| hankaurb | 92705 |
|
|
15.9.2011 0:16:50
Máte-li dítka od 3 do 10 let a bydlíte blízko Ženevy, přihlašte je do České školy bez hranic v Ženevě. http://www.csbh.cz/zeneva
|
| Hani a deti |
| • |
14.9.2011 21:45:51
Ahojky,
deti konecne spi (tatinek je na treninku, jsme sami), tak mam konecne chvilku! Jo, babo rad - jak jen tady ty Cesky najit??? Urcite v okoli nekdo je, jen o sobe nevime! ;-) S jednou jsem se seznamila pred par lety, pracovala u nas v obchode s umeleckymi potrebami a davala hodiny malovani a "bricolages", jenze pak obchudek k me litosti zavrel a slehla se po ni zem. Skoda, byla moc mila a cekala miminko... :-( V Angers je spousta Polaku, cela komunita... ale o Ceskach jsem neslysela... Ale clovek nikdy nevi?!? Pokud o nekom uslysite, myslete na me! ;-) Pavli, s tim "dovolit si rodicak" nevim... Manzel se na to netvaril (kvuli financim), ale nedala jsem mu na vybranou, tech sest mesicu to vydrzime. Ja bych takhle male miminko chuve nesverila. A kojeni je prospesne. A nez platit chuvu a "centre de loisirs" ve stredu, kupovat umele mleko... muj drahy nakonec souhlasil. Chlapi!!! "Musi si na to prijit sami" - to by rekla moje maminka a ma pravdu! ;-) |
| pavla + tobi (04/2007) | 62155 |
|
|
14.9.2011 19:52:47
ahojky,
Hani, s Ilonou jsem se seznamila uz pred 6ti lety. Ona si me nasla pres internet. Ted ma 6ti mesicniho prcka. Ty jsi u Angers ? Urcite tam nekdo bude, jen jak je najit ? A to je super, ze si muzes dovolit vzit po materske rodicak. Aspon si hezky uzijes deti. A kdyz je Valentynka tak hodnoucka, tak to je sen. hodne zdaru do zabydlovani a prestavby !!! hlavne fot, at vidis, jak to pak bude krasne. |
| Hani a deti |
| • |
13.9.2011 15:11:13
Ahojky holky!
Konecne se tady zase schazime, jsem moc rada, ze sem porad chodite, styskalo se mi! ;-) Pavli, ty se mas, ze mas taky ceskou kamaradku! Jak jste se nasly? Tady porad nic, zadni Cesi na obzoru... :-( Ano, zase predelavame kuchyn, tentokrat i vcetne stropu, izolace atd...! S detmi to jde pomalu, navic je doba vinobrani a manzel ma hodne prace, (je "maitre de chai" a objizdi vinare, radi jim, ochutnava)... Ale co, vsechno ma svuj cas a "Rome ne s""est pas faite en un jour!" Hlavne, ze je funkcni! ;-) Ted by nam mela prijet firma nainstalovat nove ekologicke topeni, snad to stihnou, nez se ochladi!!! Dnes je totiz docela zima, bazenu si uz neuzijeme... A co Tobik, jak se mu libi ve skolce? Je v "moyenne" nebo "grande" section? Valentinka se ma skvele, jsou ji UZ pres dva mesice, 5,4 kg a 57 cm, bude velika! V noci spi od 21 hodin az do 5-6 hodin, je moc hodna!!! Materska mi konci 19.9., vzala jsem si 6 mesicu rodicaku, zatim! ![]() Mejte se krasne, pujdu zase chvili zehlit! Budu se tesit na novinky!!! Hana |
|
|
12.9.2011 20:58:31
...Katko, ty uz mas 2 kluky ! pani toto leti. Kolik je Etiennovi ? A Ivco, vy mate doma taky dalsi prirustek? Uz nejak ztracim prehled.
![]() Hani, do ZOO se chystame taky. Mame tady kousek zabavny park PAL a tam zaviraji uz ted v zari. tak tam ma tobik slibenou jeste navstevu. a jine zoo je az 200 km odsud ! Tobik je blazen do zvirat a nejdradeji by chodil do ZOO kazdy vikend. Hani, vy zase predelavate kuchyn ! Prijde mi, ze je to nedavno, co jsi mi posilala fotky te "nove" byvala. Mate vydrz, tak at se vam v novem domecku libi zustanete tam dlouuuuho a stastni !Holky uzivejte miminek a at jsou hodna ! |
|
|
12.9.2011 20:50:53
nazdarek holky, to je tedy doba, co tu nikdo nebyl. V Pau je vas tedy "spousta", ja tady mam ceskou kamosku asi 60 km. Jak je videt, je nas tady hodne, jen o sobe nevime.
