánu, jakej je ten plán je už vaše věc :)
|
| Čekanka + 2 | 11345 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 15:42:35
Přesně to si myslím, že není kam spěchat. Ve větách nemluví a nechci jí ničím zbrzdit už tak pomalý vývoj. Jenže neuroložka to pořád píše do papírů, že MMR očkovat můžeme, takže dětská pak chce také a stojím sama proti nim. Početla jsem si na Baby Café, tam to odmítnutí mají holky vychytané, tak něco použiju. Do školky se nechystá, tak ještě chvíli počkáme.
To fakt nevezmou neočkované děti do školek a následně na tábory apod.? |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 15:15:42
navíc se jedná o trapný spalničky, zarděnky, příušnice - na nic z toho se neumírá. Spalničky jsou z toho asi nejhorší, ale jsou fakt vzácné.
|
| Pepe 32 | 24538 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 15:04:18
Souhlasím s Dabou, u Daničky bych postupovala naprosto individuálně.
|
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 15:00:48
každopádně je známý ze zkušeností rodičů, že zrovna tohle očkování přibržďuje neurologický vývoj, některé děti se dokonce vrátily o kousek zpět, takže bych u Daniky nespěchala, já prostě řekla dr. že bych tohle očkování chtěla po 2. roce a ta se nebránila a to je Z úplně zdravá. Řekni, že jste se rozhodli, že to chcete odložit, že máte obavy z neurologických komplikací. Na to ti nemůže nic říct.
|
| Pepe 32 | 24538 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno29.1.2013 14:51:34
Veru,
autismus je dědičně podmíněnej. Očkování může urychlit projevy, stejně tak jako u jiných nemocí (který jsou geneticky daný). Není to tak, že by očkování samo o sobě nemoc způsobilo. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.