Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 7kráska | 18433 |
|
|
9.9.2015 14:26:22
chci se zeptat, učíte některá Hejného metodou matiku? Pomalu na ni přecházíme, ale uvítala bych postřehy, rady a nápady. Jsem odchovanec staré školy (asi většina z nás, že jo) a chci do výuky vnést nový vítr :) Ale nevím si s tím rady. Jaké knížky? Jaké nápady na netu?
|
| noemmi | 66862 |
|
|
3.9.2015 21:32:29
Já si půjčuju spíš pro sebe, ale teda mně nestačí na těch pár měsíců ani půjčit ty příručky učitele. Jako já vím, že se to bez nich dá (myslím hlavně ten Hejný), ale přijde mi, že pak z celého toho systému má dítě mnohem míň, protože leccos se jen ze sešitu nevykouká, byť to všechno spočítá.
Jinak ale když učebnici používáme celý školní rok, tak v tom mi knihovna nepomůže. |
| Delete | 8214 |
|
|
3.9.2015 14:01:16
Ráchel,
škola je povinna svým žákům poskytnout učebnice (ne pracovní sešity), podle kterých se učí ve třídě, ve které je žák s individuálním vzděláváním zapsán. Dohledat se to dá ve školském zákoně, je to tam někde u forem plnění povinné školsní docházky, myslím. |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
3.9.2015 13:26:28
no, to chápu ty peníze...
ale teda dá se půjčit učebnice taky v knihovně |
|
|
3.9.2015 13:25:04
mně se hodně líbí tohle, ale není to myšleno pro děti. je dobrý to přehled gramatiky
http://www.espressoenglish.net/ |
|
|
3.9.2015 13:23:29
nevíte náhodou tedy někdo, jak to vlastně je a kde se to dá dohledat?
|
| pearl | 110594 |
|
|
2.9.2015 23:16:58
Ahojte, prosím nevíte nekdo o nějakém webu, který by mi posloužil jako vodítko k angličtině? Myslim třeba členění na lekce či témata. Moc díky a příjemný start přeju!
|
| noemmi | 66862 |
|
|
2.9.2015 23:07:20
Ahoj!
My ucebnice nedostavame taky a predem jsme s tim pocitali, kdyz jsme sli, kam jsme sli. Vybirame a kupujeme si, co chceme. Skola dostava na domskolaky asi ctvrtinu penez (myslim) nez na skolaky. A vzhledem k tomu, jak malo do skolstvi jde, tak mi to ani nevadi. Ale palka za pomucky a ucebnice je velka, o tom zadna. A to my mame od Kotrmelky to nejdrazsi-prirucky ucitele cj a mat. Ja musim koupit jeste pastelky, mam nekde nachystane nove a uz asi 14 dni je hledam. To je ten velky uklid. Pravitka taky. ![]() |
| noemmi | 66862 |
|
|
2.9.2015 23:07:20
Ahoj!
My ucebnice nedostavame taky a predem jsme s tim pocitali, kdyz jsme sli, kam jsme sli. Vybirame a kupujeme si, co chceme. Skola dostava na domskolaky asi ctvrtinu penez (myslim) nez na skolaky. A vzhledem k tomu, jak malo do skolstvi jde, tak mi to ani nevadi. Ale palka za pomucky a ucebnice je velka, o tom zadna. A to my mame od Kotrmelky to nejdrazsi-prirucky ucitele cj a mat. Ja musim koupit jeste pastelky, mam nekde nachystane nove a uz asi 14 dni je hledam. To je ten velky uklid. Pravitka taky. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.