| Levný úklid | 103064 |
|
|
13.6.2012 17:10:15
to to bylo tak divné?
|
| štěpánkaa | 100291 |
|
|
13.6.2012 17:08:31
celý život nosím brýle a představa, že si cokoli dávám do oka se mi příčí. i když kontaktní čočky by mi asi zpříjemnili zejména sportování
![]() Omlouvám se, ale nechápu, že si někdo chce ničit oči tímto způsobem ![]() |
| fisperanda | 60761 |
|
|
13.6.2012 17:08:15
Já kdybych se rozhodovala sama za sebe, šla bych do fialové. Když už tak už
Kamarádka měla ty modrý a vypadala fakt jak alien ![]() |
| Levný úklid | 103064 |
|
|
13.6.2012 17:04:50
Dobré odpoledne,
chci si koupit nedioptrické oční čočky. Líbí se mi představa velkých očí s výraznou barvou Vybrala jsem si firmu i druh čoček - takové, které opticky rozšiřují duhovku, takže oči pak vypadají větší. Konkrétně se jedná o tyhle:![]() Myslela jsem, že mám jasno ve výběru barvy, cool blue, ale čím víc nad tím přemýšlím, tím víc se nemůžu rozhodnout ![]() Kterou byste si na mém místě vybraly vy, nebo která by se líbila vám (na mě)? Jsem drobná, mám dlouhé černé vlasy a oči šedo-modré. Přemýšlím kromě té modré i nad tmavě hnědou (ta prostřední), nebo nad zelenou. Rozhodnu se samozřejmě sama, ale zajímaly by mě názory... hodně názorů ![]() |
| Pavlinka |
| • |
26.5.2012 8:40:50
Na serveru vasecocky.cz muzete ziskat slevu z nakupu 100Kč, stačí zadat kupon: TEMGG
|
| pch | 128703 |
|
|
19.3.2012 6:52:54
Zdravím. Já tyto čočky nosím cca už od července 2011 a musím říct že jsem maximálně spokojen.sice jsem si chvíli zvykal na to jak jsou měkoučké, je třeba s nimi opatrněji. co se týče kvality, tak jsem ani nezaznamenal moc potřebu kapat do očí - jsou nějak specaálně lubrikované.
Výrobce je ale Taiwan, což není součástí Číny :) - četl jsem, že Taiwan je světová velmoc ve výrobě kontaktních čoček. Ono ty Oasys se taky už vyrábí kde se dá... |
| Barbora |
| • |
12.3.2012 14:39:15
Dobrý den,
pevné kontaktní čočky prodává Beno Blachut v Karolíně Světlé 12 na Praze 1 (doufám, že je to ještě Praha 1). Já mám cylindr 4+ a kamarádka oční lékařka mi je doporučila. Mám je teprve objednané, tak uvidím, jak to dopadne. Jinak zkušební mě stály asi tak 3,5 tis. a pak ty běžné na 24-30 měsíců tak okolo 16 tis. tak uvidíme, jak se v nich bude koukat pan Beno Blachut je uznávaný optometrista, tak doufám, že bude vše v pohodě. přeji hezký den Barbora |
| KM |
| • |
12.3.2012 10:02:50
Prodám kontaktní čočky Acuvue Oasys -4,75, 8.8 DIA14. mám několik balíčků. Levně. Exp.11/2014 (info na email me2youzavinacseznam.cz)
|
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
18.2.2012 21:04:13
Beru od nich čočky leta (alespoň 4 nebo možná i více....).
Beru pro sebe, pro dceru a pro jejího přítele, který má výrazný astigmytismus... NIKDY nebyl problém.... Leta jsem brala na dobírku, vloni vletě jsme zečeli využívat odběr na vyzvedávacím místě (my v Brně, ale mají jich plno po republice). A opět VŠE OK V letě jsem si poprvé objednala TopVue měsíční, taky jsem trochu bála, ale přesvědčilo mne, že dávali ke každému belní navíc jednu čočku zdarma. Objednala jsem, přišly zabalený krabučky po 6 kusech a zvlášť po jedné čočce v bublině navíc. Ty jsem nejprve zkusila, vše bylo opět OK, takže po měsíci jsem teprve načala to balení. Kdybych ho nenačala a vrátila z5, odečetli by mi peníze z další objednávky... Takže za mně - DOPORUČUJI!!!!! jak firmu, tak tyto čočky. Je fakt, že KČ nosím už 32 let a za celou tu dobu byly jen jedny (někdy v roce 2005, značku nevím), které mi nevyhovovaly... Ne, že by mi v oku vadily, ale byly nějaké extratenké a blbě se vyndávaly.... Takže asi mám oči odolné ![]() Simča ![]() |
| Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) | 33354 |
|
|
18.2.2012 20:51:41
Ahoj,
objednávám si u nich čočky už asi 2 roky a jsem spokojena. Cena je příznivá - lepší než přímo u mého očaře. Dlouho jsem nad tím váhala hlavně kvůli té ceně - jestli to nebude nějaký podfuk. Až mi můj očař řekl, že si taky u nich objednává (pro sebe) :-DDD... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.