| LiValley | 120048 |
|
|
12.2.2012 12:19:21
Netusim proc jsou o tolik levnejsi ( treba nemusi platit najem kamenneho obchodu?), ale objednavam cocky online uz dlouho, jsou to uplne ty same cocky jako od optika (pouzivam O2 Optix). Dokonce kdyz objednam 6 baleni dostanu slevu na mnozstvi. |
| Anonymní identita | 103782 |
|
|
12.2.2012 12:10:52
déle = dráž
|
| Ivka3 | 115865 |
|
12.2.2012 12:09:43
S tím zkušenost nemám, ale i parfém a j. pořídíš za 1/3 ceny
![]() |
| Anonymní identita | 103782 |
|
|
12.2.2012 12:05:47
Vrtá mi hlavou, proč stojí kontaktní čočky pořízené na internetu třeba polovinu ceny, co u lékaře. Chápu, že oční optika si může nasadit jakoukoliv marži,takže tam se tomu nedivím. Ale proč je prodává dvakrát déle i oční lékař? Chci si je objednat, ale bojím se, aby to nebyly nějaké zmetky.
Děkuji za odpovědi. |
| Barča | 123150 |
|
5.1.2012 10:04:19
Ahoj.Prosím o radu s kontaktními čočkami. Nosím brýle,ale chtěla bych vyzkoušet čočky, myslíte, že by bylo prvně lepší zajít k očařovi nebo rovnou někam do optiky? Docela se toho bojim, ale chci to vyzkoušet.
|
| Renča | 121433 |
|
|
3.1.2012 10:35:26
No zvyknout se na to určite dá :) a zašla bych někam do optiky, kde ti poradi a přeměří zrak :)
|
| katka.novakova9 | 124858 |
|
3.1.2012 9:13:54
Ahoj. Chtěla bych se zeptat na kontaktní čočky. hůř vidim a brýle nechci nosit...ale zase se bojim nandavání a sundavání čoček....da se na t v pohodě zvyknout? a kam bych měla popřípadě zajít. Jestli je lepší někde k očařovi nebo někam jinam?
|
| Jana McClean |
| • |
19.12.2011 12:02:11
Ráda bych odpověděla na tenhle dotaz. Hodnoty kontaktních čoček jsou dost individuální podle nároků každého klienta. Běžně ale platí, že do 3.00 dioptií se nechává stejná hodnota jako v brýlích. Nad (minus) 3.00 se ubere 0,25 (až 0,5) a nad (plus) 3.00 se přidá 0,25 (až 0,5). Vždy se vyzkouší pohodlí a nechá se nejlepší možnost. Opravdu záleží na vzdálenosti od oka a fyzikálních jevech (lámání světla atd.)
Spousta optik má smlouvu s dodavateli a přednostně prodává jen jeden produkt, je to pro ně výhodnější. Je ale hodně míst, kde vám seženou cokoli, protože spokojenost zákazníka je nejdůležitější. Je škoda, že spousta vás má špatné zkušenosti s optometristou. Jako všude záleží na tom ,jak moc máte svou práci rádi a jak jste v ní dobří. V dnešní době jsou už povinná školení pro optometristy a já doufám, že se podáváné informace brzy sjednotí a nebudou klamat zákazníky. Já jsem optometrista už 10 let, z toho 5 let ve Velké Británii. Držím nám všem palce, aby každý zákazník dostal správné informace a ten nejlepší servis. |
| Michala |
| • |
15.12.2011 20:52:54
Ahoj... ja nosim modre kontaktni cocky a jsem s nima maximalne spokojena. Mam svoje oci hnede a vzdy jsem chtela modre.. Ze zacatku jsem ji v oku citila a taky se mi posouvala pres zornici a mlzila.. Ale po dvou dnech jsem zjistila ze jsem si je davala naruby.. :-D a od te doby o nich vubec nevim... takze kdyz je v oku citit cocka tak ji zkontrolovat jestli neni naruby nebo v neni nejaky smitko...
|
| Michala |
| • |
15.12.2011 20:52:01
Ahoj... ja nosim modre kontaktni cocky a jsem s nima maximalne spokojena. Mam svoje oci hnede a vzdy jsem chtela modre.. Ze zacatku jsem ji v oku citila a taky se mi posouvala pres zornici a mlzila.. Ale po dvou dnech jsem zjistila ze jsem si je davala naruby.. :-D a od te doby o nich vubec nevim... takze kdyz je v oku citit cocka tak ji zkontrolovat jestli neni naruby nebo v neni nejaky smitko...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.