Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Eržika. | 36295 |
|
|
12.6.2015 7:47:11
Tak mi písni na mail.
![]() |
| Suza007 | 91095 |
|
|
12.6.2015 7:19:34
Jj, jsem. Tipy na skupiny uvítám.
|
| Eržika. | 36295 |
|
|
12.6.2015 7:15:15
Suzo a jsi na FB?
Dala bych ti tipy na skupiny, kde jsou prezentovány projekty, i domácích školáků. |
| Suza007 | 91095 |
|
|
12.6.2015 7:06:19
Zdravím,
ráda bych se svými dětmi (starší půjde do první třídy, mladší bude od září předškolák) dělala různé projekty a la domácí škola. V první řadě jde o to trávit společně čas zábavnou formou pro všechny zúčastněné, v druhé řadě pak o to, se něco nového dozvědět. Čas budeme mít spíš jenom o víkendech, takže jsem myslela, že bych třeba každý měsíc pojala v určitém tématu, kterému bysme věnovaly třeba půl všech sobot v daném měsíci. Vidím, jak starší doslova hltá všechny informace kolem sebe, všechno ji zajímá a má kolikrát velmi dobré a konkrétní dotazy, kt. nedokáži zodpovědět. A obávám se, že první třída ji v tomto směru úplně neuspokojí. Tak bych to ráda zkusila já, s tím, že bysme zapojily i mladší. Navíc by mě to bavilo ![]() Moje představa je taková, že si vezmeme nějaké téma (Karel IV., Praha, lidské tělo, kachna - viz jiná diskuze o projektech v německé škole ), něco si o něm přečteme, pak si vymyslíme a uděláme k tématu různé "úkoly" (např. Karel IV. - můžeme zajet na Karlštejn, udělat maškarní ve středověkém stylu, vyrobit šperk, udělat si královskou hostinu,...) a na konec nějaký výstup, nejspíš tedy pár obrázků, možná fotky a vyrobit prostě nějaký papír, kde bude shrnuto, co jsme dělaly a zjistily. Takže jsem se chtěla poradit, jaká témata by tak mohla být vhodná. Nějaké nápady mám, ale uvítám další, klidně i s činnostmi, které by se daly v rámci projektu dělat. Moc díky za tipy a zkušenosti. |
| Emija | 133218 |
|
|
11.6.2015 15:57:19
dávám k dobru dvě webové stránky, které v poslední době s úspěchem používáme
http://www.chess.cz/www/mladez/metodika/zakladni-sachovy-vycvik/1_lekce.html https://studio.code.org/ - základy programování pro děti od 4 (6,8 a 10) let přeju všem dom. školákům krásné léto ![]() |
| Delete | 8214 |
|
|
9.6.2015 16:40:01
Kamisi,
ne, nekončím. U nás nastane ta nejméně častá varianta, učit bude tatínek .Ale máme to jednoduché, dítě je samostatné, učí se hodně rychle, já můžu chystat materiály, plány, prostě takové to, v čem bývají rodiče neučitelé dost nejistí a zabere jim to nějaký čas, než se zaběhnou...no a samotné učivo už máme ověřeno, že je fakt otázka časově nenáročná...navíc v kombinaci s tou Březovou, kde nabízejí dost slušný servis.... Plus pokud zvládneme poplatit, máme tu soukromou Montessorku, která je vlastně komunitní školou pro domškoláky, takže část by mohla holka zvládnout i tam. Určitě uvažuju o výchovách, s tím ostatním až podle peněz. |
| Kamisi | 129832 |
|
|
8.6.2015 22:48:09
Delete, to znamená, že končíš jako učitelka ve škole? Jinak Březová je super volba
. Lituju, že jsme to neudělali dřív a taky, že nemají i SŠ, ideálně s různými zaměřeními. ![]() |
| Helča + J+V+M | 110737 |
|
8.6.2015 20:40:10
Delete, tak ať už je to jen lepší
. Uzivejte si to. |
| Delete | 8214 |
|
|
8.6.2015 17:56:50
vlad.,
nové místo pro nejmladší dceru . Pohár trpělivosti s místní ZŠ přetekl... |
| vlad. | 38059 |
|
|
8.6.2015 17:55:19
aha, je to v domácí škole
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.