Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: ....28.1.2013 10:48:06
Janullko, dávám, ale počítej s tím, že z nich bude jakoby harmonika, ale měký budou
|
| daba+holčička | 55689 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:47:29
čus, s dehydrovaným miminem bych taky jela, dají mu kapačku, nebo ho zasondují a hned se mu uleví, to malé tělo se dehydruje rychle. Já tenhle stres snáším relativně rychle a jak se něco děje vylítne mi adrenalin a jsem schopná jednat. Jediný co jsem pos... byl astmatickej záchvat, jenže ona se dusila tak skrytě, pořád kašlala, i mluvila, fňukala, že jí bolí břicho
. Já už byla grogy, tak si jí vzal Gejza do obejváku a u toho největšího zhoršení jsem už nebyla, ale ona je dost silná a má velký plíce, udejchala to. Já to mám stejně, dusím se, ale spirometrii mám ok, mám prostě rezervy. Ráno mě dr. skoro vynadaly, myslely si, že jsem se to snažila vyléčit bylinkama nebo co, jenže já vůbec nepoznala o co jde, jinak bych jí dala svůj Ventolin ![]() |
| janulka82 | 29119 |
|
|
Re: ....28.1.2013 10:46:56
ahojte, koukám, že je tady zase marodov, tak všem prckům pohazení, a´t je líp...
Holky, kdo máte sušičku na prádlo - dáváte tam bavlněné pleny (klasika libštát apod.)? Je na nich samozřejmě napsáno že nesušit, ale to je na spoustě oblečení a suška tomu nic neudělá, ale u těch plen nevím.... |
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:39:01
ježiš to je hrozný
u maminky v posteli![]() |
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:38:04
Holky dík..
Bonní úleva to bude, až mi řekne, že krev má v pořádku Ale jinak jsem samo ráda, že ví co to je a ted jen najít příčinu proč? Mám dávat zábal ze slivovice, půl na půl s vodou, to se prý krásně prohřeje...tak snad to zabere![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:35:45
Kapradí, gratulace synátorovi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Je dobrej ![]() ![]() ![]() |
| Stárnoucí | 94831 |
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:35:05
Peti
![]() ![]() ![]() ![]() , paráda!!!to je úleva, co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jojo, s tím chlapečkem byli na pohotovosti a nic na něm neshledali ![]() Umřel u maminky v posteli. A dost, je mi z toho ouvej ![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:28:38
Peti,
určitě to bude dobrý, bude to jen cosi tukového ![]() ![]() ![]() ... má to opravdu hodně lidí - já měla dlouho cosi na krku taky a vstřebalo se to samo. ![]() |
| **Petra** | 54770 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:26:48
Chudák miminko, určitě jedte rychle do nemocnice
držím palce![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
Re: Pěkné probuzení, dobré ráno28.1.2013 10:26:18
Veru,
já mám pocit, že právě v nemocnici byli den před tím na pohotovosti a že je poslali domů ... doma měli ještě miminko, takže s tím starším byl v noci tatínek a ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Radši obrátíme list ... tohle jsou ty nejsmutnější témata, co můžou být. Zrovna volal synátor a má další zkoušku! Jupííí, hurááá! Mám radost! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Učil se fest a pomohlo mu asi i modlení, protože si vytáhl z těch otázek, co chtěl ... takže měl i trochu (víc) štěstí! ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.