Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 11:34:03
Veru, Trivivac musíš stihnout do 7mi let, takže klídek :)
|
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 11:27:57
Kapradí syn je šikulka
![]() ![]() ![]() ![]() Janulko na přesně! Jak má člověk laik poznat, zda je to "jen" uzlinka či něco vážnýho?? Ted doktor byl asi divnej, né!![]() |
| janulka82 | 29119 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 11:23:24
Veru, to je furt něco k řešení, co....
Já pořád sama v sobě řeším, zda budeme očkovat něco navíc (rotaviry, penumokok...) - zatím jsem orzhodnutá že ne, ale....chjo ![]() Peti, sousedka byla tuhle s dítkem v dětské s uzlinou a dr. se jí tam skoro vysmál, prej hysterí...ale nech to být, bude z toho něco a budeš si akorát nadávat, že jo....Tak ybudu radši matka hysterka.... ![]() |
| Čekanka + 2 | 11345 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 11:17:25
Peti, to je supééér, že to je jen uzlinka, ale ty nervy, co?
![]() ![]() Kapradí, máš šikovného syna, musíš být fakt pyšná! Já taky z mladým prožívám každou písemku a to je teprve na gymplu... ![]() ![]() Jani, klidně si to nechej předepsat, ať jsi v klidu, že ho máš doma po ruce. Může se ti hodit i později. S očkováním bych taky počkala... Pořád řeším ten Trivivac, léčitelka o tom začala sama od sebe mluvit a byla rezolutně proti. To mi fakt v rozhodování nepřidalo. |
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 11:10:50
dr Elišku vyšetřovala i v tříslech a tam dobrý, nemá ani zvětšený játra a slezinu...
Uvidíme co ta krev. |
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 11:09:35
Bonní dr říkala, děti maj často ty uzlinky zvětšený...no uvidíme zítra.
Jinak já taky nemoce dětí snáším špatně, hned myslím na nejhorší nemoci a tím se odrovnávám Janulko diazepan jsme po očkování nikdy neměly, ale pokud by měla malá vysokou horočku, tak je lepší ho dát, ale dopředu to nevíš nikdy,takže možná neuškodí, když ho doma budeš mít... |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 11:08:36
Janulko, já si diazepam nechala napsat.
Při očkování jsem ho teda nedávala, ale dávala jsem ho při hodně vysokej horečce. Brácha na f. křeče trpěl, měla jsem z toho hrůzu. |
| janulka82 | 29119 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:59:35
holky, když už jsme u nemocí - nechávali jste si někdo preventivně napsat po očkování diazepam, kdyby byly febrilní křeče??? my jdem na tříměsíční příští týden, ale chci teda trvat na odloženým očku, když nám to v rizikovce doporučila, ale jen tak se informuju dopředu...
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:53:46
podle mě to může být i k zelený rýmě nebo bolení v krku..
|
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:51:21
Peti, krev bude dobrá
.A ta toxo by taky nebyla nějakej průšvih. Třeba to má po nějakej viróze. Ondra má v tříslech zvětšený uzliny, dr říkala, že to maj skoro všechny děti, jen že na něm to je vidět, páč je hubenej. Určitě to bude v pořádku ![]() Ale chápu, že ještě v klidu nejseš ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.