Hani, jak se dari Valentynce ? Mate krasne fotceky na FB. katko, ty uz m |
| iva |
| • |
9.9.2011 16:22:24
hani jsi poklad, ale fakt si myslím že tam domluvíme hotel nebo "gites", máš dvě děti, z toho jedno nevyzpytatelné miminko :)
ale zase třeba vezmu i manzela a seznámíme i tatínky, to by bylo taky moc fajn - a můžeme se stavit i dvakrát během těch dvou,tří dnů; nebo vyrazíme všichni někam ven.. to doladíme, to už je úplně jedno, hlavně že se konečně sejdeme. Fakt ještě jednou moc díky, ale potřebuješ odpočívat!! :) teto hyperaktivní, přehodná.. :) |
| Hani a deti |
| • |
9.9.2011 9:47:51
Ahojky Ivi,
koukala jsem na fotky na FB, nadhera, radost podivat! Deti jsou uzasne, mate krasnou rodinu!!! No jasne, ze muzete prijet, urcite se domluvime! Chce to ale minimalne na vikend, jinak se ta cesta nevyplati! V okoli je spousta zamku, ZOO atd. Sice je u nas jeste pekny neporadek (mame vybouranou kuchyni, ted cekame na nove dvere, pak budeme moct dodelat podlahu a zdi) a nevybalenych krabic... ale s ubytovanim neni problem! Jak se libi Tobimu ve skole? Nasemu se rano moc nechtelo, je to zmena... Snad si najde kamarady a zalibi se mu tam! Jdu na zahradku, nejak to zarusta, tak at jsem aspon pri te materske "uzitecna"... haha! Hezky den! |
| iva |
| • |
8.9.2011 21:42:20
Katco, tak ja taky moc gratuluju, dodatecne!! A holky jinak uz jsme v Limoges; takze kdo pojedete kolem.. povinne na navstevu :)
V Pau jste tri? Teda.. treba stihneme rychle kafe az pojedeme do Tarbes? Z Pau mel manzel kdysi nabidku, ale nevzal ji, nicmene jsem to poradne okoukla na netu a moc se mi to tam libilo. hani, my snad taky zorganizujeme srazik kdyz se (aspon ten pulrok) do prace nepozenes; ja myslim ze bych to k vam i zpatky autem v pohode zvladla, horsi co deti :) ale plánujeme koupit dvd do auta, tak to bude taky v pohodě. Byla jsem proti, ale nedá se jinak! A kdo vi jestli to nejak nespojime s vikendem v okoli, zase je škoda když už nastoupáme až k Vám se tam neporozhlédnout.. ale detaily počkají, hlavně jestli se nám povede najít nějaké podzimní odpoledne kdy by se nám to hodilo :) |
| Hani a deti |
| • |
5.9.2011 23:19:55
Ahoj Kato, ani nevis jak moc rada te tady zase vidim!!!! Konecne zase nejaka "znama" maminka, jupiiii!
Dodatecne gratuluju k Robinovi (mimochodem moc krasne jmeno, jak v cestine, tak ve francouzstine!!!) A co na nej rika velky braska? Kolik je uz Etiennovi? Vis, nam to bylo jedno, spis jsme pocitali s chlapeckem... ale ted jsme moc radi, ze je to holcicka! Kluci jsou z ni pryc, staci jeden usmev a doslova roztavaji...! ;-) Zavidim ceske kamaradky v okoli, to mi tady porad chybi! A vidate se spolu casto? Maji taky deti? To je skvele, uz kvuli jazyku... Taky se strasne rada "hrabu v hline", konecne mame zahradku (prestehovali jsme se do velkeho domu s dvorem a zahradou) - a uz sklizime prvni salat a redkvicky! Na rajcata, cukety, melouny atd. si musime pockat do pristiho roku! Ja jsem do 19. zari na materske dovolene a pak 6 mesicu (zatim) na rodicovske dovolene... at si to materstvi a kojeni aspon trochu uziju! Prace pocka... Porad vyucujes "eveil musical"??? Nemas nahodou profil na Facebooku? Jsem v kontaktu s Ivcou, Pavcou a Petou... je to fajn! Mej se krasne, posilam pusu klukum!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.