Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jahala. | 89330 |
|
|
8.6.2011 15:22:24
Tak jednou za 3 dny oči vykapu i s čočkama a je to zámět jsem neměla ani jednou
|
| Jahala. | 89330 |
|
|
8.6.2011 15:21:13
Já je nevyndavám téměř vůbec a problém jsem měla za tři roky jednou při pylové sezoně a to vlastní blbostí. Doktorka řekla, že vyndavání se doporučuje,ale je to na osobě její vlastní synové nepoužívají už také nic jiného a nevyndavají
![]() |
| Claire4891 | 105665 |
|
|
8.6.2011 11:32:17
Ja s nimi urcite nechci spavat pravidelne, ale treba v letadle clovek na chvili zaspi a napr. s temi Bausch and Lomb bylo probuzeni hruza - dost to rezalo a uklidnilo se to az za nejakou dobu. Jinak diky moc za rady, zkusim je teda a snad budu spokojena
![]() |
| zuza |
| • |
8.6.2011 10:32:42
Čočky Biofinity používám už několik let, na doporučení oční lékařky. Poslední cca rok je objednávám po netu a naprostá spokojenost. Je fakt, že na noc je vyndavám, ale to jsem dělala se všema čočkama, co jsem kdy nosila - spaní s čočkama mi nevyhovuje obecně.
|
| slepýš |
| • |
8.6.2011 10:31:20
čočky je dobré vyndavat na noc pokaždé,když to jde. přece jenom je to cizí těleso v oku. ale pokud se ti do oka dostane voda - vyndat na noc vždy!!! může se ti tím rozjet pěkný zánět, protože voda obsahuje různé bakterie. nosím čočky spoustu let, nyní pure vision a jsou skvělé. při cestách nebo v cizím prostředí s nimi spím, ale jinak vyndavám. a nakupuji hlavně na internetu, skvělý je třeba obchod profi cocky. na očích bych úplně nešetřila
![]() |
| Claire4891 | 105665 |
|
|
8.6.2011 9:42:12
Jahalo, dekuju moc. Nasla jsem, ze se s nimi da i spat - neboli potom oci nebo hlava?
|
| jahala |
| • |
8.6.2011 9:34:32
Nosím je dva roky, brýle nepoužívám (ani je nemám) vyndám tak jednou dvakrát za měsíc. Naprostá spokojenost kupuji na netu tady http://www.kontakto.cz/164_biofinity-3-ks-+-1-ks-zdarma.html
To je nejlevnější co jsem našla. |
| Claire4891 | 105665 |
|
|
8.6.2011 9:22:52
Mate, prosim, nekdo zkusenost s temito mesicnimi cockami? Normalne nosim bryle, ale v lete na dovolenou preferuji cocky - driv jsem nosila Bausch and Lomb, pak jsem presla na Acuvue. Ted jsem videla ty Biofinity za dobrou cenu, ale nevim, jak moc jsou kvalitni. A jeste jeden dotaz - je spolehlive objednavat cocky pres internet? Vychazelo by to cenove o hodne lip, nez u me doktorky nebo normalne v obchode, ale nechci naletet. Diky za kazdy postreh
![]() |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
31.5.2011 11:19:58
Teda teď nevím, co je to plusová dioptrie
, ač brejle na dálku nosím už třicet let a čočky pětadvacet ![]() Ale chodím k jedné paní doktorce na Žižkově, opravdu mi zrak i zakřivení měří velmi dlouho a pečlivě (viz jeden příspěvek výše) a hned vedle je malá optika, kde vše velmi pěkně objednají a vyrobí. Změřit jen brýle a hned objednávat čočky - pryč od nich! Na Národní a do Fokusu bych nešla, přijdou mi drazí a nemají to, co já chci, jse to taková velkovýrobna. Cylindr potřebuji taky, na čočkách ho nemám a je to zcela v pohodě. A naopak na čočkách mám o celou jednu dipoptrii méně než na brýlích (a mám velkou vadu, 10 dipotrií) a s čočkami vidím přesto lépe. |
| Apple + 2 | 66234 |
|
|
30.5.2011 23:47:57
Fokus Praha, Národní
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.