Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:50:23
já bych dala prevenar, kdyby měla prokázané opakované infekce pneumokokem, ale Zoris marodí hlavně s virama
|
| Mikulka+3 ratolesti | 46525 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:40:17
Ahoj holky,
já jsem nechala dát u Vítka i u Aličky navíc jen Prevenar. Sice u Aličky jsem už váhala víc, ale nakonec jsme ho dali. Ale ta reklama, at se očkují i senioři - přesně mě napadlo, že dětský trh už není tak silný a tak to cpou i starým Za pár let už se to beztak očkovat nebude. Jsem přemýšlela nad tím , jak dlouhou ochranu to vlastně má to očkování?? Celoživotní asi nejspíš ne, že?? Dani, na střepiny jsem koukala a nejvíc mě dostalo to, že zlomky chtěji přesunout už na první stupen. To potom fakt bude potřeba, aby děti před nástupem do školy uměly už číst a počítat Ono teda mě přijde, že to většina předškoláků už umí, což nevím jestli je dobře. A co jsem slyšela od pár kamarádek, tak zápis do školy byla u nich jen formalita a fraška - prý papír o přijetí dostali dřív, než dítko cokoliv předvedlo Jsou rádi nejspíš za každého žáčka |
| Danik78, P+D 7/09, H 4/11 | 61018 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:27:38
a kdo máte předškoláky, děláte tedy doma něco s dětmi navíc?
Známá mi říkala co chtěli u zápisu na normální ZŠ, tak naše děti zůstanou asi navěky ve školce ..Taky by mě dost zajímalo, jak vypadá první třída, když teda většina dětí při nástupu už umí učivo do druhé třídy ![]() ![]() |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:21:36
Kapradí, to je teda štěstí
![]() ![]() Holky, viděly jste včera střepiny? Fakt mě překvapilo, že se někdo připravuje denně s dětmi do zš školy dvě hodiny a když k tomu přibere koníčky tak to je teda mazec ![]() Takže když přijdou rodiče cca v šest z práce, tak nastane noční učební směna či co? |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:18:42
a jinak zdravím
![]() všechny jsem vyslala na oběd, tak užívám klidu, po sauně nejsem schopná jíst ![]() |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:17:49
Jo a Hani má teda Prevenar, a jak vypadá to tu víte asi všichni...
Přemýšlela jsem že bych dvojkám Prevenar ještě dodala když jsou tak nemocní, ale nic nebude ![]() |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:16:40
Jannulko, po mých nedávných zkušenost už beru Diazepam i s sebou na cesty jako součást lékárny.. Tady jsem ho už jednou použila na Danýho noční kašel, ve tři ráno jsem při jeho záchvatech ztratila lehce nervy
.Z očkování mají dvojky navíc akorát klíšťovku (hlavně teda kvůli tomu že většinu léta se vyskytujeme v lesích)... jinak ani Prevenar, nic. Když vidím jaká jsou čím dál větší prasátka, přemýšlím nad žloutenkou před nástupem do školky. Nedělám si iluze, že učitelky uhlídají hygienu třiceti dětí a na děti se zatím spolehnout plně nedá ![]() |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:10:53
sem v životě neslyšela, že by to sejmulo starce, ty když už očkovat proti chřipce
|
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 12:09:23
Dabo taky jsem si říkala, že už to cpou starým
![]() Já navíc dávala prevenar, Adélce žloutenku a Ele rotarix... |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 11:35:58
já navíc neočkuju, a reklamy na to mě leda naserou, teď dávaj reklamu, aby se očkovali na pneumokoka senioři, už to nemaj komu prodávat
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.